Сокове Куинс - въпрос

• 3 153
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, сладури, пиша ви с едно въпросче. От къде мога да намеря тези видове сокове Queens - стъклени бутилки, които имат късмети на капачките? Говоря по-скоро за по-големите стъклени бутилки, които са вкусове мента и малина, зелен лимон и кактус и т.н., а не за малките детски сокчета. По магазините виждам само кутии Куинс, но не и тези специално.. Търсих в кауфланд, билла, нон-стопчета (Immedio, Alcohol & Tobacco, Relay), Pro-Market, няколко квартални магазини .. и никъде не ги намирам, само големи кутии..
Знаете ли ги и от кои магазини ги купувате (за София специално). Прилагам и снимка на тях Simple Smile

# 1
Знам ги, моят мъник много ги обича. Купуваме ги от едно малко магазинче в кв. Света троица, обособено в жилищен блок. Не съм ги виждала по големите вериги.

# 2
  • Перник
melody_d, за какво са ти тези сокове? Мъжът ми беше взел лятото, май тъкмо ги бяха пуснали, от квартално кафене. Е, няма такава гадост. Никой вкъщи не ги хареса. Виждайки бутилката някак очакваш свежа газирана напитка, а се оказва негазирана блудкава ароматизирана вода.

# 3
  • в кукувиче гнездо
melody_d, за какво са ти тези сокове? Мъжът ми беше взел лятото, май тъкмо ги бяха пуснали, от квартално кафене. Е, няма такава гадост. Никой вкъщи не ги хареса. Виждайки бутилката някак очакваш свежа газирана напитка, а се оказва негазирана блудкава ароматизирана вода.
99% от нат сокове на пазара са това. От Испания се внасят дехидратирани цитруси - извлечен им е сока, и после, в Бг, ги инжектират с вода и си правят гнусните сокчета с е-та. ОТрова. Те затова се чудят как да ги продава, с изненадки под капачките...  #2gunfire

# 4
А, просто за опитване, знам, че сигурно не са кой знае какво.. ама толкова ги рекламират, че вкъщи поне искаме да ги видим какво представляват...

Явно ще трябва да се разтърся повече по квартални магазини..  newsm78

# 5
Има ги навсякъде, аз ги купувам от кварталния магазин, а в големите супери ми се струва, че съм ги виждала в хладилните витрини при сайдерите тип Съмърсби Peace

Общи условия

Активация на акаунт