Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 511
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
В никой режим не съм видяла да се препоръчвам мюсли Blush
Прочети им състава и прецени, или го напиши тук ние да видим.

Номерче, честито Heart Eyes
Аз се оказах с 5-6 клина, които НЕ нося т.е. ходя да бягам с тях, но в залата съм с долнище и потник Mr. Green

# 451
Обяда приключи.
Вяра разкажи за тренировките по спининг,интересно ми е?
Сиска аз също достигнах до твърдението колко по проста храна толкова по добре за тялото ми.
Похвалвам се с 2 нови клина S размер,за 8 месеца от ХЛ,като най голяма полза за свалянето на кг обиколки, отчитам ползата от  груповите тренировки 3 път в седмицата,пиша го като една неспортуваща до 39 си година.

Аз съм очарована от Спининга. Ходила съм на какви ли не тренировки - аеробика, гимнастика, зумба, фитбол /него също много го харесвам/, обаче Спининга така ми пасна, че направо се влюбих в него. Доста е интензивен, но си зависи от треньора. Аз ходя на две места, защото ме устройват часовете. На първото място ми харесва повече, защото залата е доста голяма, около 15 човека се събираме и треньорката води тренировката много леко и приятно, натоварва постепенно, като вдига натоварването през около 5 минути и така не се изморяваш много, когато тренировката навлезе вече във високото натоварване. На другото място тренировката е малко по-различна, залата е доста мъничка и тясна, натоварванията са други, но за сега ще трябва да се примиря с това веднъж седмично, а през ваканциите ще си ходя на другото място.
Та накратко - препоръчвам го горещо. И въпреки, че всеки, който не е ходил на Спининг си мисли, че с него се натоварват само краката, трябва да знаеш, че изобщо не е така. Има позиции, при които буквално цялото тяло е натоварено за определен период от време  Peace

# 452
 Състав: Зърнени продукти 67% (овесени ядки,ечемичено брашно, царевичен грис, оризово брашно), нерафинирана тръстикова захар,палмова мазнина,кокосови стърготини, замразени сушени плодове 1,7%(ягода,арония,малина,червена боровинка)захар, хималайска сол, инулин, набухвател, натриев бикарбонат, екстрат от ечемичен малц, аромат, слънчогледово масло. Това е , благодаря. Wink

# 453
  • Велико Търново
Хвърляй ги директно Peace

# 454
Хвърляй ги директно Peace
    Ужас ,а ги избирах един час сигурно... Много съм зле Laughing , който не разбира така е. Ще търся нещо друго, благодаря все пак. bouquet

# 455
Вземи си обикновени овесено ядки. Може да си купиш отделно и сушени плодове. За съжаление повечето сушени плодове са с добавена захар, така че все тая.

# 456
Здравейте момичета , и аз при вас . След една диета, която спазвах 12 дни отслабнах 6 кг.  Имам още 5-6 за сваляне, но реших просто да не се тъпча с боклуци, да ям по малко и по-често. Повече плодове и зеленчуци. Проблема на мен ми е закуската. Пробвах с овесени ядки, но не са ми вкусни . Днес си взех мюсли  SANTE гранола . Някоя използвала ли го е , има ли мнение за закуската защото не намерих нищо за нея.. Да не си върна килцата обратно.  newsm78 Извинявам се ако въпросът ми не е по темата. bouquet

Купи си чисти овесени ядки. Смеси ги със стафиди и залей с вряла вода. Преди консумацията (след час, за да набъбнат) добавяш мед, канела и настъргана ябълка. Peace

# 457
  • Велико Търново
Току що приготвих кюфтета от извара, едното дете като ги видя коментира....ау, че вкусно изглежда BlushКато ги "изпържа" ще видим дали ще си оправдаят външния вид.

# 458
  • Козлодуй
sun sea Благодаря от сърце за кефирената гъба днес я получих Simple Smile

# 459
  • София
Чакам отзиви за гъбата и за вкуса.
Сиска аз и къси панталонки слагам над клина  :oops
Кажи рецептата
Вяра страхотно,каква е цената на тренировката?
Вечерята ще е салата от всякакви зелени и чери домати с извара.

# 460
  • Велико Търново
Обърках 400 грама извара с едно яйца, сложих 1-2 с.л. овесени ядки и оформих като кюфтета, овалях ги в сусамено семе и сложих в тиган. За мен бяха божествени!

# 461
  • София
Записвам си ги.

# 462
  • Козлодуй
ingi на мен току що ми изпратиха кефирена гъба и като порасне и аз ще изпращам ако имаш търпение ще ти изпратя Simple Smile
веднага щом произведа домашен кефир подробно ще ти опиша как ми действа и как е на вкус - много съм капризна от към вкусове на мляко Simple Smile
Sesylle Поздравления 4,3 кг само за месец са си голямо постижение обаче да караш само на плодове домати и краставици не се ли страхуваш че ще си постоянно гладна има и по-насищащи диети а и дори само веднъж на ден да ядеш пак ще свалиш Simple Smile Относно движението можеш да се разхождаш например ако имаш работа на висок етаж качвай по-стълби вместо с асансьор и ескалатор Simple Smile Или за две спирки върви пеша и така Simple Smile
Скрит текст:
Момичета имам огромни проблеми майка ми има диабетни рани на краката които не зарастват и гледката е толкова страшна че ми се ще да я снимам и по аналогия на цигарите да я разлепя на всяка опаковка захар и всяка вафла. Почти всяка вечер плача и не мога да спя и аз защото и моите крака от както се затопли се подуват и болят хем не ям сладко изобщо. Sad Извинявайте за натоварването но много ми е тежко

# 463
  • Варна
Sesylle Поздравления 4,3 кг само за месец са си голямо постижение обаче да караш само на плодове домати и краставици не се ли страхуваш че ще си постоянно гладна има и по-насищащи диети а и дори само веднъж на ден да ядеш пак ще свалиш Simple Smile

Така си е. Аз само на елда, мляко и Котидж изкарах 2 дни, а вчера вечерях пилешка пържола със салата. За 3 дни съм - 3 кг, тенът ми се избистри и се чувставам супер, без да съм градувала.

# 464
pvacheva, имам значителен опит с плодуването, реално гладът се усеща първите дни. След това няма такъв проблем. По-скоро трудното идва при захранването.
По повод майка ти, има специални превръзки за такива проблеми, не знам дали използвате. Преди време бях търсила информация за мой приятел, но вече не помня името на производителя. Ако имаш нужда ще ги потърся отново.

Кюфтенцата от извара звучат много добре, ако не ме домързи ще ги опитам.

Храната ми за вчера
з. пропуснах, нямах плод
о. 1домат, 2кърначета
в. катък с печена чушка, гъби на фурна

За днес
з. банан
о. домат и краставица, парче леберкез

Газираното също съм спряла, алкохол и без това рядко консумирам. Вчера си позволих 20мл. ракия с катъка.
Също така се стремя 19-19.30ч. най-късно да вечерям. Но като се прибера от работа и към 18ч. съм сериозно гладна. Тогава хапвам парче кашкавал или шунка. Вместо както обикновено да се нахвърля на разни солети, бисквитки и всякакви подобни.

Бих искала съвет за нещо сладко, но здравословно и НВ.
Омръзнаха ми само плодовете, понякога вечер ми се хапва нещо сладко.

Общи условия

Активация на акаунт