С какво ви дразнят свекървите- 78

• 62 080
  • 775
  •   1
Отговори
# 195
Джули ,няма достойни ,защоот не са ги направили още...по натам ще има.

Има един пич тук ,на строителен магазин ,днес ходих   и колкото пъти отида пита как е правил сина ми близнаците.Човекът е решил че са инвитро,ма не са ,от първи я опит за бебе са им ,върви доказвай. Питам го ти как прави твоите та ми каза точно и  откровено.Е,викам ,знаеш  как става,че се притесних за теб....И той чака внуче мискинина...

# 196
  • при късмета
Ти на мястото на младоженеца как щеше да постъпиш?
Нямаше изобщо да сложа майка си на масата на младоженците. Така изобщо проблеми и дилеми нямаше да възникват.
Това не показва, че искам да заменя майка си с съпруг/а или, че изобщо не я искам в живота си, а това, че има граници и за някои неща вече няма думата. 

# 197
Джули, честито. Да ти е жив и здрав. И щастлив!

# 198
На  сватбата на сина ми младите и кумовете бяха на централна маса ,родителите до тях и  нататък роднини и приятели ,младежите най-встрани,но най-шумни и  весели.
Така че,притчата,защото е притча,а  не действителност,е  от друго време.
Пресилено е ,чак пък гонене на сватбата.Доста по-късно става обикновено.

# 199
  • София
Джули, и от мен честито  Simple Smile

# 200
Джули, хайде честито, проектосвекървичке Grinning
Да ви е жив и здрав младежът, умен и разумен!
Пък като дойде време, ти си знаеш Wink - внимателно да гледаш какви му се навъртат наоколо, че младите момичета са еднии... Mr. Green

Кажи повече, де! Че е най-прекрасният разбрахме, ама колко голям се роди, лесно-трудно, кротушко-ревльо, какво име му избрахте?

# 201
Така, така, отгледаш го от парче месо и после някоя...

# 202
Леле, Джулка!!!! Много силни прегръдки на теб и  принца  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 203
  • Бургас
Кажи повече, де! Че е най-прекрасният разбрахме, ама колко голям се роди, лесно-трудно, кротушко-ревльо, какво име му избрахте?
Роди се в средата на 9 месец, не можах да го измътя до термин. 3040 гр, 51 см, нормално раждане без упойка. Абе много болеше. После се чувствах така все едно са ме гръмнали с пушка отзад  Laughing Сега се учим да се храним. Доста трудна работа предвид това, че не мога да си сядам на задните части заради епизиотомията и борещите се за рекордите на Гинес хемороиди.

# 204
Да ти е живо и здраво момченцето, Джули! Само да ви радва!

# 205
Екстра си е човечето! Елегантен младеж значи Laughing
За кърменето пробвай други пози, може и да не си седнала!
Бързо възстановяване и да знаеш, неприятните моменти бързо се забравят!

# 206
  • при късмета
Роди се в средата на 9 месец, не можах да го измътя до термин. 3040 гр, 51 см, нормално раждане без упойка. Абе много болеше. После се чувствах така все едно са ме гръмнали с пушка отзад  Laughing Сега се учим да се храним. Доста трудна работа предвид това, че не мога да си сядам на задните части заради епизиотомията и борещите се за рекордите на Гинес хемороиди.
Да, ама поне си е в зодията. Дано ви се получи с кърменето

# 207
Ох, зодията! Laughing Предлагам на Джули да основем дружество на потърпевшите от овните. И без това овнетата ни са родени едното на 22-ри, другото на 23-ти. Джули, като по-млада, ще е действащ председател. Аз- почетен председател. bowuu

# 208
  • Бургас
Ох, зодията! Laughing Предлагам на Джули да основем дружество на потърпевшите от овните. И без това овнетата ни са родени едното на 22-ри, другото на 23-ти. Джули, като по-млада, ще е действащ председател. Аз- почетен председател. bowuu
Направо давай под ръчичка и към Карлуково  Laughing

# 209
Моето малко овне е  на 17ти април,  та се води  съвсем овен, с много  остри коленца и лакти, които използва за среднощна защита от гадната майка, която добронамерено  заспива при него, щото то нали - не може още да заспива само... Та може  ли да мина за заместник някакъв...председател, въпреки ветеранските си рани Rolling Eyes  

Общи условия

Активация на акаунт