предложението ми е за закуска да и даваш каша - ако предпочита плодова - плодова, ако предпочита зеленчукова - зеленчукова. избии си от главата разпределенията на възрастните, в това отношение бебетата не са точно хора 
), почни с меки неща - сварена ябълка, намачкана с вилица; банан; намачкан картоф; нарендана на ситно ябълка сурова и т.н. имай предвид, че позивите за повръщанее не са задавяне. на бебетата рецепторите за повръщане са доста по-напред по езика с чисто превантивна цел, именно, за да не се задавят, а да изплюят преди това. тя може да прави странни физиономии, но ще преглътне. е, няма нужда да и дадеш да отхапе морков, но от парче 3-5 милиметра едва ли ще се задави необратимо.
от пода яде ли, преглъща ли, намираш ли в акото
. Почти цял ден сме на ма-ма, ме-ме, включително в репертоара: та-та, ба-ба, да-да, не-не, да-ма-ма, и така. Съседчето на нейната възраст показвало че ще стане на 1 годинка, а нашата не. Като и кажа скрий се се завива с одеалото и се отвива и пак покрива. Не иска да пляска с ръце, пляска нейната в моята.
от пода яде ли, преглъща ли, намираш ли в акото 

Още днес ще потърся такова нещо.
предложението ми е за закуска да и даваш каша - ако предпочита плодова - плодова, ако предпочита зеленчукова - зеленчукова. избии си от главата разпределенията на възрастните, в това отношение бебетата не са точно хора 
), почни с меки неща - сварена ябълка, намачкана с вилица; банан; намачкан картоф; нарендана на ситно ябълка сурова и т.н. имай предвид, че позивите за повръщанее не са задавяне. на бебетата рецепторите за повръщане са доста по-напред по езика с чисто превантивна цел, именно, за да не се задавят, а да изплюят преди това. тя може да прави странни физиономии, но ще преглътне. е, няма нужда да и дадеш да отхапе морков, но от парче 3-5 милиметра едва ли ще се задави необратимо.Препоръчани теми