"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 055
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Кити, грозник значи  hahaha

# 631
# 632
Кити, тя Тери нагледно бе онагледила Laughing как са се заразили, а сега менкайки си дрешката вече са здрави. Mr. Green
По принцип съм ЗА лимбата да му я кривнат малко настрани(и на мен така най ми харесваше), но понеже е видно, че, ще е с лимба затова казах, че ми се ще още мааалко да му скъсят бретона, че да му е още по-късичка.
Дано наистина Онур този път се държи като мъж на място, а не да й се моли, а тя да вири нос, все пак веднъж прегоря със захождането на Лалка в дома на мама.
Как пък поне този път сестрите сценаристки не ни изненадаха, как пък веднъж не изслуша мъжа си, как пък веднъж не се спря да бяга и да се бе спряла пред поредния проблем за да го решат, как пък веднъж не помисли преди да действа....? Crossing Arms
Все сам Онур се бори и за двамата, ами не заслужава такава неразбрана жена, която го напуска, и в Сряда, и в Петък, Stop ама я боготвори, и става неин подлаган. Rolling Eyes
Относно Наргиз, едва я изтрайвам на онлайна.
Сега пак има сетово видео с нея и Корай, голямо клепотене се клепи. Направо са си лика прилика с шефа.
П.П. Ще стане голяма изцепка с ДаскалЯ, ще я пита кой е, що е, тя пък, ще се възгордее и ще го отсвири, че не й е никой, че да й държи сметка, най-добре, ще е да премълчи виждайки ги в двора, но няма да може да се въздържи.
Оххх дано Йозге се завърне за малко или някоя да се завърти около него за да я видя тогава какво, ще прави, много, ама много ми се иска да завият в тази посока ако нашата започне много да вири нос.
Започвам да се замислям дали Ляле наистина го обича Thinking и знае ли въобще какво значи да обичаш, и да държиш на мъжа си!?
И още нещо си мисля, че Корай е бил влюбен в Йозге, но тя е предпочела Онур пред него.
Я да сложа една лъчезарна Джерен, че аман от кифли и ревльовци.

И една Сумру, която е била на шопинг.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 13:38 от Neidjal

# 633
Наде, много ми се иска и на мен да се завърти някоя хубавица около Онур - съгласна съм и на Йозге-то. Също мисля, че неприязънта между Онур и Корай е свързана пак с това Йозге. Усещате ли как лека-полека правят Йозге твърде значима и сега, т.е. може би ще гледаме и ще се чудим коя е по-подходяща за Онур. На мен ми се и ще най-накрая Лале /па и ние tooth/ да разбере историята /голямата любов/ на Онур и дизайнерката. Е те тогава ще има чок ентересант ситуации tooth tooth. А да го видя Лалето как ще хвърля тогава халка Mr. Green. Море, не само че няма да я хвърля, ами и ще го "изяде" / love001 love001/ пред свидетели Онур Саръхан Mr. Green Mr. Green. Вече два пъти заяви "Ти си мой!" и "Ти си мой мъж!". Тъй че сега може за кратко да похвърля къчове... само до появата на първата засукана мацка в обкръжението на шефа на холдинга Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 634
Наде, много ми се иска и на мен да се завърти някоя хубавица около Онур - съгласна съм и на Йозге-то. Също мисля, че неприязънта между Онур и Корай е свързана пак с това Йозге. Усещате ли как лека-полека правят Йозге твърде значима и сега, т.е. може би ще гледаме и ще се чудим коя е по-подходяща за Онур. На мен ми се и ще най-накрая Лале /па и ние tooth/ да разбере историята /голямата любов/ на Онур и дизайнерката. Е те тогава ще има чок ентересант ситуации tooth tooth. А да го видя Лалето как ще хвърля тогава халка Mr. Green. Море, не само че няма да я хвърля, ами и ще го "изяде" / love001 love001/ пред свидетели Онур Саръхан Mr. Green Mr. Green. Вече два пъти заяви "Ти си мой!" и "Ти си мой мъж!". Тъй че сега може за кратко да похвърля къчове... само до появата на първата засукана мацка в обкръжението на шефа на холдинга Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ухааа smile3508 дано, кеф ще ми е ако всичко това се случи. Party Praynig
Между другото мелодията в колата след срещата на Онур и Корай на брега бе подобна на мелодията в хотела(загатвайки за Йозге) когато отидоха на уж меден месец(аз такъв за ден, два и толкова шантав меден месец Mr. Green не бях виждала досега).
Щом чух мелодията в колата и веднага се сетих за Йозге.
Нищо случайно няма в този сериал, ще изскочи заек от храста.
Аз така навремето си мислех, че споменавайки пред Халюк, че е учителка и ще е дотам, а то се оказа, че не е и историята има своето настоящо продължение.
Вече знам как Онур може да я обича и да се бори за нея, вече искам да видя как тя би се борила за Онур, и как би го обичала.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 13:58 от Neidjal

# 635
... (аз такъв за ден, два и толкова шантав меден месец Mr. Green не бях виждала досега)...

Какъв ти месец... то и часове нямаше Mr. Green Mr. Green Mr. Green.
Скрит текст:
Пак че и избухналият им мерак ни показаха newsm53 newsm53. Сигурно се стискат, за да ни покажат всичко спестено досега при предстоящото сдобряване newsm62 newsm62

# 636
Аз докато си допълвах поста Кити и ти си писала след мен, чак сега видях, и те прочетох.
Не се надявам, дори не се и замислям, че биха могли да ни покажат огнено, и страстно сдобряване, защото турския СЕМ е биг брадър. tooth
Ще  съм  доволна и предоволна ако отново видим нещо подобно както във валентинската 35 серия, особено на финала. Laughing
Ехееее, навремето всичко бе правдоподобно в техните сериали и зрителите не оставаха с впечатление, че newsm30 newsm32  ги носят stork-boy stork-girl Mr. Green Stop

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 14:18 от Neidjal

# 637

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 14:37 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 638
Тери, защо след снимката си в поза Crossing Arms?
Ама ти си се редактирала, нищо, какво пише на фотката!? newsm78
Случайно ми попадна тази снимка пред очите, еее много грозен бански й бяха навлекли, направо да я бяха облекли в скафандър отгоре до долу. Outta Joint
Скрит текст:

# 639
Първо я сложих сърдита от предния ти пост, ма после я смених с тая  Mr. Green и сложих  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Че безсрамно отишъл при нея и й казал да поговорят  Tired

# 640
Случайно ми попадна тази снимка пред очите, еее много грозен бански й бяха навлекли, направо да я бяха облекли в скафандър отгоре до долу. Outta Joint
Скрит текст:

Joy Joy Joy
Скрит текст:
Е какъв бански да й надянат tooth... Ти да не искаш щъркелите да останат без работа Mr. Green Mr. Green

# 641
Абе Емир не са го донесли щъркелите  Mr. Green

# 642
Еми Кити, можеше да я облекат с бански като хората, а не да я навлекат с този все едно бе с шал посред лято, ми много ми е грозен.
Да беее, голям "безсрамник" е Онур, че е отишъл да поговорят.
Тя понеже не си пада по разговорите, а по бягане по тъч линията и разбира се той е безсрамник  #Crazy щом иска да говорят за да се изяснят.
Ляле направо я бие тока. ooooh!
Усещам, че мнооого, ще ми лази по нервните окончания. Crossing Arms

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 15:06 от Neidjal

# 643
1. На червените шорти такъв бански ходи... иначе става много нестабилна ситуация Mr. Green Mr. Green
2. Хубаво е, че поне единият /в случая Онур/ не се отказва така лесно.
3. Възхищавам му се на упоритостта и търпението - че досега не си е бил камшика. Да видим докога ще му стигнат newsm78

# 644
Абе ще се нервираме с Лалето   smile3516 smile3515

Общи условия

Активация на акаунт