"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 307
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Кити и аз съм ЗА Онур да отпраши нанякъде, че да я видя тогава Лялуша, или да си дойде Йозге(за малко де и без залитания Stop колкото само Ляле да се вразуми) или друга кака да се навърта около него(по същата причина), нооооо може и нещо съдбоносно да се случи с Онур предвид сетовите видеа с имитацията на пушек. Никак, ама никак не ми бяха по вкуса, а и Демет бе на сета.
Хайде дочети си и се изкажи по наболелите точки от снощи Mr. Green Joy и небивалиците на Юсуфските фенове от сутринта, които публикувах, както и за двете чавки в предаването.
Ще ми е интересно да те изчета.
Ние с Тери се изказахме.
Мдааа, сета е в холдинга, но какво, ще търси там Ляле!? Thinking

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 20:42 от Neidjal

# 616
Поне ще вижда Емир Heart Eyes
Май Онур ще я види с Даскала, тя е така облечена и държи салфетките дето плачеше Joy ще е очарован той  Joy

# 617
Ситуации, в които един е разстроен, а друг е утешител са много опасни за мен. Rolling Eyes
Определено се задава втори д-р Онур, но искам и Ляле да изпита същото, което, ще изпитва Онур.
Сценаристките могат много да разчупят сюжета стига да имат свежи идеи.
Какво, ще правят всички във фирмата, че и Ляле барабар с тях? Thinking
Това събиране, ще е в някоя от следващите серии, а не в 41, защото са с почти две напред.
Скрит текст:

Мен ме озадачават тези две фотки. Thinking
Сонга все едно вижда призрак.

Последна редакция: нд, 26 мар 2017, 21:40 от Neidjal

# 618
Тоя па, тоя па  ooooh! ooooh! ooooh!

Късно е либе, за китка  Mr. Green

# 619
Тоя па, тоя па  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Късно е либе, за китка  Mr. Green
Много ми бяха симпатични с Деметка в Ягодките, но покрай писанията на фенове, които я следят открай време и паралела отпреди, и сега, и покрай писаниците на феновете му взе нещо да ми опротивява. Tired

# 620
Тоя па, тоя па  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:

Късно е либе, за китка  Mr. Green
Много ми бяха симпатични с Деметка в Ягодките, но покрай писанията на фенове, които я следят открай време и паралела отпреди, и сега, и покрай писаниците на феновете му взе нещо да ми опротивява. Tired
На мен ми е противен от първия момент, в който го видях на екран  Joy Даже и Демет ми беше противна покрай него  Mr. Green

Кой е услужливия със сакото  Mr. Green

# 621
Скрит текст:
Кити и аз съм ЗА Онур да отпраши нанякъде, че да я видя тогава Лялуша, или да си дойде Йозге(за малко де и без залитания Stop колкото само Ляле да се вразуми) или друга кака да се навърта около него(по същата причина), нооооо може и нещо съдбоносно да се случи с Онур предвид сетовите видеа с имитацията на пушек. Никак, ама никак не ми бяха по вкуса, а и Демет бе на сета.
Хайде дочети си и се изкажи по наболелите точки от снощи Mr. Green Joy и небивалиците на Юсуфските фенове от сутринта, които публикувах, както и за двете чавки в предаването.
Ще ми е интересно да те изчета.
Ние с Тери се изказахме.
Мдааа, сета е в холдинга, но какво, ще търси там Ляле!? Thinking

