"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 33 285
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
https://www.instagram.com/p/BRTN1r0hpDq/?taken-by=askstories

Ох, как му взе телефона и едва ли не го изгони тоя до Демет дето е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 106
Аз както винаги съм албански реотан, какво й е на масата!? Thinking

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Като за начало... Кой ходи на ресторант, за да сяда на маса без прибори smile3503... и с натрупани някакви съдчета, които не е ясно за какво и с какво точно са. А, да... има две чаши с вода - за разкош и калабалък, а на съседната маса заредени чинии с някакъв ордьовър /ако не ми се привижда/ и бутилки вино... Щото дори и когато правиш резервация в ресторанта баш пък бутилките вино не ти ги слагат предварително де... Ей тъй си разсъждавам аз Mr. Green Peace. Пък и на какво толкоз се хилят докато ги снимат, като че ли са им обещали по една гейша  Mr. Green Mr. Green

П.П. ВъпроЗ: Какво е предимството на многократното гледане на нещо? Отг.: Това, че се виждат неща, които преди това са пропуснати  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 107
Е Нурай със сигурност е там, едва ли Хасан ще се изтъпани на ресторант без нея  hahaha

Обаче телефона на Онур е на Фуки телефона  Joy Joy И извън сета е с него  hahaha
Значи е пълен със снимки с Демет  hahaha Joy

# 108
Ох Китиии, ще ме умориш. Joy
Обаче не стига, че съм реотан ми съм и слепок, то че ми се спи спи ми се ама чак пък толкова да не забелязвам подробности бива ли!? ooooh!
Всичко това, което изброи не го бях забелязала. Rolling Eyes
Имало някакъв концерт и чета, че били ходили на него, явно ресторанта е навръщане за отскок.
Сигурно жената на режисьора ги снима, но определено са на кеф.

# 109

Обаче телефона на Онур е на Фуки телефона  Joy Joy И извън сета е с него  hahaha
Значи е пълен със снимки с Демет  hahaha Joy

Ха, здрасти!  Mr. Green Mr. Green

# 110
Божееее и тела сте забелязали, Shocked Joy че е същия, аз пък не съм забелязала.

# 111
Е стига де, Неджи.... той пък тела е с такъв специфичен цвят, че не може да се сбърка smile3521 newsm53

# 112
Е стига де, Неджи.... той пък тела е с такъв специфичен цвят, че не може да се сбърка smile3521 newsm53
Бе сериозно Ви говоря, виж розовия тел на Ляле го зная, Joy а на Деметка май е черен, но не съм сигурна. 33uu

# 113
Бе сериозно Ви говоря, виж розовия тел на Ляле го зная. Joy
Е, Демет е с айфон  hahaha
В тая връзка да сменят на Лалето телефона  Crossing Arms

В инстаграм писали, че и Демет била на концерта  Joy Joy Joy

# 114

Тю, да му се не види... па масата е само за двама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 115

Тю, да му се не види... па масата е само за двама  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Не се знае до колко е достоверно инфото  hahaha hahaha

Това с телефона още отдавна го бях писала  Naughty Mr. Green

# 116
Ей на тоя концерт  "Kadınların Işığında" са били.
Бе те и на един футболен мач на Бешикташ я бяха фотнали, нищо че се бе дегизирала с една шапка до неузнаваемост.
Феновете са с очи рентген, убедила съм се в това и са навсякъде като папараците, и никнат като гъби след дъжд.

# 117
Ей на тоя концерт  "Kadınların Işığında" са били.

Какво ще рече името? Гуги преводачът нещо се майтапи с мен  Mr. Green newsm78

# 118
Ей на тоя концерт  "Kadınların Işığında" са били.
Бе те и на един футболен мач на Бешикташ я бяха фотнали, нищо че се бе дегизирала с една шапка до неузнаваемост.
Феновете са с очи рентген, убедила съм се в това и са навсякъде като папараците, и никнат като гъби след дъжд.
След тоя футболен мач спретнаха новината за нея и футболиста  hahaha От тогава си е все вкъщи и пуска снимки по време на мач  hahaha hahaha hahaha

# 119
Кити, ако не бе споменала Гуги нямаше и да проверя как се превежда.
Нещоооооо не съм в кондиция. Mr. Green
Е тя на мача бе с приятелката си.

Общи условия

Активация на акаунт