Дневникът тема 77 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 532
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
bebsa, идеално ти е теглото. Според мен ти трябва само спорт, да се оформиш.  Hug

Аз от утре минавам малко на елда. Ако някой иска да се включи, ще се радвам на компания.

Видях, че обсъждате Зоната. Това е супер хранене, има толкова много рецепти в нета и блогове, че не е нужно да се изчисляват блокове до припадък. Само че бавно се отслабва. Аз имам рожден ден след месец и ще се радвам да съм с 5-10 кг по-слаба  Embarassed После ще си продължа със Зоната, но с нея по-скоро поддържам килограми. Плюсът е, че е много полезна за здравето.

# 376
Каква е тази Зоната? Може ли някой да ми прати информация на лично, защото в нета е много разбъркано. #2gunfire

# 377
Ясно ами пак е имало някакъв ефект. Да ви попитам някой правил ли е упражненията "Стройни и красиви" и "Идеален ханш"?
Mishoka55 добре че ми напомни бях забравила какво щях да питам.😁А всъщност да скоро четох за зоната и нищо не разбрах какви са тези блокове работи моля ако някой е разбрал и го е пробваш да пише или тук или на лично.

# 378
Бебса, и аз сега чета, но нещо не разбирам. Laughing
А някоя от вас отслабвала ли е с тази Зона?

# 379
Да и аз това питам четох доста отзиви доволни са, но нали знаете всеки организъм е различен на някой действа на някой не.

# 380
  • Варна
Много хора са отслабнали със Зоната - най-известният от тях е Руслан Мъйнов от "Комиците".  Flutter

# 381
Така ли това не го знаех😁

# 382
  • Козлодуй
Ясно ами пак е имало някакъв ефект. Да ви попитам някой правил ли е упражненията "Стройни и красиви" и "Идеален ханш"?
Mishoka55 добре че ми напомни бях забравила какво щях да питам.😁А всъщност да скоро четох за зоната и нищо не разбрах какви са тези блокове работи моля ако някой е разбрал и го е пробваш да пише или тук или на лично.
bebsa211@abv.bg Ако имаш на в предвид тези упражнения на списание Селф https://www.youtube.com/watch?v=k9CxbEudx7A да аз съм ги правила с тях съм започнала преди години да спортувам - обожавам ги и периодично се връщам към тях защото са прости Simple Smile
Добре дошла и от мен в темата в храненето просто спри захарните и тестени храни и ще се чувстваш добре и чети етикетите на храните например мононатриевия глутамат предизвиква апетит и те пристрастява - просто гледай да няма е-та на етикета и там и пише колко калории съдържа храната за 100 грама и така ще се ориентираш кое е добре Simple Smile
Аз за сега задържам килограмите си и си завърших днес тренировъчната програма INSANITY на ШонТ обаче имам размисли относно свалянето много на мазнините килограмите ми не са мръднали но тялото ми много се промени от тези тренировки и за първи път си виждам гръдната обиколка толкова малка - отдавам го на големия спад на мазнини в тялото така че преминавам с кеф на женски програми за трениране и да знаете че жена с много малко мазнини не е красива гледка Simple Smile
Четох всички дискусии които са се заформили през седмицата и смятам Госпожица Дух че си страхотна щом от сега търсиш баланса (останала съм с впечатление че си млада) значи ще го намериш Simple Smile
Аз преди повече от 10 години смъкнах доста килограми с нисковъглехидратна диета в резултат на което после като започнах да ям въглехидрати тялото ми вече не ги обработва добре и напълнях рязко и започнаха да ми се подуват ръцете и краката затова сега търся диети които са балансирани със всички вещества и се стремя към баланса Simple Smile
Ния благодаря за картинката обожавам котки и вече гледам да заместя сладкото с нещо което няма да ми образува глад както чистата захар Simple Smile

# 383
Здравейте и от мен.

Вчера и днес имахме гости и режимът ми малко се обърка.
Храненето ми за тези 2дни, което не е най-стриктното което обичайно прилагам. Утре ще се тегля и ще се ужася от мерките, сигурна съм.

събота
з. половин купичка варено жито със стафиди и орехи
о. запечен боб с червени чушки и наденица, 1шоколадов бонбон
в. краставица, пилешко бутче, 1шоколадов бонбон

неделя
з. 3хапки пържена мекица и 1лъжица сладко от дюли
о. 1домат, сирене, кашкавал, няколко маслини, лебервурст, 1шоколадов бонбон
в. мисля за омлет

Тези два дни ужасно ми се яде сладко, не знам защо. Изядох шоколадовите бонбони, само за да не нападна други, още по-ужасни неща. Simple Smile

Не знам в боба колко въглехидрати има, като цяло избягвам него, наред с картофите и ориза, както и всякакво брашно и т.н.

# 384
  • София
И на мен също последните два дни ужасно ми се яде сладко и си хапнах, но си купих торта две парчета - с тиква и маскарпоне, а блат от лимец и орехи. Много ми хареса, не беше сладка. Ядеше ми се така, защото вчера ми дойде, но странното е, че този и миналият месец въобще не ме боли корем, яйчници и колене, което е плюс, но ги няма и другите съпътстващи неща - регулиране на перисталтика и отводняване. Предполагам, че се дължи на намалените калории.

# 385
Бебса, и аз сега чета, но нещо не разбирам. Laughing
А някоя от вас отслабвала ли е с тази Зона?

Аз съм правила Зоната и мога да кажа, че е една страхотна диета. Даже не е диета - това си е режим, по който се храниш цял живот. Един мой познат свали с нея 20 кг. Руслан Мъинов също отслабна с нея. Спрях я само защото не обичам да ям толкова често, както и не обичам да закусвам. Но някой ден може пак да мина на нея. Хубавото й е, че чрез нея се отводнява сериозно и не се задържа вода дори, когато се яде сладко, защото е балансирана.

Каква е тази Зоната? Може ли някой да ми прати информация на лично, защото в нета е много разбъркано. #2gunfire

Най-добре ще се информираш за Зоната, ако прочетеш книгата. Изключително полезна и мотивираща е. Обяснява идеята на самата зона толкова добре, че трудно може да изникнат въпроси. Има и втора книга, която се казва "Овладяване на Зоната" - тя помага на хората да си правят менютата. Горещо я препоръчвам  Peace

# 386
Благодаря, Вяра Heart Eyes

# 387
pvacheva благодаря за съветите. Ще опитам да ги правя тези упражнения мисля да ги редувам понеделник, сряда и петък да правя Стройни и красиви ,а вторник и четвъртък Идеален ханш. Относно insanity,да правила съм ги, но не мога да издържам и ги спрях. И на Вяра също благодаря за съвета ще пропочета ако разбера нещо ще го направя!

# 388
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Повече за Зоната и рецепти може да видите в сайта Яж и отслабвай с Катина(нещо такова се казваше).

# 389
Iv.elina намерих страницата на Катина и четох наистина има доста полезна информация и повече разбрах отколкото в самия сайт за зоната където се обяснява с блокове както тя казва и без блокове и да измерваш ще се получи. Намерих електронна книга на зоната и мисля да си я принтирам и да я прочета ако ли не ще чета в на Катина страницата.

Общи условия

Активация на акаунт