Час на раждане

• 13 544
  • 74
  •   1
Отговори
# 60
Free Agent, значи ще обменяме опит с тия двойно рогати деца

# 61
 Peace
пишете ме и мен в групата  Hug
козирог с асцедент овен, ей хора...не се издържа бе ! То инат то чудо, тамън реши да е добър козел и веднага другия рогат овен, излиза и вика НЕ! Колкото по голям става, толкова по неудържимо е положението.
Изважда ме от обувките 90% от времето , искам да бия, да бия  fight
А не съм такъв човек , аз съм бяла и добра newsm53

# 62
Аз съм Близнаци и съм с асцендент Близнаци, готови сме за четворка белот  Grinning Шегувам се, но сега сериозно - как може да се изчисли без да е необходимо часът на раждане, защото и аз не си го знам и майка ми не го знае?

# 63
Ми гледат ти нещо характера, и така...не знам...
То аз иначе трябва да съм рак с асцедент или везни, или дева, но досега не са успявали да ми определят точно. Разни познати де, аз пари за такова нещо не давам...просто явно съм смотана, та смотана и не могат да решат.

# 64
  • В Космоса
Направо ме разсъни с интересните си разсъждения.
Твоят личен химн може да е песента:
Аз не съм козирог
И никога няма да бъда...

Доколкото зодиите са сериозно нещо, я разбирам жената защо избягва от възможността асцедентът ѝ да е Козирог. Това са най-заинатените, проклети и неприятни същества на планетата и си противостоят с всички по всякакви въпроси, независимо в какво положение се намират в този момент звездите. Винаги е неблагоприятно да срещнеш козирог, а още по-лош късмет е да имаш такъв в семейството си. Обидчиви, злопаметни, без капчица чувство за хумор.

Имам си Козирог, ама аз съм Теле и хич не му се давам.  Twisted Evil Можем 2 дена да си противоречим и да не се съгласим. Laughing Обидчив хич не е, аз съм повече, злопаметен не е, а хуморът му го обожавам. Едно от най-големите удоволствия ми е двамата да се хилим като напушени, много ми пасва хуморът му.

Я кажете нещо за Телец с асцендент Дева и луна в Скорпион! Моля! Grinning

# 65
  • София
Peace
пишете ме и мен в групата  Hug
козирог с асцедент овен, ей хора...не се издържа бе ! То инат то чудо, тамън реши да е добър козел и веднага другия рогат овен, излиза и вика НЕ! Колкото по голям става, толкова по неудържимо е положението.
Изважда ме от обувките 90% от времето , искам да бия, да бия  fight
А не съм такъв човек , аз съм бяла и добра newsm53

Колкото по-голям става, толкова повече го оставяй да си решава сам. Те са натурално амбициозни и няма да си оставят нещата така. Не му налагай твои решения и идеи за бъдещето, защото просто няма да стане.

Мойто Теле забравя бързо, ама аз съм доста злопаметна Дева.

# 66
Я кажете нещо за Телец с асцендент Дева и луна в Скорпион! Моля! Grinning
Ужас. Суетен, темерут, който  обича секса и се забърква в неприятности .

# 67
Я, и синът ми е телец с асцендент дева:)), но е с луна в лъв.

# 68
  • София
ох, зави ми се свят...
"Луната спи, а паяк плете сноп лъчи. Лунаата спи." Laughing

# 69
Факт.Най- големите красавици са Везни, Венера дава красота и сладост като шоколадова тортичка със сметана и ягодки.

Хм, явно бившата на мъжа ми е изключение от правилото, защото по-голяма грозотия никога не съм виждала, може би е от асцедента, ако е вампир или харпия. Оправдавам мъжа си за някогашния му избор, само защото е силно късоглед, а в онези години нямаше пари за хубави лещи и очила.

# 70
 Simple Smile Винаги има изключение от правилото. А  и при лоши гени, планетите няма много какво да направят  Wink.

# 71
И при лошо възпитание също, макар някои майки да ползват зодията като оправдание. Теодора е лъв, затова е лидер и само тя команва, Пепи е овен, агресията идва от Марс, ма ще го израсте. Лили е ревла и лигла, но това е, защото е Водолей и сълзите й бликват от нищото. Гого лъже постоянно, но това е, защото децата Близнаци страшно лъжат.

# 72
... защото е Водолей и сълзите й бликват от нищото....

Това за пръв път го чувам,но имам потвърждение и много ме заинтригува.Може ли подробности,може и линкове.Благодаря!

# 73
Много интересна темата. Заинтригувахте ме. И аз не си знам часа на раждане, майка ми е раждала със спешно секцио и съвсем не й е било важно да пита за часа, та някъде .... между ... 10-11-12... Знам обаче точния час на сина и според един хороскоп излезе овен, с асцендент овен - може да е голям инат, но бързо му минава, душичка и голям чаровник е, та не мога да му се сърдя дълго, по-скоро ме напушва на смях. Щерката е на границата между близнаци и рак, трябвало е да е лъв, но е недоносена и това как се смята? Иначе за мен е по-скоро близнаци, ама е толкова своенравна newsm78.

# 74
  • София
Когато си е родена - тогава. То и моята трябваше да е Водолей, ама с тия нерви нищо общо с водолеите няма. В момента отвсякъде отговаря на асцедента си. И външен вид, и характер.
Възпитанието й е непрекъсната борба с тоя пусти характер.
Малкият също е Козирог, но с асцедент Лъв и е малко по-лесен.

Общи условия

Активация на акаунт