С какво ви дразнят свекървите- 78

• 62 965
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
Ама какво Карлуково? Ние имаме мисия- да тормозим снахите някой ден. За по-отговорно отношение към мисията ще замоля.  Laughing Освен това, ако правилно помня, и двете сме раци, та в мача Рак срещу Овен ще видим кой кого. Laughing
Зандали, ти ще си шеф на ПР отдела на дружеството. Сладкодумно ще ни правиш реклама.

# 211
Съгласна Laughing Джулка, не се плаши - овнетата са прекрасни душици и агънца сладки...много после им порасват рогцата Laughing

# 212
  • София
Благодаря ви  bouquet
Много ми е сладичък. Гледам го и си мисля, че просто няма как да се намери достойна за него.......Майтапя се бе  Mr. Green

Хи,хи!
Въобще не се майтапиш- с всяка изминала година ще затвърждаваш мнението си! hahaha Hug

# 213
  • при късмета
Ох, зодията! Laughing Предлагам на Джули да основем дружество на потърпевшите от овните. И без това овнетата ни са родени едното на 22-ри, другото на 23-ти. Джули, като по-млада, ще е действащ председател. Аз- почетен председател. bowuu
Е хайде сега, чак потърпевши.  Да записвам тогава в клуба и моето домочадие  Laughing

# 214
  • Mediterraneo
Джулка, браво, момиче! Жив и здрав да е!

# 215
Ох, зодията! Laughing Предлагам на Джули да основем дружество на потърпевшите от овните. И без това овнетата ни са родени едното на 22-ри, другото на 23-ти. Джули, като по-млада, ще е действащ председател. Аз- почетен председател. bowuu

То и аз съм за тоя клуб...-моето овне е родено на 21-ви март (в 8.10 сутринта)...само,че към днешна дата не е овне,а цял овен JoyПо тоя повод си самоподарих огромен букет рози... bouquet Ами така де,малко ли съм се мъчила на тоя ден. Grinning

Джули, честито бебче!...Да ви е жив и здрав.
Дано да ти е кротък и да те оставя да се наспиваш през ноща.

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 02:45 от Zhani

# 216
Е хайде сега, чак потърпевши.  Да записвам тогава в клуба и моето домочадие  Laughing

Аз ще надзиравам като кандидат свекърва-овен.  Mr. Green

Да ви кажа да не се притеснявате тези с раците  - пред раци и скорпиони овенът е безсилен  hahaha
(Казвам го като потърпевша с мъж рак и деца скорпиони)

# 217
Сега се учим да се храним. Доста трудна работа предвид това, че не мога да си сядам на задните части заради епизиотомията и борещите се за рекордите на Гинес хемороиди.

Поради същата тази причина се принудих да кърмя легнала. То пък се оказа май по-удобно, та продължих така и след като ми минаха проблемите.   Simple Smile

Може ли и аз да се кандидатирам в клуба на потърпевшите с майка овен? Да е дете – да го набиеш, ама майка... Няма оправия. С напредването на възрастта остават само рога, копита и инат. ooooh!

# 218
  • Варна
И от мен честито, Джули, жив и здрав да е, сговорчив и поспалив Simple Smile Вярвам, че ще си намери достойна мома като му дойде времето. У форумо и женски майки има, значи и принцеса ще изскочи отнякъде Wink

# 219
  • Canada
Честито, Джули! Да ви е жив и здрав младежът!
Бързо и леко възстановяване ти желая!

# 220
  • Бургас
След снощните опити за хранене ще излезе, че съм по-рогата от него  Laughing И ние, кротките рачета, може да сме упорити.
Како Сийче, след като стигнах до извода, че ще получа няколко вида ставни изкривявания, и аз започнах да го храня легнала.
Днес чакам свекърите да ми дойдат на свиждане. Интересно ми е дали ще има коментар/намек относно неутралното име на детето  Grinning

# 221
Може да ги досрамее да попитат, но ще ги гложди Simple Smile...

# 222
Дай  им време да ги погложди и ще им мине...може да няма нужда от притеснения.Снахата  я глождеше, на баща  и са,та рече вие  бабите сте прецакани,ми не бях.Мъжа ми щеше да се  върти,но на мен  ми бе нормално както искат.Впрочем тя  си каза буквата още години преди да има хабер за деца и знаех.
Добре е да бозае  детето ,имунитет ,готова храна, да  расте,пък другото не е важно.

# 223
  • Canada
След снощните опити за хранене ще излезе, че съм по-рогата от него  Laughing И ние, кротките рачета, може да сме упорити.
Како Сийче, след като стигнах до извода, че ще получа няколко вида ставни изкривявания, и аз започнах да го храня легнала.
Днес чакам свекърите да ми дойдат на свиждане. Интересно ми е дали ще има коментар/намек относно неутралното име на детето  Grinning

Laughing
Аз имах чуство, че ще получа такива изкривявания във WC-то. Иначе си кърмех седнала въпреки всичко...
Как се казва бебока, ако не е тайна?

# 224
  • Ямбол
Джули, честито бебе. Бързо сработване на двама ви.

Аз няма да забравя свекърва ми с каква гордост разправяше за другата си снаха(вече бивша), че детето е кръстено с друго име, но подобно на нейното и тя ѝ казала, че не го приема и се е наложило да променят името. Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт