Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 929
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
Повече няма да си купя боя за коса Палете. Ужасно ми щипеше още докато се боядисвам. След това 30 мин. сякаш косата ми втасваше, нещо шуптеше. Едва изчаках да се измия и ми падна една шепа коса.  ooooh!

Да не би да е била с изтекъл срок на годност ? Чак пък за шуптене не бях чувала...

А иначе, от Палете майка ми казваше, че започнала да й капе косата...и спря да я ползва !

А рекламите... какви лъскави са... ще речеш, че злато ти подаряват !!!

# 346
  • Варна
Моя приятелка още преди 15 години се оплакваше от Палете, цапаше и възглавницата седмици след боядисването и май и на нея и падаше косата. Явно за толкова време тази боя не е станала по-добра.

# 347
  • оттам, откъдето започва България
Не беше с изтекъл срок на годност. Аз винаги гледам сроковете.  Peace
Не знам кой дявол ме накара да си я купя. И преди бях чувала, че не е хубава.  Confused

# 348
Ползвала съм 2-3 пъти Палете, проблем относно сърбежи, парене и т.н. не съм имала, но на мен много бързо ми падна цвета, относно дискомфорта от ползването на боята, смятам че всичко зависи от това колко е чувствителен скалпа или пък може да има съставка, която да раздразнява кожата, аз не съм доволна от боите на Лореал, щипе и имам чувството, че главата ми гори.

# 349
Аз пък не съм доволна от Иноа... Години наред ме боядисваха в салоните с нея откакто излезе...била безобидна, била подхранваща...давах по 100-тина лева за боядисване, тъй като имам дълга коса...

Е, какво се оказа... Реших да си върна естествения цвят на косата и спрях да се боядисвам ! След 3,4 месеца започна да ми расте нова коса, видимите места - чело и врат, обрасаха като на новородено...

Осъзнах колко коса съм била загубила... Не знам само какво ще правя когато започна да побелявам, че вече съм 30+, а бели коси не харесвам  #Crazy

# 350
  • оттам, откъдето започва България
 ooooh! Ей това боядисване на косата без причина не мога да го разбера. Аз, ако нямах толкова бяла коса, въобще не бих се сетила за боя. То това си е чиста химия, която преминава през кожата. Освен това се боядисвам от толкова отдавна, че вече ми е много, ама много досадно и неприятно, но се налага - те корените на косата избиват на около 20-25 дена.  smile3514

# 351
Кое пък е толкова неразбираемо !?

Жените боядисват косите си не само защото са побелели, но и от желание за разнообразие, мода и т.н.

Вече не бих го правила за нищо на света като видях какво количество коса съм загубила...

# 352
  • София
"Бански старец" на Петрохан (с лика на шеф Ангелов). Толкова много жили има, че не се дъвчи. ooooh!
Царевица от "Rois"- от сол ти залепват устните.

# 353
Една приятелка казваше: "Ако нямаш бели коси, когато и да спреш да се боядисваш, все ще е късно." Само че вече съм толкова бяла, че нямам избор.

# 354
   И аз не искам да се боядисвам и да се занимавам с тази играчка боядисване, но няма начин. Доста ми е побеляла косата.

Да не пускам нов отговор с коментар. Не бих купила повече синьо сирене от Кауфланд. Вчера брат ми купи синьо сирене от Кауфланд, опаковано в Кауфланд, но не знам дали беше на промоция. Ужасно е. Плесента хруптеше и се отделяше плесента от сиренето. Дори усещах вкуса на плесента. Никога не бях яла подобно ужасно синьо сирене.

# 355
От обувките в ССС от по скъпата секция не съм никак доволна. Направо се разпадат.

И аз не съм доволна, даже пусках тема тук. Иначе удобни, но не може обувки за близо 100 лева да се скъсат за месец. За съжаление, не пазех касовата бележка.

Прясно и кисело мляко на Млекаря 75. Прясното мляко смърдеше на дарадонки, а киселото беше ужасно рядко и кисело.

# 356
Плесента да хрупти, не ми се е случвало...а аз съм почитателка на синьото сирене още откакто го пуснаха на пазара...

Звучи гадно !

# 357
Плесента да хрупти, не ми се е случвало...а аз съм почитателка на синьото сирене още откакто го пуснаха на пазара...

Звучи гадно !

Да. Гадно е. И аз обичам синьо сирене.

# 358
Няма да купя мицеларна вода за почистване на грим MIXA !

Не почиства, дори и с търкане...спиралата я размазва около очите без дори да е водоустойчива.

Имам половин туба, но нямам нерви да я ползвам...

Пак се връщам на любимите мокри кърпички Pom Pon ! Мислех, че може да има нещо по-добро и изгодно, ама не !

# 359
  • Countryside
Аз така си патих от евтини минцеларни води, не чистят добре, лютят на очите и минах на медицинска козметика. Поне като си даваш парите знаеш защо.

Общи условия

Активация на акаунт