Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 499
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Сесил, аз си правя овесени бисквити и са много вкусни.
Накисвам две малки чашки овес в топла вода, като ги оставям към 30 минути. След това ги изцеждам и към тях добавям два намачкани банана. Слагам си канела, сусам, ленено семе, кокосови стърготини, всичко може да си сложиш. Мед също, за да са по-сладки, но аз не слагам. От тази смес правя бисквитките и ги слагам върху хартия за печене. Печа на 180 градуса около 15-25 минути. Проверявай ги, защото стават с различна консистенция. Аз ги обичам по-меки, но брат ми ги харесва по-твърди. Peace

# 466
Вчера съм моооого доволна от храната  Heart Eyes Закуска плод и прясно мляко, обяд от любимите карфиол и броколи със сирене, яйца и кисело мляко като добавих и едро нарязан морков и тиквички. станаха чудни  Heart Eyes За вечеря същото, заедно с 1/2 кофичка кисело мляко и ябълка. А и две фурми  hahaha Днес за закуска ябълка и мляко, а за обяд имам още от броколената ми манджа  hahaha

Сесил, аз обожавам морковени бонбони  Heart Eyes Сякаш ядеш Рафаело, но с доста по малко калории Grinning
http://www.bb-team.org/recipes/4814_bonboni-s-morkovi-kokos
Това е рецептата. Също така обожавам фалшиви пържени картофи, както им казвам  Laughing Това са моркови, нарязани на дебели ивици и изпечени в тава със сол и мазнина. Колкото повече ги пека, толкова повече добиват вкус на пържени картофи  Grinning Мноого са вкусни  Heart Eyes

# 467
Здравейте момичета  Hug

Вяра страхотно,каква е цената на тренировката?

Тренировката струва 10 лв, но ако се вземе карта пада на 8,50 или 7,50 - зависи от залата  Peace

Днес съм на айрян - някой ще се включи ли????

Павчева - съжалявам за това, което ти се случва в личен план. Наистина е много тежко  Tired

# 468
  • тук и там
Моето малкото е болно и се гледаме във къщи от понеделник.По цял ден го държа във ръцете си,защото иска да го гушкат постоянно като е болен . Не тренирам  и нямам абсолютно никакво движение(освен разнасяне от стая А до стая Б на 15 килограмова тежест със една ръка)  Mr. Green. Приемам по-големи количества храна съответно,но храненето ми като качество е окей-предимно риба и зеленчуци,малко плодове и така..И два дни съм закусвала препечени филийки със масло и сирене..но само това  ми  е прегрешението  Simple Smile..Интересното е,че нямам пристъпи за сладко когато не тренирам. Надявам се да не ми се отрази на теглото липсата на движение и закуската. От другата седмица дано успея да се върна към обичайният ритъм и тренировки.

Sesylle,много добър резултат за месец!Браво!

# 469
Здравейте момичета.Не съм писала от доста време защото нямам никакъв напредък.Стоя си на 75кг. и това е.Дайте идея как да се раздвижат тези килограми.Правих и чийт ден.
Относно овесените бисквити правя ги обаче добавям и едно яйце  за спойка, за да не ми се пръска сместа и за по-лесно оформяне.Добавям и настъргана ябълка.
Днес храната ми е следната-Закуска-мляко с кафе+2 овесени бисквити.Обяда-омлет от 2 яйца+шунка+ зелена салата.Вечерята ще е зелена салата + обезсолено сирене.След 20 часа евентуално един чай с лъжичка мед ,че съм до 23часа на работа.Хляб не консумирам от 1 месец.Свалих 4 кг и зациклих.Нямам време да тренирам,но пък компенсирам с физическа работа в градината.Доста работа си има там в този сезон.

# 470
Здравейте момичета.Не съм писала от доста време защото нямам никакъв напредък.Стоя си на 75кг. и това е.Дайте идея как да се раздвижат тези килограми.Правих и чийт ден.
Относно овесените бисквити правя ги обаче добавям и едно яйце  за спойка, за да не ми се пръска сместа и за по-лесно оформяне.Добавям и настъргана ябълка.
Днес храната ми е следната-Закуска-мляко с кафе+2 овесени бисквити.Обяда-омлет от 2 яйца+шунка+ зелена салата.Вечерята ще е зелена салата + обезсолено сирене.След 20 часа евентуално един чай с лъжичка мед ,че съм до 23часа на работа.Хляб не консумирам от 1 месец.Свалих 4 кг и зациклих.Нямам време да тренирам,но пък компенсирам с физическа работа в градината.Доста работа си има там в този сезон.

Не че съм кой знае какъв спец, ама доколкото помня си писала, че се храниш ВМ НВ.
Ако правилно съм запомнила, разкарай овесените ядки и вяскакви подобни от закуската, а и от храната като цяло.Също, може да пробваш да ограничиш млечните-мляко, сирена, кашкавали...доста често се оказва, че за много хора те са препъни камъка.
За да не налитам на млечни (че са най-лесни, като няма друга подходяща храна), гледам да има винаги печени кюфтенца/наденички/месо, с бекон винаги съм заредена-става и суров, и грилнат за ядене, сварени яйца също винаги има в хладилника, без маслини също не оставам....Когато не ми се готви, или нямам време, взимам едно яйца, няколко резенчета бекон, 1/2 авокадо, домат/краставица/репички, някоя и друга маслина...

Най-лошата комбинация е мазнини+въглехидрати.А ти я правиш, ядейки бисквитки за закуска.

