"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 050
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Фотки от 41 епизод.
Я колко са щастливи, само малката глезла липсва.
На тия мъже не им трябват, ooooh! самодостатъчни са си и в лудостта, и в простотията.

Разрешение иска за да й обясни.
Какво разрешение бе човек, не познаваш ли жена си, кога те е изслушвала, че сега да те изслуша!?!

# 646
Дано Онур я отсвири  Whistling

# 647
Тази серия със сигурност няма да е.
Ще прави всичко възможно да си ги върне с Емир, но искрено се надявам в следващия 42 епизод да се отдръпне и да започнат да се случват всички тези неща, Praynig за които споменахме с Кити, че искаме да се случат.

# 648

Що за пародия пак са ни подготвили ooooh! ooooh! ooooh!. Две от дъщерите си имат мъже, тръгнали да се навират под завивката на шашавата си майка ooooh! ooooh! ooooh!. Недобозали ли са, какви са ooooh!. Ши умрЪ Mr. Green
Обаче, Наде, много ми хареса снимката, на която са само Онур и Лале. На нея Онур няма вече чак такъв молещ се вид... Одобрявам! Naughty

# 649

Що за пародия пак са ни подготвили ooooh! ooooh! ooooh!. Две от дъщерите си имат мъже, тръгнали да се навират под завивката на шашавата си майка ooooh! ooooh! ooooh!. Недобозали ли са, какви са ooooh!. Ши умрЪ Mr. Green
И аз се ядосах като видях снимките  Mr. Green

# 650
Скрит текст:

Обаче, Наде, много ми хареса снимката, на която са само Онур и Лале. На нея Онур няма вече чак такъв молещ се вид... Одобрявам! Naughty
А, е те това е разковничето на истината за мен.
Шашава, импулсивна, скандалджийка, несъобразителна, властна до мозъка на костите си, вместо да ги поучава тя мислейки си, че ги закриля им вреди.
Да беше разумна, напътстваща ги, че с-ватата и мъжете им са най-важни, и т.н. нямаше да ме е яд на такива снимки, даже напротив, със сигурност щяха да будят умиление в мен.
И аз се надявам макар, и страдащ да не виждам Онур в ситуации на изпаднал германец както преди-съсипан, със занемарен вид, и все ронещ сълзи. Напротив, искам да го виждам по-красив отвсякога, не хленчещ, не молещ, не искам пред нея да му личи, че го боли, стига толкова унижения от негова страна, той и затова стана нейна изтривалка. Crossing Arms
Днес комшиите май отбелязват деня на театъра(на изкуството), че гледам Фуркан се е разписал по този повод.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 17:07 от Neidjal

# 651
Наде, не се надявай, ще страда много  Rolling Eyes

# 652
Знам, че, ще страда, но не искам да го показва пред нея. no
Давам му само една серия гратис, повече не.
И двамата са добавили свои нови фотки горе-долу по едно, и също време....на път.
Да му имам лимбата, Laughing на моменти много ми боде очите(както в случая Mr. Green).

Иии разбира се мамашите не закъсняха, Joyзапочнаха да сравняват колите.

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 17:44 от Neidjal

# 653

Скрит текст:
Кой къде е - не знам, кой кого вози - също и дали някой вози някого, но... на първата и втората снимка автомобилът е един и същ - Subaru BRZ  smile3521 Naughty. Може пък да карат еднакви аУтомобили Mr. Green Mr. Green

# 654
Ето ги, дойдоха, имат рожденик от екипа.
https://www.instagram.com/p/BSJaiEVBzfL/?taken-by=glracr07
Много са шик, какво ли снимат Thinking та са толкова елегантно облечени!?!
SET/Явно Онур никъде няма да замине, или поне в близките две серии.
Скрит текст:

Горкото фенче, веднага му заличиха лицето. Mr. Green

Сумру е във Франция явно във връзка с филмовия фестивал, за който се спомена преди дни.
Скрит текст:

Бреееей нашето Лалче защо е с анцунгово горнище, чие е, и къде са й дрехите от сутринта!?
Скрит текст:
''Учитель Лале? Насколько я помню вы с утра были ни в таком наряде? ''
Скрит текст:
Тери, Кити, вие виждате ли като подругите, че се държат за ръце(момента след който Мурат/Самет се отмества), че те пишат, че това виждат?! Thinking
Така ли ееее, newsm78 само така изглежда лиии, newsm78 я да си сверя часовниците с вас?!
Ето и нагледно за да се ориентирате за кой момент говорят.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 19:42 от Neidjal

