Час на раждане

• 13 530
  • 74
  •   1
Отговори
# 45
  • София
разлигавих се петъчно и изпратих нужните мерки и теглилки на моя приятелка, която е много увлечена по тази нАука.
каза ми в ответ : "Ти си съвършената жена!"
и накрая какво, нищо ново, което не знам Wink
апропо, имам една луна в Овен. значи навремето тя ме е цапардосала по челото, да си знам Laughing

# 46
  • Майна Сити
Сега и аз си изчислих асцендента и се оказах Овен (мръднах с няколко минути и пак Овен). Нямам нищо на челото, но някъде на главата имам белег от хвърлена ножица по мен (инцидент по трудово в 3 клас). Брои ли се?  Mr. Green

# 47
А сори, мъгълка си Simple Smile Само на челото се брои Wink

# 48
Ми така. Белег на Марс, Овните  и хората с такъв асцедент често си трошат главите. Или по- скоро трошат нещо с главите си.
Добре, че моя е Лъв и съм красива, великодушна и с хубава осанка.  Heart Eyes Grinning

# 49
Хептен объркахме темата на човека,ама на една приятелка децата в момента много си удрят главите.Да не би нещо ретроградно да има,м?
Водолей с рак и Рак с водолей са,останалото не знам.

# 50
Ау, дъщеря ми е рак с асцендент козирог. К'о казвате?!  Mr. Green

# 51
Че без пари няма да остане.  Simple Smile Двете най- материално ориентирани зодии, като изключим Телец,  разбира се  Wink

# 52
Аз съм Телец с асцендент Телец..Много ли е зле? Laughing

# 53
А, екстра си е. Самата аз имам Венера в земен знак, подозирам, че затова не мога да обичам мъже без пари Laughing

# 54
 hahaha Това за материалното,обаче не е присъщо за мен. Grinning
Дали авторът си разбра часа на раждане (асцендента)? newsm78

# 55
  • София
Няма лоши зодии. Просто всяка дава определени характеристики, които в една ситуация може да са положителни, в друга отрицателни. Да, Козирозите са инатливи и проклетички. Обаче това върви в комплект с невероятна сила и борбеност. Нешо като "Няма невъзможни неща" Майка ми например е такъв асцендент и, хора, повярвайте ми, като е казала, че ще стане "а", ще стане "а"! Имам предвид, че в професионален план не случайно 30 и кусур години е на лидерска позиция. Докато аз... веднъж бях на ръководен пост... 3 месеца (подчертаван на прекрасна и много желана от мен работа). На 5 човека персонал. Един ден идва момиче да пробва работа при нас, аз ѝ давам работното облекло, което ни е дадено на всеки един от фирмата. Обаче лицето Х никога не го слага, защото по здравословни причини не може да работи на мястото, къето се използва. Та идва девойката, аз ѝ давам необходимото облекло, за да може да пробва работата, влиза лицето ѝ и казва:
- Това е моето облекло, съжалявам.
Взима си облеклото и излиза.
Какво би направил един, дори само мениджър?
Би ѝ казал, първо, че това не е нейно лично облекло; второ, че тя тъй или иначе не го използва, защото има проблем и не работи на съответното място, трето, тази жена е дошла да ѝ върши и нейната работа за деня и четвърто да ѝ напомни, че когато поиска може да си тръгне.
Какво направих аз?
Отидох в съседната стая и се разревах.
След няколко дни (не, разбира се за конкретния случай) напуснах.
Изобщо доста бързо се предавам, докато майка ми... няма такъв вариант! Разбира се, винаги е права, но... Simple Smile

# 56
hahaha Това за материалното,обаче не е присъщо за мен. Grinning

Това е щото си млада . Има време, ще се сетиш Wink  Laughing

# 57
  • София
аз съм Везни - Богиня слязла на земята сред обикновените жени...
оправяйте се Laughing

# 58
Факт.Най- големите красавици са Везни, Венера дава красота и сладост като шоколадова тортичка със сметана и ягодки. Луната ми е там Wink

# 59
  • София
Дъщерята е Козирог с асцедент Овен и аз определено и напипвам "рогцата". Обаче аз съм родена 1974, когато не е имало лятно време идо ден днешен имам колебания асц. Ми Козириг ли е или Стрелец.

Общи условия

Активация на акаунт