Час на раждане

• 13 534
  • 74
  •   1
Отговори
# 15
Кое е смешното на асцендента?

Смешното е че не очаквах такъв отговор. В ГРАО идват за актове за раждане, свидетелства за сключен брак, вадене на български акт за раждане на дете, родено в чужбина и други такива сериозни неща.

Смеят се, защото са ограничени. А относно "сериозните неща" и сравнението - тук и аз бих се посмяла, определено.

# 16
Кое е смешното на асцендента?

Смешното е че не очаквах такъв отговор. В ГРАО идват за актове за раждане, свидетелства за сключен брак, вадене на български акт за раждане на дете, родено в чужбина и други такива сериозни неща. Това че някой искаше часа си на раждане ме накара да се заслушам защо и накрая като каза че му трябва за хороскоп, всички започнаха да се смеят. Жалко че накрая не можаха да му свършат работа.
Изостанала работа! Че майките вече си определят датата на секциото на базата на положението на звездите!

# 17
То в последно време и браковете не са "сериозно нещо".

Зависи как подхожда човек към нещата Simple Smile

# 18
  • София
Според майка ми съм родена в 14:15. Добре, обаче това ми дава асцендент "Козирог", което е тотален абсурд. Затова ме мръднаха с няколко минути и асцендентът ми стана "Стрелец", което вече е видимо Simple Smile
Та, мисълта ми е, че може да пише нещо, а то да не така - ако искаш да си разбереш ацендента , той може да се разбере и без час на раждане, само с датата и датите на важни събития от живота - сватба, раждане на дете...

# 19
В Общината, подава се заявление за копие от дневник за ражданията, на базата на който е издаден акта за раждане. Не съм сигурна дали  точно така се казваше този документ, но като кажете, че ви трябва час на раждане те си знаят. След няколко дена получавате ксерокопие на страницата на дневника за вашето раждане. Лошото е, че час на раждане се попълва (поне в нашата община) от средата на 1972 нататък. За това, когато отидох, първия въпрос на служителката беше за месеца и годината на раждането ми. Преди 1972 год. изобщо нямало смисъл да се подава заявление за издаване на този документ.
Успех желая!

# 20
Знам си моят час на раждане, а на детето с точност до секунда. Grinning
Харесвам астрологията и няма как да пропусна значението на асцедента.Той между другото дава отпечатък и на външния вид, чисто визуално изражение има.
Примерно хората с асц. Овен винаги имат някакъв белег или резка по главата,  лицето. Вижте ваши познати и ще откриете този любопитен факт. Simple Smile

# 21
Глупости  Crazy Не мога да повярвам, че възрастни хора вярват в подобни щуротии.

# 22
  • Австрия
В ГРАО дават тази информация,без да са мотивирани допълнително.

Вярно е. И със сигурност за родени поне от 1969 са записвали часът на раждане с точност до 5 мин.

# 23
Знам си моят час на раждане, а на детето с точност до секунда. Grinning
Харесвам астрологията и няма как да пропусна значението на асцедента.Той между другото дава отпечатък и на външния вид, чисто визуално изражение има.
Примерно хората с асц. Овен винаги имат някакъв белег или резка по главата,  лицето. Вижте ваши познати и ще откриете този любопитен факт. Simple Smile

Ша
този белег рожден ли е или е придобит от злополука Mr. Green

# 24
Еми аз си вярвам Simple Smile

# 25
А, вярвайте си, даже и емирът на Бухара вярваше на Настрадин Ходжа, когато го баламосваше, че звездите Ал-Авва в съзвездието Дева и Ал-Балда в съзвездието Стрелец противостоят на звездите Сад-Була в съзвездието Водолей и са далеч от съчетание, та сега е възможно най-неблагоприятният момент да посети новата наложница в харема Simple Smile

# 26
И много хора пари печелят от това.

# 27
Да, професията звездоброец още не е отпаднала като ненужна за обществото Simple Smile

# 28
Аз се заинтересувах  от часа покрай хороскопите, но после стана ясно че дори майка ми не знае в колко часа съм родена, от което ми стана адски тъпо... и бих искала да си го знам дори и без да ме вълнува чак толкова асцедента. Аз знам за моите деца, вкл че на едното му писаха малко по-друг час по административни причини Mr. Green
За раждане в Шейново/София в коя община се ходи  newsm78 След 1972 съм  Mr. Green, ще взема да се метна да си пусна едно искане.

# 29
В епикризата от болницата, която се дава при иписването, също е записан. Ако този документ може да си го намерите.

Общи условия

Активация на акаунт