Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 677
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Защо пък унизително? Аз съм свикнала да обяснявам подробно.
Най добре е да не се изсипва течния препарат директно, а от бутилката да се изсипе в мерителна чашка съответната доза според етикета на продукта
Скрит текст:
а чашката да се постави върху дрехите.

# 91
тъй де. директно си изсипваш количеството върху дрешките вътре, затваряш и "айде действай".

# 92
  • София
Мисля, че обясних, че не се изсипва, а се слага с мерителната чашка. Т.е. както течността е в чашката, така си и остава. Водата от пералнята си я "взима" после и чашката остава чиста.

# 93
оставяме и чашката вътре? да се врътка и тя с дрехите?

# 94
Да, това й е предназначението.

# 95
Само да отбележа, че и аз си слагах с мерителната чашка в барабана, получиха се отлагания и гадна миризма. Иначе си почиствам пералнята редовно Simple Smile

При майка ми и лелите ми няма този проблем, те редуват течни с прахообразни, но и водата е доста по-различна, отколкото в София, така че може и това да влияе.

# 96
Винаги пера с течен препарат и на всеки три месеца почиствам пералнята и уплътнението със специален препарат. Ползвам ето това и нямам проблем с миризми.

# 97
Само да отбележа, че и аз си слагах с мерителната чашка в барабана, получиха се отлагания и гадна миризма. Иначе си почиствам пералнята редовно Simple Smile
Да, нищо ново не чувам. Разкарай ги тия течни и мини на прах - хем пере по-добре, хем нямаш проблеми с миризми и отлагания. Поне бялото пери с прах, въпреки че най-добре всичко.
И омекотителите. Може да ти се стори странно, но омекотителите също са сериозна причина за поява на миризми и налепи. Ако ползваш, дозирай съвсем точно според указанията на опаковката. Ако можеш, спри ги изцяло.

# 98
  • Plovdiv
От 5-6 години пера само с течни прахове и нямам никакъв проблем с пералнята, нито миризми, нито отлагания. Праха не ми допада, остава по ваничката някой път, а и ми се е случвало от цветните гранули да ми останат по дрехите.

# 99
Минах на прах отдавна, "Бинго" остава полепнал и неразтворен при температури от 30-40 градуса. Преди години имах много лош опит със силно концентрираните омекотители - лепнеха, затова гледам да не са гъсти.

Повече няма да купя "Ленор", различен от бебешкия - месеци наред дрехите ми бяха толкова силно пропити с миризма, че чак ми ставаше лошо. Трябваше или да пера отново, или да се примиря, че на обличане ще ми мирише до главоболие.

Повече няма да си купя и скъп лак за нокти - ако ще давам пари, поне да е на маникюрист. Последният Ревлон, купен с обещание за поне седмица трайност, е в пъти по-зле от Престиж, Голден роуз и Римел. А тях на промоция ги вземам и за по-малко от 2 лв.  Flutter

# 100
  • Бургас
Кашкавал Кенана от Кауфланд. На промоция е в момента. По-безвкусно нещо отдавна не съм опитвала. Все едно дъвчеш гума  Sick

# 101
  • Варна
Кашкавал Кенана от Кауфланд. На промоция е в момента. По-безвкусно нещо отдавна не съм опитвала. Все едно дъвчеш гума  Sick
+ 1
Абсолютно отвратителен, дадох на детето да хапне тя вика че  не иска (а обожава кашкавал) кусах го и го изплюх... Преди 2седмици пак взех от него но не беше така.....  Naughty

# 102
  • оттам, откъдето започва България
Явно промоционалната партида е такава. Аз също харесвам този кашкавал, но тази седмица не съм купувала, защото сега купуваме от частник.

# 103
   Споменахте за праха на "Ариел" - нито съм доволна от прахообразния прах, нито от течния.

Направило ми е впечатление за продукти, които се предлагат на промоция. Различават се доста от редовната им цена. Каква ли е причината? Защо ни пробутват такива некачествени продукти на промоция?

# 104

Направило ми е впечатление за продукти, които се предлагат на промоция. Различават се доста от редовната им цена. Каква ли е причината? Защо ни пробутват такива некачествени продукти на промоция?
Едно време ги именуваха "стоки с намалени цени", та всеки си правеше сметката дали му е изгодно.
Сега с тия промоции човек не може да се ориентира, какво му е промоционалното - срока на годност
или качеството. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт