Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 513
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро!
Вчера бях в среща 8 часа, като резултат имах само закуска и вечеря - и двете режимни, и двете в ограничено количество. Не бях пропускала хранене от много време и се притеснявах, но нямах никакви проблеми, даже не бях озверяла от глад. Мисля, че добре ще се отрази и на кантара, но днес не съм се мерила.

# 421
  • София
pvacheva  и аз съм така,по добре да не купувам,ще избягвам тахана поне още 1 месец.
Днес се качих на кантара -200гр,много се натъжих,след кефирен и въздържанието от тортата.Днес измерих закуската и обяда.Довечера отивам в залата с тежести,както казва баща ми,"отивай да видигаш там гири"
З-овесени ядки 30 гр с мед и канела,О-пуешко със салата В-не съм я измислила.

# 422
bebsa
Ще ти кажа нещо, което ми се иска на твоята възраст някой да беше казал на мен.

Мило момиче, един ден, надявам се скоро, ще разбереш че нищо от онова, което гледаш по филмите, телевизията, рекламите, музикалните клипове не е истинско. Ще разбереш, че всяка жена, всеки човек живее в клетка - от страхове, комплекси, не-харесване. Всичко онова, което виждаш е такова благодарение на грим, осветление, фотошоп, и още много подобни "инструменти". Всяка жена, независимо колко красива, млада, стегната и др., е - НЕ харесва нещо у себе си. И ти и съученичките ти. Висока 162 см и си 52 кг.... Някой ден ще искаш отново да бъдеш това момиче, в това тяло, но няма да можеш. Живей си живота сега и то щастливо. Бейкролсът няма да те убие, поне не толкова колкото комплексите, които сама си създаваш. Хората обичат да получават топлина, разбиране, усмивки, неосъзждане - това ни привлича в другите - едно жизнерадостно и усмихнато момиче, привлича всеки (дори момчетата), много повече от нещастно, изгладняло и кльощаво същество.

Един ден ще разбереш, че никога няма да стигнеш крайната си точка, ако не знаеш къде отиваш. Ще разбереш, че за да стигнеш някъде, трябва да знаеш къде всъщност искаш да стигнеш - с други думи, да определиш цели и да извървяваш стъпки, за да ги постигнеш. С още по-други думи, ако искаш хубаво дупе, стегнати ръце и крака, издръжливост, енергия и бодрост - имаш нужда от спорт, разходки, смях - не от строга диета. Похвално е, че мислиш за себе си и здравето си (ако наистина мислиш за здравето си, а не само за кантара), но трябва да знаеш, че здравословното хранене не е "диетично" хранене, не е нискокалорично хранене и не означава, че ще отслабнеш. Дори няма гаранция и че ще си здрава, защото здравословно за всеки е различно. Така че най-искрения ми съвет към теб е - говори с родителите си, кажи им какво искаш за себе си - ако могат да ти помогнат - консултация със фитнес инструктор, консултация с друг специалист, спорт, нещо - но не изпадай в крайности и не търси диети и режими на 16 години... твърде рано ти е да си нещастна Simple Smile)

# 423
Добро утро, любима група  bouquet Рядко се весвам напоследък, но тъй като нямам много за разказване за това иначе редовно ви чета  Heart Eyes При мен нещата се понармализираха, тъй като преди седмица се чувствах страшно подута  Sad В неделя навих тате и изкачихме едно сромно връхче в Трънско - Драговски камък или познат още като Трънския Матерхорн  Grinning Тъй като и двамата не знаехме пътеката, баща ми реши да минен на пряко през камънаци и трънаци  Laughing Страшно съм доволна от себе си! Една капчица пот не се проля, макар винаги да съм се потила доста при такива преходчета. Не се задъхвах, а катеренето не представляваше трудност! Направо се размазах от кеф  Grinning Общо отиване и връщане до върха беше малко повече от два часа и половина и се чувствах супер заредена с енергия, даже можеш да си дотърча до нас  hahaha Вчера пък нямам идея какво стана, но беше доста отводняващ ден без да съм пила почти никаква вода с изключение на чаша топла сутринта. А и колко пот ле ля вечерта от кроса  ooooh! Отдавна не ми се беше случвало да си изтисквам дрехите все едно сега ги вадя от пералнята без центрофуга  Crazy Днес се престраших да се премеря и съм доволна, че талията ми пак си 63 см,  от ниската талия и ханша съм -1 см.  Sunglasses То, оставаше след толкова вода излата вчера и да няма минус  Joy Днес съм на вода и ябълка за закуска и съм примъкнала чаша прясно мляко с кафе  Heart Eyes За обед ще е зеле на фурна, а за вечеря, ако успея в обедната почивка, ще мушна едни броколи и карфиол със сирене, яйца и кисело мляко да се запекат за вечеря  Heart Eyes Хубав и ползотворен ден  Heart Eyes

