Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
От капсулите на Ариел въобще не съм доволна. Остава една неприятна миризма. Сега използвам капсули на Персил. Разликата е огромна. Но последният прах на Персил нещо не ми хареса.

# 46
Ето къде бил проблема ... Рядко пускам 30 мин програма, основно пера на 60градуса/60 мин. , но сега като се замисля има връзка между двете неща. Следващото пране пак ще пробвам , че е цяла кутия.
И на мен ми отива в уплътнението  Whistling

Странно, аз от капсулите на Ариел съм страшно доволна. Да не переш на кратка програма (<1час)? Тогава нямат време да се разтворят напълно. Навремето така опитах няколко пъти (млада и неопитна домакиня Mr. Green ) на програма 30 минути и капсулите се набутваха отпред в уплътнението на вратата и ставаха лепкава смес, която няма изчистване.
От гела им също съм доволна. И като изпиране, и като аромат.
Подкрепям за топлата витрина на Била - ужасна храна, всеки път.

# 47
  • гр.Пловдив
Аз за пореден път се отвратих от суджуците и луканките на Маджаров newsm61

При положение,че не бях взимала цяла година,в събота вечер нямах избор и взех 2 суджука и 1 луканка за гости от Билла и съжалих горчиво...еййй няма такава смрад на дърти мухлясали мръсни чорапи,"месото" е черно незнайно от каква пракрава ,дъвчеш гума и изобщо е далеч от всякакъв вкус на луканка и суджук.. #2gunfire,всичко е дълбоко маскирано с много черен пипер и сол,за да мине,ама не става братче...даваш си парите само,леле как ме беше яд само smile3511 smile3514

Кашкавал на Маджаров "Витоша" при това забележете,под формата на изрезки вакуумиран,нашите бяха взели да стържат върху принцеси-еммииии няма такъва КИСЕЛО-ГОРЧИВА мажеща се по устата паста ,много зле ,направо нямам думи Sick ooooh! Shocked

# 48
Не знам какъв е проблемът с Ариел, но това е горчивият ми опит с аромата му, но пък прането става по - свежо откъм цвят. Ползвам си Лекс и ароматизатора и всичко си е ок Simple Smile Като прочетох за колбасите на Маджаров, се сетих за Орехите - шпековият им салам не ни хареса, друго не сме им опитвали.

# 49
Аз не харесвам аромата на капсулите на Ариел за цветно и 3в1, ариел с ленор...
Тези на Персил с прах и гел са ми любими  Heart Eyes

Взех кашкавал на Маджаров, триъгълен вакумирам - не се запичаше, също и на Пършевица скоро взе ММ, мислех че ще ми хареса, тъй като прясното им мляко е доста хвалено, ама кашкавала беше много солен, на вкус не ми хареса и не се запича, като правих сандвичи с него.

# 50
teddynm, мисля че част от проблема идва и от това, че си ги купила от Била. Кой знае колко време са седяли във витрините им. Не ме разбирай погрешно, не защитавам марката.

# 51
Савекс гел 2 в 1 розов от този с диаманта - изобщо не пере и мирише ужасно. Купен е от малък магазин за перилни препарати. Персил гел зелен от Кауфланд купен януари месец 2017 - не съм доволна от изпирането дори на 50 градуса.  Преди това съм купувала многократно и зелен и син и нямаше проблеми, е сега не пере.

# 52
  • Бургас
Повече няма да си купя шампоан за обем с ружа на Yves Rocher. Не знам какъв точно обем трябваше да постигна, но косата ми никога не е била толкова сплескана и ужасна. Дори и най-евтините шампоанчета от неизвестни марки ми докарват много по-голям обем.

# 53
   Интересна тема. Да знам никога да не купувам от топлата витрина в Била. Кюфтетата са винаги отвратителни от топлата витрина в Била. Също така и картофени кюфтета. Други неща не съм купувала. Обикновено топли и приготвени храни купувам от Фантазия. Наистина са много вкусни.

# 54
  • София
Овчарска салата и постно зеле са единствените неща, които са ми харесвали от Била, но съм ги купувала последно преди 2, 3 години, така че може вече нищо хубаво да няма.  Simple Smile

# 55
  • Бургас
Савекс гел 2 в 1 розов от този с диаманта - изобщо не пере и мирише ужасно. Купен е от малък магазин за перилни препарати. Персил гел зелен от Кауфланд купен януари месец 2017 - не съм доволна от изпирането дори на 50 градуса.  Преди това съм купувала многократно и зелен и син и нямаше проблеми, е сега не пере.

Започнах да се замислям за продуктите на промоция в Кауфланд. Каквото и да взема, не е същото качество като от друг магазин. Включително прах за пране. Може и да си въобразявам, но сведох пазаруването от там до минимум.  Sad

# 56

Започнах да се замислям за продуктите на промоция в Кауфланд. Каквото и да взема, не е същото качество като от друг магазин. Включително прах за пране. Може и да си въобразявам, но сведох пазаруването от там до минимум.  Sad
Според мен не е до магазина, а до продукта. Масово вносните продукти са с влошено качество. Разбира се не правят изключение и някои български продукти.

# 57
  • оттам, откъдето започва България
Ето къде бил проблема ... Рядко пускам 30 мин програма, основно пера на 60градуса/60 мин. , но сега като се замисля има връзка между двете неща. Следващото пране пак ще пробвам , че е цяла кутия.
И на мен ми отива в уплътнението  Whistling

Само 60 мин. програма ли имаш за пране? На мен ми се вижда кратка.  Peace
Не пера с капсули, но бялото го пера на 60 градуса 2 ч. или 3,45 ч., а цветното на 40 градуса 2 часа.
В случая изключвам времетраенето за пране на програма вълна и кратките програми, които са само за дрехи за освежаване.

# 58
Не знам за манджите, не купувам, защото готвя, но най-хубавите пилета на грил са в Билла. Те не са и точно на грил, а ги пекат в едни фурни с горещ въздух, но са много добре опечени и вкусни. Пилешките крила и бутовете също са им добри. От топлата им витрина само това купувам.

По темата: и аз се присъединявам към тези, които няма повече да купят веро Pur. Взех Пур голд, а то, горкото, не злато, ами тор - не може да измие една проста мазна чиния.

# 59
замразени месни продукти си е no go и не трябва даже да се съобщава.

веднъж взех консерва октопод нещо си - беше отвратително, но не знам дали щото не харесвам морски храни и дали би трябвало да бъде отвратително Laughing

и незабравимо замразено пиле от Кауфланд. директно у боклука след като се поразмрази и го "отворихме", помирисахме, видяхме. беше за НГ май Laughing

Общи условия

Активация на акаунт