"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 7*

• 32 995
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
Е сега вече ще ревна, мама му стара... А си мислех, че Лале започва да поумнява #Cussing out

Благодарско, Тери!  Hug

# 226
Добре, ма тука обвинявам и нея.. Как ще повярва, че се е оженил за пари  Crossing Arms
Тя ако повярва на тази тъпотия, ще си е направо за бой. Crossing Arms
В момента сета трябва да е на 41 епизод и вместо Ава, Crossing Arms ще гледаме някаква драма. Rolling Eyes
Хи, хи,  hahahaСонга как и свали носа, и перуката. Joy
Тази обаче, ще излезне от положение #Cussing out ми се струва.

# 227
Ба си.... надприказва трима души, в това число и Сонга ooooh!

# 228
Лалето в шок  Joy Joy "Бетюл Йенгеее"  hahaha hahaha hahaha

# 229
Е сега вече ще ревна, мама му стара... А си мислех, че Лале започва да поумнява #Cussing out

Благодарско, Тери!  Hug
А аз точно такова поведение очаквам от нея(пишат, че, ще го напусне).
Жааааалко, че няма да ме изненада, жалко за Онур, жалко за не.
Развали ми се настроението. Rolling Eyes

# 230
Обаче пък Йълдъз ще вземе малко да ми се понрави Peace

# 231
Струва ми се, че на изпроводяк Пелинсу, ще каже на Ляле. Rolling Eyes
На мен Йълдъз от няколко серии насам ми се нрави.

# 232
О, не искам да го казвам, но Онур се държи много глупаво и сам си стоварва все по-големи проблеми на главата.

# 233
Ми то без тая сюжетна линия няма начин  Tired
Както в ашка не можахме да минем без драмата с киралъка.  Mr. Green
Само дето тук не вярвам да стане като там, ще й мине бързо на Лалето  Whistling

# 234
О, не искам да го казвам, но Онур се държи много глупаво и сам си стоварва все по-големи проблеми на главата.
+1
И все пак ми е мъчно за него и го оправдавам, страхът е най-големият ни враг, той парализирва сетивата ни и ни лишава от здрав разум.
Самете, Саметееее, бита карта си брат, по-добре не се унижавай повече и не я търси кифлата му с кифла. #Cussing out
Значи много готин епизод(за мен, динамичен, комичен, тъжен на моменти) и добре, че сцените с кифличка са кратки.

# 235
Ми то без тая сюжетна линия няма начин  Tired
Както в ашка не можахме да минем без драмата с киралъка.  Mr. Green
Само дето тук не вярвам да стане като там, ще й мине бързо на Лалето  Whistling

Пу-пу-пу! От твоите уста в СЦ уши Praynig tooth. Обаче пък ако онова тъжното излизане е от 41-ва серия... две серии зор ще има

# 236

Самете, Саметееее, бита карта си брат, по-добре не се унижавай повече и не я търси кифлата му с кифла. #Cussing out
rotfImao rotfImbo

Лалето все едно не е от това семейство  Mr. Green

Онур за да извади 10 милиона трябва да сложи проекта си под риск, защото сумата е голяма. А тая ще каже 20 милиона   ooooh! Сигурно няма да успеят да й ги дадат и ще хвърли бомбата и ще замине  Tired

Ма Йълдъз си го заслужава, защото винаги е предпочитала Пелинсу. Той Фикрет хубаво й каза, че докато са очаквали от Лале, тя била по-ужасна  Sunglasses

Лошото е, че Онур и Лалето ще страдат пак  Tired

# 237
И все пак ми е мъчно за него и го оправдавам, страхът е най-големият ни враг, той парализирва сетивата ни и ни лишава от здрав разум.

И го оправдавам, и не го оправдавам. Показват ни го като майстор в общуването, трябваше да намери начин да каже. А той натрупа лъжа върху лъжа. Да, права си, Наде, за страха, но той е лош съветник. Ама че се впрегнах... Другата сряда ще ми се види чак след месец  newsm47

# 238

rotfImao rotfImbo

Лалето все едно не е от това семейство  Mr. Green

Онур за да извади 10 милиона трябва да сложи проекта си под риск, защото сумата е голяма. А тая ще каже 20 милиона   ooooh! Сигурно няма да успеят да й ги дадат и ще хвърли бомбата и ще замине  Tired
Да, относно парите, но иначе вряка, кряка и действа без да мисли досущ като другите.
Точно така, ще стане, Пелинката няма да си иде без поразия. Tired До последно, ще е проклета гад.
Напрегнах се, ставам за малко.

# 239
Тоя път си мисля, че и Сонгюл ще разбере  ooooh!
До развод няма да стигнем, но със сигурност Лалето ще поиска   Tired

Общи условия

Активация на акаунт