"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 040
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Кити, аз се пошегувах с криенето.
Разбира се, че, ще пишеш как ти е кеф на теб обаче ние тук не пишем ни за плетки, Mr. Green ни за рецепти, Mr. Green ни плюем нецензурно актьори, герои и т.н., и не излизаме встрани от тематиката на темата.
Бреййййй, откога чакам валентинската серия с превод, че да си я сваля, но йок засега.

Ааа, що... мога и плетките да намеся Mr. Green Mr. Green Hug
hahaha Joy Simple Smile
Аз съм малко как да кажа, не се втренчвам и много неща ми убягват, защото не съм си поставяла за цел да гледам с четири Mr. Green така, че вие с Тери, някои персонажи от обкръжението им и мамашите ми отваряте очите така да се каже.

# 661
Важното е купон да става. Нали комедиен сериал гледаме Peace. Любопитните детайли в сериала и около него са си чист бонус smile3521.
Да бе, много се забавиха с преводите. Във валентинската серия най ще ми е интересен преводът на поезията. Дано го дочакаме този превод.

П.П. Сега вече, след смяната на времето, началото в 20:00 ч. ли ще бъде?

# 662
Важното е купон да става. Нали комедиен сериал гледаме Peace. Любопитните детайли в сериала и около него са си чист бонус smile3521.
Да бе, много се забавиха с преводите. Във валентинската серия най ще ми е интересен преводът на поезията. Дано го дочакаме този превод.

П.П. Сега вече, след смяната на времето, началото в 20:00 ч. ли ще бъде?
Лелеееее, добре че спомена, че съвсем се отплеснах.
Вече сме в един час с комшиите, нямаме часова разлика от час, в 20 часа наше/тяхно време пред тв.тата за новата серия.
Обаче инста се пука по шевовете Mr. Green и турските фенове са забелязали същото като мамашите във видеото и пишат ли пишат, и ограждат ли ограждат. Joy
Абе Кити, според теб нашето Ляле защо е с анцунгово горнище, newsm78 къде са й дрехите от сутринта(снимката с мъжа, който разговаря с нея)!?!

# 663
Обаче инста се пука по шевовете Mr. Green и турските фенове са забелязали същото като мамашите във видеото и пишат ли пишат, и ограждат ли ограждат. Joy
Абе Кити, според теб нашето Ляле защо е с анцунгово горнище, newsm78 къде са й дрехите от сутринта(снимката с мъжа, който разговаря с нея)!?!

Ми нека разследват в инста, ние ще ползваме техните резултати наготово Mr. Green. Ама какво ли по-различно могат да намерят от нас... tooth tooth Намерих различното - Фуко е доволно изчервен по бузките  tooth Тъй че тези в инстаграм да не ми се фукат толкова с детайли newsm62 newsm62

Във фрага нали дадоха, че учениците са заложили нещо на стола на Лале и тя седна върху него. Може би се е омазала порядъчно и затова да е сменила дрехите. По-важният въпрос е чие е това горнище Mr. Green. Онур сигурно и той това ще пита hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 22:15 от kyty

# 664
Мале Китииии, опасна си, Joy момчето е вдигнало кръвно. Mr. Green Laughing

Скрит текст:

Хи, хи,  hahaha излезна права, голямо чесане падна де не ги сърби, първо тя, после и той.
Камерата преди да се усетят и след това.
А този който ги извика бе Хасан, гл.режисьор, мъжа на Нурай, другарчетата им.

Ляле седна май на надут балон сигурно пълен с вода, но да се е намокрила чак отгоре та е с ново горнище, хм. Thinking

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 22:29 от Neidjal

# 665
Ха-ха, продължавам да правя открития hahaha hahaha

Е бива ли пък да са толкова сконфузени... Нали уж нищо няма  newsm47 newsm47 newsm53

# 666
Ах, тия двамцата  Mr. Green Crazy

Лалето от Даскала ли е взела тази дреха.. Онур ще я направи на лентички  Mr. Green

# 667
# 668
Работата ще си дойде на място, ако Ляле е бременна за второ.

# 669
Здравейте. Grinning
Тери, много си лаконична и в същото време изчерпателна.......кандилцето, кандилцето. smile3502
Не мисля, че едно бебе на този етап би им оправило отношенията, даже напротив, според мен би задълбочило проблемът им-криене от страна Ляле, лъжи, замазване на положението, той пък ще научи от други и т.н., все кофти ситуации.
Онур многократно й намекна, че иска, но тя все му отказваше, не и докато Емир не поодрасте и така е редно според мен.
Скрит текст:
И малко информативно.
Наскоро ми попадна инфо при рускините за бившите им.
За Демтка ясен бе само Юсуф, но за Фуркан ей тези мацки.
Екин Тюркмен, загаджили са се на сета на сериал със съвместно тяхно участие, а аз съм я гледала във филм с Чаатай/АО, иначе е позната на бг зрителите от "Малки жени".
Скрит текст:

Пелин Карахан, съвсем скоро(тази нощ или вчера е станала майка за втори път, позната на бг зрителите от "Мечтатели")
Скрит текст:

Туба Мелис Тюрк, моделка, май по едно и също време са спечелили титли с Фуркан за най-добри модели на Турция.
Тери, тя играеше Руя в АФК, онази ококорената, която се опита да препише бебето си на Емир, сещаш ли се!?
Скрит текст:
Сериалите, които споменах не съм ги гледала(с изключение на АФК), но съм ги засичала отвреме-навреме по нашите телевизии, затова ги споменах.

