ВИЕНА Тема 9

• 91 465
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Да си повтаря питането Simple Smile
На вас разчитам Simple Smile
Здравейте,
Ние този път ще сме с кола. Можете ли да дадете идея за място за нощувка в покрайнините или извън града. Идеята ми е да оставим там колата и да се движим с транспорт. Flowers Hibiscus

# 601
  • Sofia
Можеш с АА и дамска чанта и ръчен багаж.

Благодаря ти!  bouquet

А в дамската чанта може ли парфюм? ...или за по-сигурно са го сложа в куфара?

Както са ти казали, може до 50 мл. запечатани в прозрачни пликове със зиплок.
Днес лятах и  на проверките митничар се караше на една жена, че парфюма й не е в такъв плик и че не е длъжен той да й го осигурява.

# 602
Не са ли течностите до 100 мл? Така е при Раян и Уиз.

# 603

Това че на сайтовете им го пише не значи, че винаги го допускат.. на проверката обикновено не те знаят с коя компания пътуваш и лично аз предпочитам да не влизам в обяснения. Иначе на Уиз и Раян да има цитирано, че в кабинния багаж макс. вместимост трябва да е 100мл.
Скоро не съм проверявала как е п и останалите, защото за собствено удобство и пестене на място нося малки опаковки.
Специално при австрийците, като съм  с ръчен багаж само, летя с малък сак и фотографска раница вместо дамска чанта...

# 604

Това че на сайтовете им го пише не значи, че винаги го допускат.. на проверката обикновено не те знаят с коя компания пътуваш и лично аз предпочитам да не влизам в обяснения. Иначе на Уиз и Раян да има цитирано, че в кабинния багаж макс. вместимост трябва да е 100мл.
Скоро не съм проверявала как е п и останалите, защото за собствено удобство и пестене на място нося малки опаковки.
Специално при австрийците, като съм  с ръчен багаж само, летя с малък сак и фотографска раница вместо дамска чанта...
Имах предвид, че ако дамата има само по 100 мл парфюми да не ходи да търси по-малки разфасовки. И да, супер удобно е с мънички, аз имам един парфюм 15 мл и го ползвам само за пътуване, както и тестери на кремове.

# 605

Имах предвид, че ако дамата има само по 100 мл парфюми да не ходи да търси по-малки разфасовки. И да, супер удобно е с мънички, аз имам един парфюм 15 мл и го ползвам само за пътуване, както и тестери на кремове.

А да разбира се, но до колкото разбрах дамата ще има чекиран багаж, така че според мен е безмислено в ръчния да има такива неща. Не знаеш на какво настроение ще попаднеш на летището, както се е случвало - пред мен са се заяждали за простотии....

# 606
  • Deutschland/HE
Изискването за течностите е еднакво за всички авиокомпании и то е до 100мл, да бъдат поставени в прозрачен плик и в един плик да не са повече от 500мл (но ти може да имаш примерно два плика) и като минаваш рентгеновия преглед да бъдат извадени отделно, както и електронните устройства. Това е по думите на моя приятелка, работеща на летище.
Лек път и приятно прекарване във Виена Simple Smile

# 607
Благодаря ви за коментарите, момичета, ще сложа козметиката в куфара и няма да се тревожа.

Даже реших да не ходя с дамската си чанта, че е много голяма, а една по-малка имам - с нея. Peace

# 608
Момичета, имам следния тъп въпрос...

Какво по-точно включва ръчния багаж за самолета? По-точно ме интересува дали може дамската ми чанта /не е от малките/ + ръчна чанта/раница или трябва да е 1 бр. чанта?
Зависи с коя авиокомпания пътуваш.

# 609
  • Варна
да попитам и аз нещо- 11 район добър ли е?

# 610
Cоlibri мерси за допълнението, надявам се да е от скоро, защото на мен пък като питам на летището все ми препоръчват по 50мл ... Ха де къде се къса нишката.. 🤣

# 611
  • Deutschland/HE
Cоlibri мерси за допълнението, надявам се да е от скоро, защото на мен пък като питам на летището все ми препоръчват по 50мл ... Ха де къде се къса нишката.. 🤣

Ето тук е най-сигурната информация
Летище София - информация излитащи

Може да се сложи в началото на следващата тема, като полезна информация.

П.С. Летище Франкфурт https://www.frankfurt-airport.com/de/reisen/am-flughafen.detail. … n-losfliegen.html

# 612
  • Варна
Здравейте, предстои ни почивка във Виена и сме се ориентирали към нощувки в апартамент. Искам да попитам това https://www.airbnb.com/rooms/21925283?location=Vienna%2C%20Austr … 22&s=P4agJdbx или това  https://www.airbnb.com/rooms/14973514?location=Vienna%2C%20Austr … 22&s=P4agJdbx е по добре да изберем?

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 15:00 от stelsity

# 613
  • Viena
Не особено Peace

# 614
Здравейте, предстои ни почивка във Виена и сме се ориентирали към нощувки в апартамент. Искам да попитам това https://www.airbnb.com/rooms/21925283?location=Vienna%2C%20Austr … 22&s=P4agJdbx или това  https://www.airbnb.com/rooms/14973514?location=Vienna%2C%20Austr … 22&s=P4agJdbx е по добре да изберем?

Като ги гледам и двата са сравнително близо един до друг. За по-евтиния (втория) обаче има повече отзиви, т.е. мисля че може да си направиш по-обективен извод. Близо е до Бруненмаркт (един от откритите базари на Виена).
Май е и по-добре обезпечен от към транспорт до центъра - визирам трамвай 2, който върви по Ринга.

Общи условия

Активация на акаунт