"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 023
  • 723
  •   1
Отговори
# 15
hahaha hahaha hahaha а така, значи се изказах неподготвена Joy но аз съм на 32 епизод и все още не знае Laughing

# 16
hahaha hahaha hahaha а така, значи се изказах неподготвена Joy но аз съм на 32 епизод и все още не знае Laughing
Е, тя още не беше бременна дори като разбра  hahaha hahaha hahaha

Разказаха й  Mr. Green

# 17
Вярно бееее, в началните епизоди бяха принудени да кажат на Филиз за историята с наследството за да я стимулират да забременее и тя от онзи момент нататък взе решение с Ерол да действат по въпроса за дете.
За нея пък канала, ще трябва да търси две бебета, че и близнета. Laughing
Абе тя кога трябва да ражда, не навреми ли вече? newsm78
Ако е за мечта или сън да поканят пак онова момченце на Еда/майката на Пеликанката и готово.
Само дано нямаме времеви скок, Praynig хич не обичам подобни летежи. Crossing Arms

# 18
Вярно бееее, в началните епизоди бяха принудени да кажат на Филиз за историята с наследството за да я стимулират да забременее и тя от онзи момент нататък взе решение с Ерол да действат по въпроса за дете.
За нея пък канала, ще трябва да търси две бебета, че и близнета. Laughing
Абе тя кога трябва да ражда, не навреми ли вече? newsm78
Ако е за мечта или сън да поканят пак онова момченце на Еда/майката на Пеликанката и готово.
Само дано нямаме времеви скок, Praynig хич не обичам подобни летежи. Crossing Arms
Как ще скочат толкова, Онур трябва да е на 42-45  hahaha Лалето и тя към 40  Joy Те имат 3 години разлика  Joy Фуки и особено Демет дето е на 25 как ще мине за 40  hahaha Joy

Лалето беше 4 месец някъде като забременя Филиз  Peace

# 19
Е, тя още не беше бременна дори като разбра  hahaha hahaha hahaha

Разказаха й  Mr. Green
ooooh! че аз направо съм го проспала това hahaha hahaha hahaha Бетюл казваше на Ерол да й каже, ма останах с впечатление, че не го каза и затова толкова се криеха от нея, като станеше въпрос за него Laughing ще трябва да ида на поправка, да видя hahaha

# 20
Аз отидох и й казаха само за дяла във фирмата, не казаха за 600 милиона  Whistling Mr. Green Joy Значи може и пак да загазят  hahaha

# 21
Аз отидох и й казаха само за дяла във фирмата, не казаха за 600 милиона  Whistling Mr. Green Joy Значи може и пак да загазят hahaha
Хи, хи, направо живи, ще ги помете като разбере. Joy

# 22
Аз отидох и й казаха само за дяла във фирмата, не казаха за 600 милиона  Whistling Mr. Green Joy Значи може и пак да загазят hahaha
Хи, хи, направо живи, ще ги помете като разбере. Joy
Whistling

Сетих се Онур как искаше Лале да абортира бебето и после се молеше ДНК теста да е отрицателен  smile3516 smile3515 а сега се разтапя като види Емирджим  newsm62

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 14:48 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 23
Те иначе се пишат ербапи, Laughing но ги е шубе от Филиз кога се развихри. Mr. Green
Онур винаги ме е и разтяпа когато общува с Емирджим.
Така беше когато си говореше с него в корема на Ляле така е и откакто се роди, баща мечта. Heart Eyes
Не го виня, че се молеше теста да е отрицателен и искаше да абортира, дойде му като гръм от ясно небе, беше объркан, съсипан, а и те не се познаваха. За мен неговата реакция бе напълно естествена към онзи момент.

# 24
Аз отидох и й казаха само за дяла във фирмата, не казаха за 600 милиона  Whistling Mr. Green Joy Значи може и пак да загазят  hahaha

Е, значи съм права Laughing бе знаех си аз, че не й казаха цялата истина Laughing тя верно ше ги хвърли у въздуха, ако разбере, че Ерол се е оженил за нея, заради наследството hahaha hahaha hahaha тъкмо се ровех и се чудех коя серия да прегледам Laughing

# 25
# 26
Сбогуване с Ирем на сета  Peace

https://www.instagram.com/p/BRdYAfNABOC/?tagged=no309

Няма да ми липсват ни тя, ни Пислика  Stop Mr. Green Joy

# 27
 wavey wavey wavey
Като в онзи лаф - "Седя и мисля, седя и мисля... Га гледам - само седя" Mr. Green Mr. Green
Та да ви запитам и вас. Нещата отново и този път яко зациклиха около прословутото наследство. Не мислите ли, че не ни показаха цялото завещание на дядото newsm78. Като се опитвах да мисля, па ми дойде една такава прелетна мисъл - ами дядото всъщност би трябвало добре да познава и децата си, и снахите си, и внуците си... би трябвало и да се досеща на какво са способни, за да се докопат до наследството. И още нещо. Обвиняваме Лале, че постъпва емоционално, необмислено и т.н. Ами я се замислете - поставяйки такива условия в завещанието, дядото обрича всички евентуални бъдещи снахи да бъдат цял живот разкъсвани от съмнения, че са станали снахи в това семейство не защото ги обичат истински и всеотдайно, а заради наследството newsm78 newsm78.
И още нещо започна да ми се струва необяснимо. Баба Исмет явно е в течение на цялата "борба" за това наследство, не харесва Пелинсу и има своите причини и съмнения. Е защо, аджеба, все още не се намесва - колко още индикации трябва да види за това, че истинското семейство на любимият й Онур е сериозно застрашено /нямам предвид Йълдъз и Фикрет де Mr. Green Mr. Green/.
Ей такива едни минорни мисЪли ме налазиха в този отвратителен дъждовен и мрачен следобед smile3503 newsm47

# 28
Аз от мноооооого отдавна си мисля, че всъщност това завещание е фалшиво и е направено с цел единствено, и само за да задомят внуците си, които така или иначе нямаха намерение да го сторят.
Според мен бабето не се намесва все още, защото вярва, че двамата чрез любовта им могат да се справят сами, или по-точно иска да ги научи да се справят самички без ничия намеса(помощ имам предвид, иначе гадости бол).
Убедена съм, че накрая нейната дума, ще е решаваща за наследството, което според мен, ще е поделено по равно. Онур, ще си продължи да шеф на холдинга(то просто няма как да е палячото Ерол, защото за два дни холдинга, ще банкрутира и всички, ще гладуват като кучета, защото са лентяи от класа).
На мен никой от тези, които напуснаха досега(включително и Ирем) не ми липсват като персонажи, даже не усещам отсъствието им.

# 29
Неджи, мислила съм си ги и аз точно същите неща като теб. Да, може и така да е - да се научат да се справят самички. Обаче докато се учеха на няколко пъти бяха на границата да свършат върховни простотии. По някаква свръхмилост на съдбата се спасиха. Разбирам, това е кино, сценарий - плод на нечие не съвсем читаво въображение Mr. Green Mr. Green. Обаче що за брак и семейство ще са, ако "вървят" само от понеделник до петък - от сдобряването след проблем до следващия проблем... нещо не ми допада така да ме въртят в нещо като омагьосан кръг. Пък и еднообразно ще се получи сякаш. Но пък виж - онлайните в инстаграма истински ме забавляват - че те са по-интересни от всяка една серия newsm53 newsm53 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт