Февруарчето е тука - плаче, смее се и гука

• 59 152
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви за отговорите, дами!

Моето дете е леко слаботелесно, 11 кг ще ги стигне на 2г сигурно, хаха, затова на кърмата не ѝ вярвам много, ама кой ме пита мен.

Пробвам бисквити, но по-често ги подрежда по земята, отколкото да ги яде.

Бананите са му единствения плод, който обича, мисля, че съм склонна да прекалявам с тях, понеже ябълките не ги обича, крушите са с променлив успех. Много му харесват плодово-млечните дуети на хип, давам понякога от тях, макар че не съм им голям фен.

С жълтъка имахме проблем, ще го захранвам наново с него, защото имаше обрив, така че като го въведа успешно, ще пробвам палачинки, може би ще му харесат...

Всички ме успокояват, че детето си яде нормално, не е злоядо чак, и да не му давам зор, ама аз нали все за нещо трябва да мрънкам, как иначе.

# 616
А, сетих се. Последно пробвах за закуска бананови палачинки - намачкан банан и жълтък, изпържени в малко кокосово масло. Мнооого му хареса Simple Smile
Мн интересно предложение ☺

# 617
  • Montana, Bulgaria
Закусва с попара и я изяжда за норматив, но двете хранения с АМ са трагедия. Чак ми идва на моменти да го изсипя в купичкита и да давам с лъжица.

# 618
И моето е малки килограми, на 8,5м беше 7770. Надявам се да е станал 8 вече Crazy
Все пак именно на кърмата вярвам, защото засега почти не яде човешка храна. Той е обратното, зеленчуци никакви не харесва, само плодове. Авокадо и тестени неща... И всичкото това го яде в миниатюрни количества.

# 619
Аз за сега нямам проблем с яденето, хапва си Цветето ми.
Сутрин АМ - 170 мл.
Късна закуска - попара от 2 сухара или юфка със сиренце
Обяд 190 - 220 гр. Пюре зависи колко и дам не връща
Следобедна закуска - каша с плодово пюре или кисел или кисело мляко с бисквита и плодово пюре - около 170 гр
Вечер - 190 мл АМ с една бисквитка Плазмон биберон
На 9 месеца беше 8,130 кг и 70 см
Не иска да лази,на проходилката развива скорос но назад. Не се изправя още.

# 620
Браво на Цветенцето Heart Eyes
Каква марка кисело мляко давате?

# 621
Киселото мляко е Made in свекито Stuck Out Tongue Winking Eye Всяка неделя и носят 5 л мляко и го подквасва.

# 622
Браво на Цветенцето Heart Eyes
Каква марка кисело мляко давате?

Електра, педиатърът ни каза да даваме Верея по бдс или хармоника, защото нямат нишесте вътре.

# 623
  • София
Тъмно си я Верея нали ?

# 624

Не, жълта е 2%, а оранжева - 3,6, пише на тях Бдс.

# 625
  • София
Аз му давам от 4,5% и първиея месец беше качил 2кг а сега му увеличих дозата на 220 гр от 180 гр

# 626
Аз давам каквото ние ядем, ама по малко, ако поиска, защото проявява интерес, не му е основна храна. Най-често у нас взимаме Боженци, защото ми е вкусно, има в съдържанието сухо мляко.

# 627
  • София
Бона ,колко зъбчета има вашето дете ?

# 628
Бона ,колко зъбчета има вашето дете ?
Четири броя, два горе, два долу.
Мисля, че избиват и следващите долни, но още нищо не се вижда, само си върти езика и пръстите му са все там.

# 629
  • София
Моето има 6 😎

Общи условия

Активация на акаунт