ВИЕНА Тема 9

• 91 398
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ние ползвахме P+R, близо до завода за рециклиране на боклук. Нямам идея обаче до коя спирка на метрото е.

А как изглежда самия паркинг и далече ли е от входа за метрото? Понеже сме с дете и оставяме колата късно вечер, а ще я вземем рано сутрин - не ми се ще да е някакво отдалечено и неприятно като обстановка - гледах два с гугъл мапс - много ми се видяха отдалечени от спирките и в някакви зони, в които не минават пешеходци - стори ми се неприятно да вървиш там?

# 556
Ние ползвахме P+R, близо до завода за рециклиране на боклук. Нямам идея обаче до коя спирка на метрото е.

А как изглежда самия паркинг и далече ли е от входа за метрото? Понеже сме с дете и оставяме колата късно вечер, а ще я вземем рано сутрин - не ми се ще да е някакво отдалечено и неприятно като обстановка - гледах два с гугъл мапс - много ми се видяха отдалечени от спирките и в някакви зони, в които не минават пешеходци - стори ми се неприятно да вървиш там?

Шпителау е завода, същото е името на спирката на метрото - Линя 4 зелената. Паркинга е близо да, до самата река е - води се P+R Spittelau
Дано ви се отвори директно на пина на картата.

https://www.google.bg/maps/place/Vienna+Spittelau+station/@48.23 … d16.3580699?hl=bg

# 557
  • на правилното място, в точното време
mamaSunshine, благодаря за пояснението вместо мен! Two Hearts Верно,че така се казваше и завода , и спирката. Паркинга е на няколко етажа, съвсем близо е до спирката на метрото, осветено. Няма за какво да се притеснявате.
Успех и да ви е хубаво! Heartbeat

# 558
  • Бургас
Привет и от мен. На 31ви март ще летим с мъжа ми от Бургас до Братислава (не можах да устоя на цените 9.98 евро на отиване и 4,99 евро на връщане) и сега се чудя каква програма да организирам. Имаме 3 пълни дни (събота-понеделник) и вторник рано сутринта наобратно.
Ще взема рент-а-кар, но не ми се иска сякаш да спим във Виена. Има ли някой, който може да ми препоръча хубав спа хотел извън Виена?

# 559
# 560
  • Viena
И да ви кажа за музея на илюзиите,никога не ходете.Най-лошата инвестиция направена от мен вчера.  Shocked

# 561
Привет и от мен. На 31ви март ще летим с мъжа ми от Бургас до Братислава (не можах да устоя на цените 9.98 евро на отиване и 4,99 евро на връщане) и сега се чудя каква програма да организирам. Имаме 3 пълни дни (събота-понеделник) и вторник рано сутринта наобратно.
Ще взема рент-а-кар, но не ми се иска сякаш да спим във Виена. Има ли някой, който може да ми препоръча хубав спа хотел извън Виена?
[/quot
И аз дебна ниски цени за Братислава ,но под 32 не съм попадала.
Кога хвана тази цена?

# 562
[/quot
И аз дебна ниски цени за Братислава ,но под 32 не съм попадала.
Кога хвана тази цена?
Още има такива цени от Бургас. Аз купих за периода 7-10 април за по 4,99 евро на посока.

# 563
Благодаря ,
довечера коментирам с мъжа ми и ги грабвам.
Защо когато дам цена за дете 10г ми дава не 4,99е а 23е? ? А за въздр. двете посоки са 4.99е?

# 564
  • София
janaa777 , разкажи малко по-подробно за музея.... Тъкмо го включих в програмата ни Grin
Ще сме във Виена от 03.04. до 07.04.

# 565
  • Viena
Ами как да го опиша,то нямам думи.Няколко помещение с глупави забавления,няколко холограми и разбира се сувенири.Ако има място в програмата ви,вместо това препоръчвам https://www.timetravel-vienna.at/ Peace

# 566
Благодаря много  и на mamaSunshine също! Flowers Tulip
Сега уговарям мъжа ми - той иска да паркираме в един по централен срещу 14 евро на ден, но на мен ми се вижда безсмислено - така или иначе не е на пешеходно разстояние, а ще ползваме метро до апартамента след това.

# 567
  • СОФИЯ
Ами как да го опиша,то нямам думи.Няколко помещение с глупави забавления,няколко холограми и разбира се сувенири.Ако има място в програмата ви,вместо това препоръчвам https://www.timetravel-vienna.at/ Peace
Жана, аз също благодаря за иф  Heart Eyes Кофти е децата да очакват поне 50% от представеното на сайта.

# 568
Момичета ако на някой скоро му предстои ходене във Виена ето още една идея. Подобно на Коледа виенчани правят и великденски базари. Тази година са между 17 март и 2 април.
Ето линк
https://www.wien.info/en/shopping-wining-dining/markets/easter-markets

# 569
  • СОФИЯ
Момичета ако на някой скоро му предстои ходене във Виена ето още една идея. Подобно на Коледа виенчани правят и великденски базари. Тази година са между 17 март и 2 април.
Ето линк
https://www.wien.info/en/shopping-wining-dining/markets/easter-markets
По-различни са от адвентните, но поне не са толкова посещавани  Grinning. Или поне не бяха до скоро, тази/миналата година и НГ пътечката им в центъра беше прекалено пренаселена още в ранен следобед.

Общи условия

Активация на акаунт