Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 514
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Кефира ме разяжда.Два пъти купувам и ефекта е все такъв.Дори вчера го пих със сламка , въпреки това след като изпих една бутилка , бях още по-гладна и естествено прекалих с количествата.

# 436
Здравейте и от мен. Simple Smile

Продължавам си режимно.
Днес се претеглих на 30ти ден от както започнах с режима.
Резултат, -4.3кг.
Доволна съм, макар да ми се искаше повече. Но без движение и спорт, няма как да стане. Ако го имаше и него предполагам, че щях да съм с поне още 1кг надолу.
Обмислям 1седмица на плодове и домат (който си е плод) и краставица. Вероятно ще започна от тази събота, за да съм си първите 2критични дни в къщи.

bebsa211, ти си младо и със сигурност прекрасно момиче.
При така описаните от теб мерки, нямаш нужда от отслабване. Ако ти самата се чувстваш отпусната, най-доброто е да си харесаш спорт, или някакъв вид танци и да започнеш да ги посещаваш.
Всичко друго е единствено в ума ти.
И на мен, както и на много момичета тук предполагам, ни се иска да се върнем в онези години. Когато сме изглеждали чудесно, но въпреки всичко не сме се харесвали.

# 437
  • Велико Търново
Мира, страхотен резултат Hug
Аз съм много доволна от това, че се върнах в залата, а сутрин ходя да бягам или стълби Heart EyesЖивотът е прекрасен! Никога вече няма да си жертвам ходенето в залата заради готвенето на сто различни неща, за гладене и общо взето домакинска работа. Това е. Децата са ми големи, а пък и едното е всяка вечер на тренировки Simple Smile Simple Smile
Кефирът не ме разяжда, но да речем, че стомаха ми не реагира добре на него, а също така и на плодовете.От толкова години писане по тетрадки поне знам на коя храна, как реагирам.
Днес е празника на града и понеже двете деца не можаха да постигнат консенсус в кой ресторант да вечеряме и ги заведох на една цигания наречена луна парк ooooh!Ядох памук и някакъв крем т.е. опитах от крема, а може би половин памук изядох и естествено нищо друго и днес минус. Ясно е, че в близкия месец няма да пипна сладко, защото вече ми се гади само от мисълта.

# 438
  • София
ДУ,учудващо днес след силовата тренировка нямам мускулна треска,а бая се узорих на машините за задник.
Сиска по колко повторения правиш?
Закуска-овесени ядки с канела и мед.Обяд-пуешко В-извара с нещо си  Rolling Eyes

# 439
  • Велико Търново
ДУ,учудващо днес след силовата тренировка нямам мускулна треска,а бая се узорих на машините за задник.
Сиска по колко повторения правиш?
Закуска-овесени ядки с канела и мед.Обяд-пуешко В-извара с нещо си  Rolling Eyes

Толкова ме боли задника, че тази сутрин едвам стигнах до работа Crazy
Номерче, зависи Simple Smileако съм на машина по 15 в три серии, ако правя тяга по 12, но пак зависи с какви килограми я правя. Но повторения под 12 нямам.

Днес след бягането изпих доза протеин/Субашка го отрича, ама на мен ми е много вкусен Blushи очевидно не ми пречи/, след около час изядох 200 грама кисело мляко+50 грама цели овесени ядки. За обяд около 12.30 ще изям 2 сварени яйца+100 грама някакво пуешко филе от Берьозка, след тренировка ще изпия още една доза протеин/Любомир Иванов позволява по две дози/ и ще вечерям свински гърди на фурна+зелена салата.

Тренировката днес ще ми е :гръб, задно рамо и корем. Ще завърша с 30 минути интервално кардио на пътеката.

# 440
  • София
Аз по 20 повторения в три серии.Вчера гърди ръце,задник и задно бедро.Кардио не правя,нали ходя на кангото,спестявам си пътеката и без това ми е тъпа.На уредите под 20 кг нямам тежест.
Ще везема да си открадна една доза протеин от кофата на мъжа ми,само че немога да го пия с пр.мляко-не обичам

# 441
  • Велико Търново
Протеин само с вода пия Peace

# 442
Сис, добър резултат, но както казах е без никакъв спорт и почти нулево движение.
Аз ти се възхищавам на волята и тренирането. Ако тренирам като теб ще постигна точно това, което искам. Но...няма такъв мързел като моя.