Наде, ще се опитам да се изразя по-деликатно tooth и у спойлер Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Значи... тази тема с феновете винаги ме е вадила от чехлите smile3521.Какво значи фен.... ми като си фен на някого - просто си го харесвай. Изобщо не е нужно точно ти пък /фенът имам предвид/ да се грижиш да имиджа му или за това как е правилно да се държи и говори. Това изобщо, ама изобщо не е работа на никой фен. Обектът на фенството ти може да си сяда, ляга, яде, къпе, почесва и т.н. с когото си иска, когато си иска, където си иска. Никой фен не е в състояние да промени това. Ако на този "обект" пространството между ушите му е празно - все ще му е тая какво си мисли някой си фен. Та така и с Фуркан - той живее неговият си живот. Не е в къщата на никой от феновете, едва ли някой от тези върли фенове може да каже, че го познава, та чак и акъли да му дава. От това, което виждам и чета, не съм на мнение, че г-н Палалъ е лишен от способност да мисли и разсъждава. Бил си глътнал повечко ноти на купон - е голяма работа... да е направил някоя световна простотия... ми не виждам. Така му е било кеф, така е направил. По-важното е, че явно си знае мярката, т.е. знае кога да се оттегли. Бил прегърнал две мацки, които не пропускат възможност да се увият около него като пиявици.... На мен това също изобщо не ми допада, не ми е приемливо. Ама на мен Peace. Аз не бих се държала по този начин. Обаче при двете мацки явно разбиранията са доста фриволни. А че Фуркан ги бил прегърнал и се държал доста фамилиарно /според нечии други фенове/... ами че той алкохолът не седи мирно като в бутилката и сваля разни неща - прегради, задръжки и.н. Mr. Green. Тези, които са осъдили поведението на Фуркан сякаш са чисти като девича пазва. Горе-долу в този ред на мисли не разбирам и реакцията на феновете на двойката Демет-Юсуф. Сякаш някой тях ще ги пита кой с кого да се среща, прегръща, целува и т.н. Не съм в течение на тяхната история, но от чисто любопитство попогледнах така Ягодките. Ами... кой казват, че бил хубав?!?! Вярно, че то е въпрос на личен вкус, ама... Това, което аз виждам в Номера, там изобщо не го виждам и с далекоглед. Тъй че ония там фенове ли са, какви са на двойката ДемЮс да ходят да си търкалят аспиринчетата по баира и да не се обаждат неподготвени. Е как тогава всички тези любимци да показват и най-малка част от живота си извън снимачната площадка. То тези фенове - ултраси не знаят спирка.

Тери, как може да задаваш такъв въпрос Mr. Green. То не е ли ясно само като погледнеш дължината на сакото  Mr. Green Mr. Green

# 622
Още е с халка, значи до развод не сме я докарали  Mr. Green

Кити, някой високичък ще да е  Joy Joy Joy

# 623
 wavey
Кити, мерси за четивото.
Ако не бяхте акцентирали въобще не забелязах, че сакото й и виси като на закачалка.
Г-н Ревльо явно тотално, ще е отсвирен от Кифличка, но като го гледам как се е сгушил в Онур(не за първи път) и ми призлява от Самет, егати мъжа. Stop

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 12:13 от Neidjal

# 624
wavey
Кити, мерси за четивото.
Ако не бяхте акцентирали въобще не забелязах, че сакото й и виси като на закачалка.
Г-н Ревльо явно тотално, ще е отсвирен от Кифличка, но като го гледам как се е сгушил в Онур(не за първи път) и ми призлява от Самет, егати мъжа. Stop

Тоя кво му мрънкя на него, той нали е цъфнал  ooooh! Жена му си хвана пътя барабар с бебето  Tired

И Емирче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 625
Бе мани го, много ми опротивя, Sick голямо мекотело се оказа, въобще не ги виждам заедно с Кифлата.
Надявам се сега Онур да не буреняса както преди когато бяха разделени с Ляле, да не пада духом повече от приемливото за мъж като него и да се държи на положение.

# 626
Готова съм за тая сцена  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy

# 627
Той пък даскалЯ един Убавееец да ти умре коня от гъдел, д-р Онур поне ми бе симпатичен.
Ей с такава дължина на косата най ми харесва, даже може още мъъъничко да му скъсят бретона и ще е перфе отвсякъде.

# 628
E, то в очите на Онур не му дреме красавец или чиркин, далече от Лалето  Mr. Green Joy

Добре, че са го допуснали до вътре  ooooh!

# 629

И аз все още не мога да си обясня какъв е този зор на СЦ да правят от всички мъже безобразни пухльовци Mr. Green. Колкото до Самет и кифлата - от самото начало не ги виждах като чифте, сега пък - хептен. И нещо друго ми направи впечатление като прелиствах с мишката 40-та серия... говорът на Наргис - впрегнала е някакво придихание, което просто довършва кифленския й образ. Въобразява си, че така е по-секси ли - не мога съвсем да разбера. На снимките така я бяха наплескали с макияж, че кусура й бяха балоните Mr. Green.
Колкото до Онурчик - съгласна съм с вас - и за сцената с даскалО, и за косата - само дето на мен ми се ще таз, лимба да я килнат малко встрани - просто така с полегнало леееекинко бретонче - както когато страдаше при последната им раздяла - по ми допадаше smile3521 Peace.
И много ми се иска този път изобщо де не се моли на опърничавата си жена, а да я забира пред него барабар с чоджука. Ама ха... той мъж ли е или на петел долната джука Mr. Green
Между другото
Скрит текст:
какво означава чиркин newsm78. И освен това - сега разбирам как така са се разболели и двамата почти едновременно - на единия му било студено, другия си дал дрешката и после на него му станало студено newsm53 newsm53 newsm62 newsm62

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 12:56 от kyty

Общи условия

Активация на акаунт