Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 155 548
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
просто некачествен продукт, продукт със заближаващ срок на годност и т.н.
всяка седмица получаваме брошури. т'ва печат, т'ва разпространение, т'ва разходи. бах тия промоции, как така край нямат. да са веднъж месечно примерно. но не. винаги има промоция.

# 106
  • оттам, откъдето започва България
   Споменахте за праха на "Ариел" - нито съм доволна от прахообразния прах, нито от течния.

Направило ми е впечатление за продукти, които се предлагат на промоция. Различават се доста от редовната им цена. Каква ли е причината? Защо ни пробутват такива некачествени продукти на промоция?
Що се отнася до прах Ариел, аз също не съм впечатлена, но го сравнявам с това, което беше преди много години.
Някъде бях чела, че когато има промоция трябва да вземаме продукта от мястото, където по принцип е сложен, а не от изнесените за промоция места.
Оттогава аз така и правя.  Peace

# 107
  • София
Имаше един Ариел 5л в по-грозничко шише  Mr. Green еййй тоя прах как хубаво миришеше, дрехите бяха прекрасни с него.... ама нещо вече не го виждам, те и без това го пускаха само по промоции. Обикновения Ариел не е същия...онзи за някаква зарибявка сигурно са го ползвали.

# 108
  • Бургас
Купих възглавница Тед от Кауфланд миналата седмица, бяха на промоция. За съжаление съм изхвърлила касовата бележка, веднага бих я върнала. Не мога да повярвам ,че истинската цена е 30 лева на нещо толкова некачествено и рекламирано със слой мемори пяна. От едната страна възглавницата се сплесква цялата, а от другата е със странно и неприятно за спане покритие.Проверих в сайта наитина този модел е 30 лева,когато не е на промоция. Чудя се дали не са изработили за Кауфланд специална партида, но не бих пробвала друг техен продукт.

# 109
Преди време се чудех дали да си купя от тях, защото имаше голямо намаление в Кауфланд/50%/. Добре, че не съм се излъгала.

# 110
"плодови" кисели млекца от "Бор чвор" - не знам как да се изразя: "стоманен" вкус,  напомнящ изкуствени подсладители и др. химии, но не и кисело мляко; боядисано.

# 111
Прясно мляко Киана. Вкисна се за 2 дни, а беше в срок.

Скрит текст:

# 112
"плодови" кисели млекца от "Бор чвор" - не знам как да се изразя: "стоманен" вкус,  напомнящ изкуствени подсладители и др. химии, но не и кисело мляко; боядисано.
Имат и "плодови" пресна млека - същата отвратителна химична гад  Sick
Скрит текст:

# 113

Скрит текст:
То това, че се е вкиснало за два дни може и да е добре. По-съмнителни са ми млеката, които и месец не се вкисват, което е абсурдно за едно истинско мляко.

# 114
Скрит текст:

Скрит текст:
То това, че се е вкиснало за два дни може и да е добре. По-съмнителни са ми млеката, които и месец не се вкисват, което е абсурдно за едно истинско мляко.
Да поне има нещо истинско.  Peace

# 115
  • на Мелмак
Кебапчета от младо телешко от Лидъл.
Взех две тарелки за бърза вечеря -изхвърлих ги. Имаха отвратителен пластмасов вкус.

# 116
  • София
Аз вече не купувам месо от големите хипермаркети. Ползвам малки и доказани месарници, но е истина, че и там съм имала един гаф, но поне е само един ..... засега.

# 117
И аз започнах да предпочитам месарниците. Преди купувах тарелки и ги замразявах. Но вече като ми трябва месо, пресичам улицата и съм в месарницата. Иначе преди все от Лидл вземах месо.

# 118
прясно мляко Саяна!  Sick Майка ми упорито го купува от време на време....3 от 4 бутилки са вкиснати...а в срок. Няма такава гнусотия.

Дали цялата партида не е била прокисната?  Thinking
Защото и ние попаднахме вкъщи на същото - снощи бях меко казано ядосана. От Кауфланд беше купена нашата бутилка, с трайност до 29.03.17г. Писна ми вече...

# 119
Кебапчета от младо телешко от Лидъл.
Взех две тарелки за бърза вечеря -изхвърлих ги. Имаха отвратителен пластмасов вкус.
Аз мисля, че бях писала, но пак да кажа: каймата от младо телешко е същата отврат. А вчера ядохме малки кюфтенца с бекон и кашкавал, никога няма да повторим.

Общи условия

Активация на акаунт