Скрит текст:
Тия пък, след дъжд качулка, но явно е продиктувано след вчерашното видео.
Не е за вярване предвид, че все не съм видяла, но специално това го забелязах по време на онлайна.
Както и да е, само отбелязвам, че ми попадна в полезрението.

NEW/Фуркан с баща си и брат си, не си приличат с аби му(според мен), обаче малката му принцеска прилича на него.
Родителите му много често идват в Истанбул.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 11:20 от Neidjal

# 670
Наде, преди ги бях гледала бившите му  Whistling Основно сетови любови  Mr. Green
Само за Пелин не знаех  newsm78

Има още една

Пелин Акил  Laughing

Той добре, че се е отървал от оная какичка на Чачун  Tired

Е тя може да му е отказала, ма пак да е станало бебето Sunglasses

И сладурите за добро утро  Heart Eyes

# 671
Наде, преди ги бях гледала бившите му  Whistling Основно сетови любови  Mr. Green
Само за Пелин не знаех  newsm78

Има още една

Пелин Акил  Laughing

Скрит текст:

Той добре, че се е отървал от оная какичка на Чачун  Tired

Е тя може да му е отказала, ма пак да е станало бебето Sunglasses

И сладурите за добро утро  Heart Eyes
Скрит текст:
Защо, какво имаш предвид?
На мен тази, която си публикувала и Екин са ми приятни, като цяло Пелин Карахан открай време не ми е особено ОК, но Туба направо ми е нелицеприятна с тези изхвръкнали очи.
Много наситен Heart Eyes сериално-реален колаж, но липсват една онлайнтранслация и сцени от 35 епизод

# 672
 wavey wavey Здравейте!
Установих, че от бившите изгори тези, които са тъмнооки, доста си приличат с Деметка newsm53... или пък Деметка прилича на тях tooth.
Наде, верно ли рускините чак сега забелязват детайли от онлайна Mr. Green newsm78. От което на мен ми изникват в главата поне два въпроса Naughty:
1. Какво всъщност гледат из онлайните, та не забелязват детайли, които не са така незабележими Mr. Green
и
2. Представям си по колко пъти преглеждат онлайните, щом чак сега най-сетне са открили любопитен за тях детайл Mr. Green Mr. Green

Аз също не искам вече да е станало второ бебе. Първо, защото само ще оплете допълнително и без това омотаната ситуация и второ, защото не се знае на тоз, афектиран акъл в момента Лале какво решение ще вземе за това евентуално бебе Peace Peace.

# 673
wavey wavey Здравейте!
Установих, че от бившите изгори тези, които са тъмнооки, доста си приличат с Деметка newsm53... или пък Деметка прилича на тях tooth.
Наде, верно ли рускините чак сега забелязват детайли от онлайна Mr. Green newsm78. От което на мен ми изникват в главата поне два въпроса Naughty:
1. Какво всъщност гледат из онлайните, та не забелязват детайли, които не са така незабележими Mr. Green
и
2. Представям си по колко пъти преглеждат онлайните, щом чак сега най-сетне са открили любопитен за тях детайл Mr. Green Mr. Green

Аз също не искам вече да е станало второ бебе. Първо, защото само ще оплете допълнително и без това омотаната ситуация и второ, защото не се знае на тоз, афектиран акъл в момента Лале какво решение ще вземе за това евентуално бебе Peace Peace.
Специално това сега го коментират, най-вероятно след вчерашното видео преразглеждат лентата назад. Иначе, че й каза, че я обича в ефир след запитване от страна на фенове не пропуснаха да го отбележат.
Айййй, за евентуално такова решение от страна на Ляле дори не се бях замисляла, тя трябва да е изперкала ако реши подобно нещо, нооооо да не слагам каруцата пред коня. Няма бременност, няма бебе на този етап и дано наистина няма, че вече не знам какво ни готвят двете сестьонки сценаристки.
Каквото и да е все, ще го преглътнем, но аз като цяло съм много доволна от развитието на сюжета.
Е, отвреме-навреме имаше пълнежи, но в кое Дизи ги е нямало, че и продължава да ги има, в никое такова!?!
Аз не виждам прилика на брюнетките с Демет. Thinking
Горкото фенче, пак му замазаха лицето.
Скрит текст:
Дживанчо направо се е размазал от кеф, голям е сладур. Heart Eyes
Скрит текст:

Голям е живак, пак се вихри, може и онлайн да предстои, ще видим. Thinking
Къде ли снимат, със сигурност обаче не е в къщата на Ляле и Онур?!
Нямо видео. Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BSLWaW0j-je/?tagged=no309set

Тия пък. Stop
Скрит текст:
Я действительно не ожидала ничего подобного от зятя Онура

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 12:56 от Neidjal

# 674
Иначе, че й каза, че я обича в ефир след запитване от страна на фенове не пропуснаха да го отбележат.

Кога  #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked

Само се оглеждам за халка като излезе снимка на Демет от сета  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт