С какво ви дразнят свекървите- 78

• 62 082
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ех, бе, Джулиии, честото, да сте живи и здрави!  bouquet bouquet

# 181
Честито, Джулка! Да сте живи и здрави всички, пожелавам ви да имате най-спокойното бебе на света!

# 182
Аз няма да се оплаквам. Идвам да се похваля, че от вчера съм новоизлюпена бъдеща свекърва. Имаме си момченце!

О-о-о, добре дошла в отбора на свекървите!  Mr. Green
Честито! Да ви е живо и здраво и само радост да ви носи!  bouquet

# 183
  • София
Аз няма да се оплаквам. Идвам да се похваля, че от вчера съм новоизлюпена бъдеща свекърва. Имаме си момченце!
Целувки и поздрави, свеки!
 bouquet

# 184
  • при късмета
Джули, честита ви рожба, да ви е жив и здрав! Много да ви радва и вие него много да радвате!

# 185
Страхотна новина,живи  и здрави всички!Много послушни всички!Само  хубави неща занапред ,щастливо бебе ,щастливи родители и всичките роднини!

# 186
  • София
Честито и от мен, Джули. Здрав, усмихнат и щур да ви е сина. Много да ви радва. А докато стане време за снахата ще си отворим тема- " С какво ни дразнят снахите? Кратък наръчник "как да ни се размине убийството ѝ" Simple Smile

# 187
Юле, честито!!! Много хубав живот да има твоето момченце! Тримата да сте живи и здрави, и да си живеете много щастливо!

# 188
Честито, Джули!
Да е много здрав и късметлив!

# 189
  • Най-красивата страна
Честито Джули!Да е жив, здрав и много да слуша мама Heart Eyes

# 190
  • Оптимист по принуда
Джули, честито, бъдете живи и здрави  bouquet

# 191
  • Бургас
Благодаря ви  bouquet
Много ми е сладичък. Гледам го и си мисля, че просто няма как да се намери достойна за него.......Майтапя се бе  Mr. Green

# 192
Благодаря ви  bouquet
Много ми е сладичък. Гледам го и си мисля, че просто няма как да се намери достойна за него.......Майтапя се бе  Mr. Green

hahaha hahaha Joy

# 193
  • при късмета
Благодаря ви  bouquet
Чакай, вчера си станала бъдеща свекърва. Още колко има да учиш  hahaha

# 194
От фейсбук

На една сватба младоженецът седнал до майка си на сватбената маса, съпругата не била много щастлива, така че попитала, от какъв зор я е поканил. Според нея подобно събитие е за младите, на което да се изфукат пред своите приятели и познати.
– Веднага да я изхвърлиш от тука, тя на нашата маса място няма!- казала младоженката, на което съпругът не отговорил нищо, но тя продължила да настоявала, майка му да си тръгне и нямала никакво намерение да отстъпи.
Младоженецът отишъл до микрофона и казал:
– Кой иска да купи майка ми? Продавам я, защото жена ми не я иска! Има ли желаещи?
Всички гледали смаено и никой нищо не отговорил. След като изчакал малко време, синът отишъл до майка си, взел я на ръце и казал гласно:
– Ето виждаш ли мамо, аз те обичам, а никой друг не обели и дума. – след тези думи, той хванал майка си под ръка и си заминали, оставяйки гостите и булката в недоумение.
Тъй като били от малък град, в който всичко се знаело, след няколко дни на тяхната врата се се почукало и разтурилият сватбата младоженец отворил и с изненада видял най-богатият човек в окръга.
Човекът не дочакал дори да го поздравят, а направо изстрелял най-искрените думи, към този непознат.
– Чух какво се е случило сватбата ти, заради това реших да ти дам моята дъщеря за жена. Така ще съм сигурен, че тя ще бъде в най-добрите ръце, защото видях какво отношение имаш към майка си. Искам да ти кажа, че само мъж отгледан от кралица, може да се държи със своята жена като с принцеса.

Една поучителна история за взаимоотношенията между майка и син, мъж и жена. Една история, която ще те накара да се замислиш върху това, как думите и действията могат да наранят и да предизвикат различни емоции у различните хора. Ти на мястото на младоженеца как щеше да постъпиш?

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 20:05 от K.A.G.

Общи условия

Активация на акаунт