Сега, имай на предвид, че понякога на себе си като гледаме, не показват....не знам защо, или поне ако показват, се бъркаме в тълкуването...
, или нещо като търговски представител да е...или нещо в рекламната сфера? 
това ако не си ти руса/ освен ако си руса, светла/ или пък, че жена светла, ще е свързана по някакъв начин с тази работа...може би приятелка твоя, светла/ руса/ ще ти помогне за тази работа или пък жената, която ще ти предложи работата, ще е руса/ светла жена/ 

Харесаха ми картите ти!

твоите карти мисля, че показват следното развитие: много скоро ти предстои пътуване, започване на нови отношения с мъж ./ той май е в чужбина мъжа ...? Всичко ще се случи доста скоро и изведнъж. Не знам, дали си планирала пътуване, но определено ти предстои такова...и то очевидно е свързано с този мъж. 

... 

Харесаха ми картите ти!

твоите карти мисля, че показват следното развитие: много скоро ти предстои пътуване, започване на нови отношения с мъж ./ той май е в чужбина мъжа ...? Всичко ще се случи доста скоро и изведнъж. Не знам, дали си планирала пътуване, но определено ти предстои такова...и то очевидно е свързано с този мъж. 

А за този мъж, хм...не знам мила
Ще ти помага някой, сега може да не се сещаш за никой, а може и да е както казваш в комисията. Ще видим
И аз имам няколко, едни Ангелски, другите са пак някакъв Оракул.
но аз не, само аз ги държа, та не ги чистя. Но иначе ги зареждам, с кристали...като приключа с гледането им БЛАГОДАРЯ. и им слагам кристал отгоре. 

ако има някакво развитие ще дам ОВ.
Дано картите да са просто"неразговорчиви"днес"...и всичко при вас да е супер!
Препоръчани теми