Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 635
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Аз не съм доволна от тоалетна хартия Милде. Пакет 32+8. Много е тънка хартията, няма характерния за марката аромат и няма нищо общо с пакетите от 4 ролки. Съжалявам, че се набутах.
На същото мнение - повече никога Милде 32+8 !

Купих и аз такава миналата година. Горе-долу направих сметка за колко време трябва да ни стигне. Да, ама не! Свърши за нула време, толкова беше тънка. Нищо общо с пакетите с по-малко бройки. Този път пропуснах. Купувам си от ДМ, тяхната марка вече. Тази от Лидл също ще пробвам.

# 31
Като гледам тази огромна купчина с тоалетна хартия и лошо ми става. Другия път, като ми се случи да купувам ще пробвам лидълската. С овчица казвате - това картинка на пакета ли е?

# 32
  • Варна
Да синя с овчици като цена е около 1,29лв  Peace

# 33
Повече никакви замразени и консервирани риби от големите вериги.
Аз не обичам риба, но мъжът ми обожава и щом той ги изхвърли, значи не стават.

# 34
  • Варна

И ние сме така аз риба  не ям де но мм яде само от консервите на лидл има с филе в дом сос  и други. Пробвайте ги няма да съжалявате.  Peace

# 35
Не съм доволна от телешката кайма в Лидл и няма да повторя. 
Пур също влиза в черният ми списък.

# 36
  • Бургас
Никога вече замразена риба (Треска филе) от Метро.
500 гр. замразена риба се превърна в 300 гр. вода и някаква гадна мека смес, която не ставаше за нищо.

# 37

И ние сме така аз риба  не ям де но мм яде само от консервите на лидл има с филе в дом сос  и други. Пробвайте ги няма да съжалявате.  Peace

Точно тази, която взех беше в доматен сос и не ми хареса.
Риба тон не съм взимала, но ще я пробвам, някой по-нагоре я беше похвалил.
Тоалетната хартия с овцата е 4-ка 2.79лв. и на мен ми хареса. Сега гледам са пуснали и повече бройки за 6 и нещо, но не съм взимала. Дано не стане, като с Милдето.

# 38
  • Варна

И ние сме така аз риба  не ям де но мм яде само от консервите на лидл има с филе в дом сос  и други. Пробвайте ги няма да съжалявате.  Peace

Точно тази, която взех беше в доматен сос и не ми хареса.
Риба тон не съм взимала, но ще я пробвам, някой по-нагоре я беше похвалил.
Тоалетната хартия с овцата е 4-ка 2.79лв. и на мен ми хареса. Сега гледам са пуснали и повече бройки за 6 и нещо, но не съм взимала. Дано не стане, като с Милдето.
Рибата на лидл има няколко специално аз писах за филето, че то е хубаво риба тон бяхме язели и беше  кофти но въпрос на вкус докато не пробваш няма как да знаеш  Peace
А за Т. Хартията тази която  взимам аз от лидл е синя със овце 4 бр и струва 1,29 лв.  Party

# 39
Никога повече цедено кисело мляко на бор-чвор. Не стига, че имаше някакви полупрозрачни (недоразбит желатин?) парченца вътре, само по себе си беше прекалено бяло за да е от мляко, консистенцията му беше тип желе/желатин а не на цедено мляко, а отгоре на всичкото имаше и вкус на стиропор.

+ Никога повече нищо от Била, което е минало през техни ръце (опаковано, рязано, готвено и т.н)
Редовно им връщах преди мухлясали кашкавали и сирена, вмирисани меса, полусурови неща от готвеното, премаркирани по 5 пъти салами/маслини...

# 40
Здравейте и аз да се включа в тази полезна тема Simple Smile

Като фен на млечната салата съм пробвала насипни от много магазини, но никога повече от Kaufland !!  Беше толкова ужасна, че само я опитахме. Не зная с каква имитация на мляко я бяха правили, но със сигурност нямаше и грам общо с вкуса на млечен продукт.  #Cussing out

# 41
Никога не бих потретила гел за пране Ариел. Прането ми след изпиране миришеше на вкиснато. Първия път купих, защото много го хвалят, повторих, защото реших, че нещо не е било наред с първата опаковка, но никога повече няма да купя.

# 42
Teya75, аз съм много недоволна от бомбичките им 3в1 . В началото бях в еуфория, защото я хвърляш вътре и пускаш. Но започнаха да се размазват по прането и едвам се чисти. Останала ми е половин опаковка и се чудя какво да ги правя. ..

# 43
  • Варна
Teya75, аз съм много недоволна от бомбичките им 3в1 . В началото бях в еуфория, защото я хвърляш вътре и пускаш. Но започнаха да се размазват по прането и едвам се чисти. Останала ми е половин опаковка и се чудя какво да ги правя. ..

И при мен се е случвало да не се разтвори капсулата и да остава по прането но това е когато пера на ниска температура 20/30С  Peace

# 44
  • София
Странно, аз от капсулите на Ариел съм страшно доволна. Да не переш на кратка програма (<1час)? Тогава нямат време да се разтворят напълно. Навремето така опитах няколко пъти (млада и неопитна домакиня Mr. Green ) на програма 30 минути и капсулите се набутваха отпред в уплътнението на вратата и ставаха лепкава смес, която няма изчистване.
От гела им също съм доволна. И като изпиране, и като аромат.
Подкрепям за топлата витрина на Била - ужасна храна, всеки път.

Общи условия

Активация на акаунт