# 424
Добро утро момичета  Hug

pvacheva  и аз съм така,по добре да не купувам,ще избягвам тахана поне още 1 месец.
Днес се качих на кантара -200гр,много се натъжих,след кефирен и въздържанието от тортата.Днес измерих закуската и обяда.Довечера отивам в залата с тежести,както казва баща ми,"отивай да видигаш там гири"
З-овесени ядки 30 гр с мед и канела,О-пуешко със салата В-не съм я измислила.

Аз съм същата работа, че даже и по-зле. Ти поне имаш някакъв минус. Аз съм същите килограми, каквито бях при меренето в петък. Явно само глад без айрян не ми понася, та в петък ще гледам да си спазя нещата  Peace Няма отказванееее  Mr. Green

bebsa не с две, ами с шест ръце подкрепям това, което ти е казала Госпожица Дух. Прекалено млада си още, за да се вманиачаваш от малко кривване от правия път в храненето. За всяко нещо си има време - сега се радвай на това, че можеш да си похапваш без да ти се отразява, защото това няма да продължи вечно  Peace

И така - продължавам по график и се надявам в събота, след втория ми айрянен ден тази седмица, вече да има някакво раздвижване. За днес - пил. пържоли с Ънкъл Бенс сос. До тук кафе с мляко  kaffeetrmker_2

Успешен ден на всички  bouquet

# 425
  • София
Вяра остава да се успокоим с мисълта че правил мускули  Joy

# 426
  • Варна
 Много съм доволна от елдата. -1,5 кг за ден, като хапнах Котидж и кисело мляко с нея. Чувствам се добре и не гладувам. Flutter

# 427
  • Козлодуй
Ох благодаря за подкрепата Simple Smile Очаквам утре по-голям + защото аз като ям сладко ми се отразява през ден но и днес съм си подута Simple Smile Утре няма да съм на линия изобщо защото изпращат ме на София надявам се че ще ми остане малко време да намеря магазин на Берьозка да си взема кефир и много ще тичам затова ще махна плюса бързо аз имам много емоционално хранене особено ако се притеснявам за утре обаче като потръгне по план работата се успокоявам Simple Smile
Желая ви много минуси и красиви тела Simple Smile
Бебса,  и аз подкрепям мнението на Госпожица Дух, чети тук темата и много ще се вдъхновиш Simple Smile

# 428
  • Козлодуй

Моят майчински съвет към теб е да прочетеш всичките диети на първа страница и да решиш коя ти допада, ...

Сиска къде на първа страница има диети? Четох и стари теми но не намерих примерни диети тези за които знам от разговори в темата до колкото си спомням Вяра ме насочи към темата за овесени ядки и други момичета ми показаха японска и още една Simple Smile

# 429
  • Велико Търново
В подфорум "Диети и отслабване"-90 дневна, Дюкан, ВМ и т.н. Peace

# 430
  • Козлодуй
Аха разбрах, извън тази тема качвам се една стъпка нагоре видях ги Simple Smile

# 431
Момичета, от кефира предимно отводняване ли усещате като ефект?

# 432
Здравейте! В нашия град не продават кефир. За това, моля ,някой, да ми изпрати зрънца от гъбата.

# 433
Дихчее благодаря ти за съвета. Дано си права. Ще започна повече да спортувам  ще си ям от всичко по малко пък дано някой ден съм доволна от себе си и св харесам.

# 434
  • София
Мина ми силовата тренировка в залата.Доволна съм.
Кефира отводнява и ме засища.
Пуешкото ми кюфте /торта/стана много хубаво не очаквах.Остана ми за утре на обед ,но ще му прибавя сос от кисело мляко и горчица.

Общи условия

Активация на акаунт