# 655
Наде,
Скрит текст:
Изтекоха ми очите да се зверя. Много прилича като да се държат за ръце. Но по-скоро като че ли Демет се подпира на ръката му, той просто я поддържа... Абе де да знам... размазан е образът.  Peace newsm53 За мен не е изненадващо, особено като гледам с каква физиономия се разхожда Деметка след 34-та серия smile3503 smile3521
П.П. Изгледах видеото още петнайсетина пъти и в различен мащаб hahaha. Сори... държат се за ръчичка, изловиха ги, смутиха се, започнаха да се почесват тук-там без да ги сърби  newsm53 tooth

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 20:28 от kyty

# 656
Наде,
Скрит текст:
Изтекоха ми очите да се зверя. Много прилича като да се държат за ръце. Но по-скоро като че ли Демет се подпира на ръката му, той просто я поддържа... Абе де да знам... размазан е образът.  Peace newsm53 За мен не е изненадващо, особено като гледам с каква физиономия се разхожда Деметка след 34-та серия smile3503 smile3521
П.П. Изгледах видеото още петнайсетина пъти и в различен мащаб hahaha. Сори... държат се за ръчичка, изловиха ги, смутиха се, започнаха да се почесват тук-там без да ги сърби  newsm53 tooth
Кити, абе стига си кри постовете бе жена, Laughing ти направо ме задмина в криенето. Joy
Значи ако наистина е така както и ти си видяла(ще изчакаме и Тери да се произнесе) мамашите, ще излезнат прави, че е изтекло инфо от сета(от два дни пишат затова), че са заедно, но умишлено се крият. Peace Даже от дни и феновете на Юсуф, и Демет от Ягодките започнаха да пишат в този дух, Peace и станаха изключително озлобени към Фуркан.
Тия пък. Confused Stop
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240266%2 … l_wall_-116464248

И кратко разяснение на видеото.
Деметка пак е болна, паднал й е гласа.
Скрит текст:
За кадром съемок №309
Поздравляют работника с Днем рождения
Фуркана с Демет зовут подойти,
Демет простывшая (говорит, что нет "голоса")

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 20:46 от Neidjal

# 657
Наде, неприятни вспоминания от една друга тема Peace Simple Smile. Пък и знам, че във форум за забавление надничат доста пуритани.... на думи де. И тъй като не искам и аз да излизам от добрия тон, та затова слагам някои неща в спойлер newsm03. Иначе не ми е никакъв проблем да пиша точно това, което мисля. Слагам бан на спойлерите Mr. Green Mr. Green
Не съм чела какво са писали русские женщиньi. Аз си правя разни изводчета от това, което виждам с моите си очички. Какво лошо има в това красиви, харизматични и сексапилни млади хора да имат нещо помежду си... Най-вероятно са задължени да спазват определени изисквания... няма лошо, всички се съобразяваме с нещо или някого. Само дето някои неща, също като кашлицата и хремата, не могат дълго да се крият и да останат незабелязани.
И тъй като някак не мога докрай да разбера фенството, т.е. неговите странни и изчанчени проявления, аз спокойно изразявам това, което мисля и виждам... дори и в спойлер Mr. Green. Сега вече ще е без  Mr. Green
 smile3521 love001

# 658
Кити, аз се пошегувах с криенето.
Разбира се, че, ще пишеш как ти е кеф на теб обаче ние тук не пишем ни за плетки, Mr. Green ни за рецепти, Mr. Green ни плюем нецензурно актьори, герои и т.н., и не излизаме встрани от тематиката на темата.
Бреййййй, откога чакам валентинската серия с превод, че да си я сваля, но йок засега.

# 659
Кити, аз се пошегувах с криенето.
Разбира се, че, ще пишеш как ти е кеф на теб обаче ние тук не пишем ни за плетки, Mr. Green ни за рецепти, Mr. Green ни плюем нецензурно актьори, герои и т.н., и не излизаме встрани от тематиката на темата.
Бреййййй, откога чакам валентинската серия с превод, че да си я сваля, но йок засега.

Ааа, що... мога и плетките да намеся  Mr. Green Mr. Green Hug

Общи условия

Активация на акаунт