# 471
Разбрах ,заблуждавала съм се ,че е нищожно количество ,но явно там е проблема.С млечните ще е трудно,но ще пробвам да измислям и разнообразявам храните без тях.А млякото с кафе сутрин може ли?Благодаря. bouquet

# 472
  • Варна
Здравейте момичета.Не съм писала от доста време защото нямам никакъв напредък.Стоя си на 75кг. и това е.Дайте идея как да се раздвижат тези килограми.

Много диетолози сменя режима след първия месец, защото органимът привиква и трябва пак да го "шокираш". От гледна точка на балансираните режими въглехидратите са ти малко, а мазнините - никакви.  Към обяда можеш да добавиш плод или филийка пълнозърнест хляб. Полезни мазнини - малко маслини, чаена лъжичка зехтин... Погледни Ипократис и Зоната - може да ти допаднат.

# 473
Разбрах ,заблуждавала съм се ,че е нищожно количество ,но явно там е проблема.С млечните ще е трудно,но ще пробвам да измислям и разнообразявам храните без тях.А млякото с кафе сутрин може ли?Благодаря. bouquet
Зависи дали стопира отслабването, а и за какво количество става дума.
Във ВМ хранене няма строго установени "стандарти".Трябва всеки сам да открие своята граница на поносимост и към трите-В/М/П, кое как му действа, дали пречи или помага на отслабването.
Ако искаш по-бързи резултати, е добре въглехидратите ти да идват основно от салати, зеленчуци и някой и друг плод.За млечните писах:можеш да пробваш 1-2 седмици без тях, или с минимално количество, за да видиш дали ще има напредък.

# 474
Благодаря,ще прочета тези режими. bouquet

# 475
sun sea, много благодаря за кефирената гъба! Днес я взех от куриерския офис! Ще се похваля с резултати!
 bouquet newsm44

# 476
  • Козлодуй
sun sea, много благодаря за кефирената гъба! Днес я взех от куриерския офис! Ще се похваля с резултати!
 bouquet newsm44
sun sea е страхотна и на мен ми изпрати Simple Smile

# 477
Здравейте мили мами,
нова съм ,но реших и аз да се включа и да споделя моя чудесен режим . Правя си "пролетно изчистване"  на мазнинки  Laughing . Имам много алергии ,от които много са с неясен произход въпреки хилядите тестове и от урбазона редовно съм + 10 нежелани кг отгоре... Пробвала съм много режими,таблетки за намаляване на апетита,тежки тренировки и прочие. Но лично за мен и моя организъм най-ефикасна е диетата със салата и не с коя да е салата, а именно с айсберг. Адски много ме засища и е много вкусна.Може да прочетете за нея в интернет пространството . Естествено от време на време я редувам с други салатки , но тази ми е любима. През 2 дни добавям пил.филе чисто на скара или яйце, за да имам и протеини.
Правя си : айсберг,чери домати или коктейлни, пил.филе нарязоно вътре (през 2 дни) или през другите 2 1/2 шепа крутон, малко гауда и добавям дресинг 1с.л. к.мл. + 1 с.л. чеснов сос от готовите на олинеза. През деня много вода, чисти кафенца, понякога фреш портокал и краставица (без нищо).Разнообразявам си и с други салатки зеле с моркови (от който свалям адски бързоо, но вечно съм гладна от него), зелена салатка с  краставици    и айсберг с царевица и пил.филе.  Да спомена алкохол не пия, захар и подсладители не , олио и сол също( аз по принцип не обичам  и не ям солено и мазно и за мен не е проблем ) Гарантирано минимум 3 кг за 10 дни, а с тренировчици е просто перфектно. Може с всякакви салати и зеленчуци в неограничени количества и ефекта е гарантиран.
Аз лично съм много доволна от айсберга и много щастлива и изобщо не съм депресирана да тичам през 2 минути на кантара дали съм свалила. Знам,че може да имам упреци относно дресинга и крутона , от време на време , но при мен въпреки него действа и мазнинките ме напускат.
Поздрави мили мамчета и успех с диетките, че иде лято и на мен лично не ми се веят баджаци по плажа  Grinning Laughing Grinning

# 478
milena_hristova84 , нищо лично, но това си е диета с глад, т.е. нискокалорична.
При това положение каквото и да се яде, щом се гладува, кг ще падат.
За бързо сваляне на 2-3 кг, по повод, става.За дълготрайно отслабване, или да се прави с години, може би не бива.Така организмът се сдобива със сериозни дефицити откъм нутриенти, нямаш почти никакви мазнини, протеина е на границата, т.е. на минимума...А това води до болести.
Да не говорим, че айсберга е "химическа" салата, т.е. създадена в лаборатория, не е природно съществуваща, та и няма кажи-речи никакви витамини, минерали и подобни.

# 479
  • тук и там
Аз така свалих миналата година.Хранене веднъж на ден,вечер богата салата със всичко-мазнини,протеин,Вх.Моята обаче трябва да е била доста по-богата ,щом свалях по 1,500кг на месец(но истински-не вода и т.н)  После смених със пилешка пържола от бут,катък ,краставици и домати(но това като си бях  във БГ).Отслабва се. Но нещо в последно време не ми стига храната,гладна съм през деня,за това не знам дали пак бих се справила .Да се запролети още малко и може да се присъединя. Моята вечеря е същата обикновено,но имам задължително и протеин в салатката-пиле,риба,яйца и т,н.-слагам и авокадо,маслини примерно.Обаче аз и обядвам,че и следобедни закуски(тахан,ядки или кефир) ,че и плод след тренировка хапвам-в смисъл,че си се храня доста и през деня. Peace

Последна редакция: чт, 23 мар 2017, 18:49 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт