С какво ви дразнят свекървите- 78

• 62 095
  • 775
  •   1
Отговори
# 165
  • Canada
Темата е за оплаквания от свекърви. Лично аз не държа да знам повече за нечий бнд/съпруг и т.н. ...

# 166
Ох, и аз да се оплача. Моята свекърва звъни днес п телефона, че се е качила  на автобуса и да я чакаме на автогарата, щяла да остане една седмица, да си отпочине от свекъра. Ами хубу, ама хич не обичаме с мъжът ми такива срещи без да сме се разбрали предварително. Иначе идва винаги, когато е поискала да види децата, но понеже винаги е с преспиване сме се разбирали предварително.

# 167
И аз не ги трая тези натрисания. Толкова ми е натоварено ежедневието, че няма как,без предварително плануване, да посрещам гости.
И после едно цупене, едни фасони, че не сме й обръщали внимание. ooooh!

# 168
Ох, и аз да се оплача. Моята свекърва звъни днес п телефона, че се е качила  на автобуса и да я чакаме на автогарата, щяла да остане една седмица, да си отпочине от свекъра. Ами хубу, ама хич не обичаме с мъжът ми такива срещи без да сме се разбрали предварително. Иначе идва винаги, когато е поискала да види децата, но понеже винаги е с преспиване сме се разбирали предварително.

Hug ти си за оплакване. Направо ме втриса от такива решения...

# 169
Леееее! Направо си за голямо, преголямо съчувствие! Лягай болна в чергите, охкай, пъшкай и тя ще се отегчи и ще си иде.

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 17:47 от K.A.G.

# 170
За съчувствие си е, разбира се! Интелигентните хора и тези, които мислят и за останалите, а не само за себе си, обикновено звънят преди да решат, че ще гостуват, питат дали е удобно и т.н., още повече, когато става дума за едноседмично гостуване.

# 171
Честно казано,  не само свекърва ми, ми всеки който ми се самопокани, че даже и без предизвестие ще ме изнерви. Чуждото присъствие обикновено е натоварващо и изискващо.
А има и хора, на които им е скучно и си нямат личен живот, та на тях може да не им пречи.

# 172
  • Добрич
Абе така и така ще идва, поне да ти е от полза- накарай я  Joyда ти направи едно пролетно почистване-прозорците да измие, пердетата да изпере ит.н.  Laughing

# 173
Леееее! Направо си за голямо, преголямо съчувствие! Лягай болна в чергите, охкай, пъшкай и тя ще си отегчи и ще си иде.
А не, защо да я връщам жената!?
Оставих и децата, днес сутринта се развявах с приятелка по магазините. След малко заминавам на фризьор. А утре цял ден с мъжът ми сме на Спа- масаж, уърлпул, сауна. Ще закусим и ще обядваме навън.
И тя доволна, и ние доволни, даже съжалявам, че се оплаках. Гледам да направя най-доброто от това гостуване.  Mr. Green

# 174
  • Добрич
Леееее! Направо си за голямо, преголямо съчувствие! Лягай болна в чергите, охкай, пъшкай и тя ще си отегчи и ще си иде.
А не, защо да я връщам жената!?
Оставих и децата, днес сутринта се развявах с приятелка по магазините. След малко заминавам на фризьор. А утре цял ден с мъжът ми сме на Спа- масаж, уърлпул, сауна. Ще закусим и ще обядваме навън.
И тя доволна, и ние доволни, даже съжалявам, че се оплаках. Гледам да направя най-доброто от това гостуване.  Mr. Green
Точно. Като не можеш да промениш ситуацията, възползвай се максимално от нея . Весел уикенд!

# 175
Супер,

като ти дадат лимони, направи си лимонада. Приятни забавления.

# 176
  • Бургас
Аз няма да се оплаквам. Идвам да се похваля, че от вчера съм новоизлюпена бъдеща свекърва. Имаме си момченце!

# 177
Еееее,браво!Да сте живи и здрави!

# 178
  • София
Аз няма да се оплаквам. Идвам да се похваля, че от вчера съм новоизлюпена бъдеща свекърва. Имаме си момченце!
bouquet Честито, miss july, да сте живи и здрави със синковеца Hug

# 179
  • София
Джули, честито!!! Да сте живи и здрави всичките

Общи условия

Активация на акаунт