# 443
  • София
Сиска, ти не беше ли на предизвикателството на Жабот, спря ли го? Как ти се отрази то?

# 444
  • Велико Търново
Сиска, ти не беше ли на предизвикателството на Жабот, спря ли го? Как ти се отрази то?

Точно година от как се "запознах" с Жабот и първите ми рецепти са от февруари месец, не постигнах това към, което се стремя, фастинга категорично не даде очакван резултат, но през последната година тренировките ми бяха извън залата, у нас или на открито/вярно е, че не съм пропускала, но смело казвам, че не бяха и истински/. Отделно от това ВМ хранене за мен е изключително вкусно и съм прекалявала с количествата, а от там следва, че няма как да се отслабне Blush Мъжът ми няколко пъти ми повтори да се замисля с какво съм се хранила, как съм тренирала по времето в което съм се чувствала и изглеждала добре. Ами колкото и да не искам да си призная хапвала съм от всички групи, но по малко Blush
Та към момента закусвам най-често овесени ядки и кисело мляко, или ядките с извара и гледам с това да приключи яденето на въглехидрати.Ям прости храни и гледам да не смесвам повече от 2-3 на ядене.Другата седмица ще се измеря.
Реших, че последните 3-4 години живота ми се върти единствено и само върху калории и тяхното разпределение, ами няма нужда Stopдостатъчно години изгубих. Това е накратко.

Мира, аз все пак започнах да спортувам активно на 34 години Crazy

# 445
Сис, хаха, значи имам още 1година, за да ми дойде музата. Simple Smile Ха дано! Simple Smile

# 446
  • Велико Търново
Сис, хаха, значи имам още 1година, за да ми дойде музата. Simple Smile Ха дано! Simple Smile
Влезеш ли само веднъж в зала и ще се пристрастиш, почти убедена съм Heart Eyes Или в някоя група за тренировки. Като изляза от залата съм просто друга. Вчера сака ми за фитнес тежеше около 6-7 кг/купувах вина на мъжа ми, меса разни, карнитина ми и т.н. колежките ти луда ли си да го носиш, вземи си такси, аз обаче мисля как всичко ще ми се стегне. Гърбът ми ще е прав, бицепса ще ми е изпънат и вървя около километър от залата до нас.

# 447
Добро утро момичета  Hug

Както казва Сиска - живота е прекрасен, времето е хубаво, птичките пеят, а ние е важно да се чувстваме добре  Heart Eyes

Вяра остава да се успокоим с мисълта че правил мускули  Joy

Приемам съвета и започвам да се успокоявам  Mr. Green

Днес направих страхотна тренировка - много ни натовари треньорката този път, но се чувствам чудесно. След тренировката си позволих да хапна една овесена курабийка. Иначе ще продължа деня на бъркани яйца с кашкавал, сирене, салата и маслини. За утре съм си твърдо на айрян отново и да видим в петък как ще се отчете кантара. Не зная дали свалям или не, но със сигурност се чувствам много добре, определено съм прибрала талията и малко от паласките, дупето и бричовете

Относно кефира - никога не съм го пила и не съм сигурна дали ще ми хареса. Но пък айряна ми действа добре, засища ме, защото го правя с кис. мляко 3,6 % и затова не мисля да го сменям

Успешен ден на всичкииии  Peace

# 448
  • София
Обяда приключи.
Вяра разкажи за тренировките по спининг,интересно ми е?
Сиска аз също достигнах до твърдението колко по проста храна толкова по добре за тялото ми.
Похвалвам се с 2 нови клина S размер,за 8 месеца от ХЛ,като най голяма полза за свалянето на кг обиколки, отчитам ползата от  груповите тренировки 3 път в седмицата,пиша го като една неспортуваща до 39 си година.

# 449
Здравейте момичета , и аз при вас . След една диета, която спазвах 12 дни отслабнах 6 кг.  Имам още 5-6 за сваляне, но реших просто да не се тъпча с боклуци, да ям по малко и по-често. Повече плодове и зеленчуци. Проблема на мен ми е закуската. Пробвах с овесени ядки, но не са ми вкусни . Днес си взех мюсли  SANTE гранола . Някоя използвала ли го е , има ли мнение за закуската защото не намерих нищо за нея.. Да не си върна килцата обратно.  newsm78 Извинявам се ако въпросът ми не е по темата. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт