Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 614
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А от кое веро сте доволни?

# 61
  • София
Аз от Феъри платинум съм доволна.

# 62
Последният път пробвах едно от lidl, W5 тяхната марка и съм супер доволна. Simple Smile

# 63
Аз купувам вече веро само от Дм https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%BC+%D0%B2%D0%B5%D1%80%D … %D0%B2%D0%B5&*&imgdii=OKS2OGi1VUWybM:&imgrc=vsFzsO9qMdASyM:
С добър състав е и исмива по-добре от всичко което съм ползвала

# 64
Обувки с марката KHRIO.

МНого са се специализирали в спортните модели със скрита платформа. Действително не се вижда почти, че има 5 см вътре. Но никакъв комфорт при стъпване иначе. Повдигнатото - добре, но супер тънка предна част. Сякаш стъпваш на официална, а не на спортна обувка - усещаш всяко малко камъче под краката си.

# 65
  • Пловдив
Пататник от топлата витрина на Лекси. По принцип харесваме техните неща, но този път имаше дъх на мухлясало.

# 66
Течен Рекс, големите опаковки от Била- повече от 4 пръста липсваха като го отворих  Shocked

# 67
... Като прочетох за колбасите на Маджаров, се сетих за Орехите - шпековият им салам не ни хареса, друго не сме им опитвали.
"Орехите" са на фирма "Фермата" АД (това е Белла България дрефакто, месните им продукти са под тази "шапка"), не на Маджаров Wink

Иначе не купувам никога овкусени (сурови) меса или храни от топла витрина, без значение на магазина. Като човек 'от кухнята' знам кое месо/колбас с изтекъл срок как се 'пере' и овкусява, представяйки се за прясно или ако не успее да придобие търговски вид в сурово състояние, заминава сготвено на топлата витрина!  Peace

# 68
на мен ми е непонятно как може все още да купувате каквото и да било от топлите витрини на големите вериги! там може само разстройство да си докарате

моята братовчедка работи в кухнята на Била в младост, там ползват само продукти с изтекъл срок на годност

# 69
точно тъй. и милиони хора се бутат да ядат готова храна. но какво са виновни хората че някой е решил да ползва стари продукти за да ги сготви и продаде. не един ден, а като бизнес концепция.

# 70
От Била последната ми покупка от топлата витрина миришеше  на повръщано /пилешка канърма/.
Краве масло "Чепеларе" - мисля, че е маргарин под прикритие, иначе нямаше гаден вкус.

# 71
на мен ми е непонятно как може все още да купувате каквото и да било от топлите витрини на големите вериги! там може само разстройство да си докарате

моята братовчедка работи в кухнята на Била в младост, там ползват само продукти с изтекъл срок на годност
И аз това съм се чудила винаги.

# 72
Аз преди три години повръщах от пилешко бутче, закупено от топлата витрина на Била. Към момента не съм клиент на въпросната верига.

# 73
Аз преди три години повръщах от пилешко бутче, закупено от топлата витрина на Била. Към момента не съм клиент на въпросната верига.

Ние също повече от там нищо и никога. Чудя се как в Сердика център са им отдали площ на тая смръдлива верига.

# 74
  • София
Aз съм се натравяла с готова храна от Т маркет.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт