Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 154 862
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Аз приключих с мицеларните - една прехвалена на A-dermа (може и друг път да съм я писала) - никакъв ефект. Нито чисти, нито оставя приятно усещане. От боя Палете имах някога същите проблеми - пада, изтощава много косата, щипе.

Zahara, Иноа май е марка на Лореал - преди години за няколко месеца и аз давах ужасно много пари да ме боядисват с Лореал - професонална, щадяща и т.н. Е, стана ми косата суха, ужасна, на места си личи как е като изгорена и трябваше сериозно да режа. Повече няма да се мажа и с Casting - стана два тона по-тъмна и сивкава, отколкото беше на опаковката. Вместо приятно кестеняво сега съм някакъв тъмен миши цвят. Иначе покри идеално белите коси, не забелязвам да изтощава. От други "домашни" бои на Loreal съм доволна.

Никога повече боя Kolora - скалпът ме сърбя зверски, косата изсъхна, цвета си изгуби блясъка след седмица.

# 361
  • Countryside
Аз приключих с мицеларните - една прехвалена на A-dermа (може и друг път да съм я писала) - никакъв ефект. Нито чисти, нито оставя приятно усещане. От боя Палете имах някога същите проблеми - пада, изтощава много косата, щипе.

Zahara, Иноа май е марка на Лореал - преди години за няколко месеца и аз давах ужасно много пари да ме боядисват с Лореал - професонална, щадяща и т.н. Е, стана ми косата суха, ужасна, на места си личи как е като изгорена и трябваше сериозно да режа.
Моята минцеларна вода е на ЛаРош, много съм доволна!
Аз се боядисвам само с Иноа, не мирише и косата ми става супер мека и блестяща. Не ми е падала коса изобщо. Цветът става точно като на каталога, и държи над месец, супер доволна съм. Да не би да ви държат боята повече време, или пък да лъжат че е Иноа?

# 362
Сиренце, аз не съм пробвала с Иноа, а с Лореал професионална. Споделям, защото е на един и същ производител. Тъмна станах от Кастинга, който е за домашна употреба, но поне за цвета с други бои на Лореал не съм имала проблем.

# 363
За това колко държи една боя има значение и темпа на растеж на косата. На моята след две седмици и се виждат белите корени, ако се вгледаш. Но расте адски бързо. Преди се радвах на този факт, сега хич.

# 364
Както и колко често я миеш... Mr. Green

# 365
  • Бургас
От боите на Палете станах като проскубана кокошка.

# 366
   Колебаех се да си купя боя за коса или Palette Perfect, или Palette Deluxe. Мои познати не ми препоръчват боите на Лореал, на Syoss, а от продуктите на Syoss не съм изобщо доволна. Косата ми падаше от тези продукти на Syoss. Каква боя за коса ще ми препоръчате за боядисване на косата, от която сте доволни и която се продава по магазинната мрежа?

# 367
Съгласна съм с всичко написано относно падането на боята, но с други марки бои не ми пада толкова бързо боята, бели коси нямам, боядисвам се за удовлетворение, не понасям естествения цвят на косата си.

# 368
Да, Иноа е на Лореал... Цветът ставаше като в каталога, но за мен не си струваше парите, а когато спрях с боядисването след 3-4 месеца започна да ми никне нова коса, а уж била супер безвредна, като глина, не миришела на химикали...години наред само с нея ме боядисваха...

А дали са ме лъжели, че е Иноа...във фр.салони Арлет, все пак не при някоя квартална фризьорка...не ми се вярва  Rolling Eyes

И времето за миене си спазваха...

Но косата, която ми поникна говори сама по себе си...и не става въпрос за 2,3 косъма...едно 10% повече коса имам сега !

# 369
  • Gotham City
Арлен ли имаш предвид?

Не знам дали са лъгали, но принципно на всеки човек си расте нова коса постоянно, аз не се боядисвам (вече) и имам супер много бебешки косички в момента. Не разбирам какъв е проблема, че ти расте нова коса?

# 370
Арлен ли имаш предвид?

Не знам дали са лъгали, но принципно на всеки човек си расте нова коса постоянно, аз не се боядисвам (вече) и имам супер много бебешки косички в момента. Не разбирам какъв е проблема, че ти расте нова коса?

Арлет имам предвид ! А проблемът ми е, че преди не виждах т.н. бебешки косички, даже около челото в дълбочина леко бях оредяла !

# 371
  • Gotham City
Явно преди е имало проблем в такъв случай, който, за щастие, е решен

# 372

Да, решен, докато не започна да побелявам  Joy

Тогава, ще му мисля...

# 373
  • Countryside

Да, решен, докато не започна да побелявам  Joy

Тогава, ще му мисля...
Има изцяло растителни бои, с масла и минимален амоняк, много са щадящи. Примерно на Phyto и на 3chenes. Аз лично съм се боядисвала с Фито,  резултата е много добър, но си е играчка, т.к. имам дълга коса. И напоследък се боядисвам само в салон, с Иноа.

# 374
  • Gotham City
Има щадящи бои, не може да се очаква обаче от една боя да не нанесе абсолютно никакви щети на косата.

Общи условия

Активация на акаунт