Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 155 565
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Кебапчета от младо телешко от Лидъл.
Взех две тарелки за бърза вечеря -изхвърлих ги. Имаха отвратителен пластмасов вкус.
Аз мисля, че бях писала, но пак да кажа: каймата от младо телешко е същата отврат. А вчера ядохме малки кюфтенца с бекон и кашкавал, никога няма да повторим.

И стековете от младо телешко също

# 121
  • София
Аз рядко пазарувам от "Лидл", че не ми е удобно местоположението на магзините в квартала, но имаше доста доволни от продуктите там и в частност от месото. Явно са поразвалили качеството.

Аз пробвах преди време сирене "Роден край" на Лидл, не ми хареса. Имаше дъх.

# 122
Аз съм доволна от свинското и пилешкото месо. Но продуктите от телешко месо (по-точно с телешка кайма) не ги харесвам.

# 123
Шоколад "Своге" - никога повече Simple Smile, ужким млечен, по принцип не купувам евтини шоколади, но тази сутрин много ми се дояде и в кварталната бакалия имаше само такова и Нестле (аз на Нестле не купувам почти нищо, с изкл. на кафе), с години не бях опитвала Своге - отварт е меко казано, все едно ядеш сладък картон. Блях!

От лидълското месо и кайма и аз съм НЕдоволна, нямат вкус. Купували сме разни наденици, те повече ми харесват, но като цяло месо от там взимаме само инцидентно, иначе от месарници или от фермери, по-скъпо е, но има вкус на нещо поне.

# 124
Шоколад "Своге" - никога повече Simple Smile, ужким млечен, по принцип не купувам евтини шоколади, но тази сутрин много ми се дояде и в кварталната бакалия имаше само такова и Нестле (аз на Нестле не купувам почти нищо, с изкл. на кафе), с години не бях опитвала Своге - отварт е меко казано, все едно ядеш сладък картон. Блях!

От лидълското месо и кайма и аз съм НЕдоволна, нямат вкус. Купували сме разни наденици, те повече ми харесват, но като цяло месо от там взимаме само инцидентно, иначе от месарници или от фермери, по-скъпо е, но има вкус на нещо поне.
А защо не взимаш на Нестле шоколади?
Аз не бях взимала на Нестле последните 1-2години, защото рядко ги намирах в магазините в които ходя. Обаче като взимах последните пъти - млечния и тъмния много ми харесаха и само да видя в някой магазин грабя по 2-3.
За Своге съм съгласна и на мен не ми хареса, като си взех последно, а и него не бях взимала от години и няма скоро да повторя.

# 125
А защо не взимаш на Нестле шоколади?
Избягвам всякакви продукти на Нестле, не са ми симпатични като компания Whistling, а и техните шоколади не ми харесват изобщо, та викам, чакай да пробвам Своге-то. Грешка! Mr. Green

# 126
Кебапчета от младо телешко от Лидъл.
Взех две тарелки за бърза вечеря -изхвърлих ги. Имаха отвратителен пластмасов вкус.
Аз мисля, че бях писала, но пак да кажа: каймата от младо телешко е същата отврат. А вчера ядохме малки кюфтенца с бекон и кашкавал, никога няма да повторим.

И стековете от младо телешко също
Бразилия изнася от години развалено месо
Телешко и пилешко, даже и за Европа.
Кои ли са късметлиите? newsm78

# 127
Повече няма да купя кафе Давидоф за машини. За втори път си вземам-толкова е ситно, че запушва цедката и трябва да я почиствам с игла.А не е никак евтино.

# 128
НИКОГА кашкавал Кенана. Миналата седмица беше на промоция в Кауфланд. Няма такава гняс/ изразявам се даже много меко за "качеството" му. Сигурно ако сравня пълната му безвкусност и липса на елементарно усещане, че консумирам кашкавал, то това може да бъде единствено  с подметка на достатъчно дълго носена обувка - скърца като гума, без мирис и вкус е. Вече е в кофата за смет, където му е мястото.

# 129
Купих възглавница Тед от Кауфланд миналата седмица, бяха на промоция. За съжаление съм изхвърлила касовата бележка, веднага бих я върнала. Не мога да повярвам ,че истинската цена е 30 лева на нещо толкова некачествено и рекламирано със слой мемори пяна. От едната страна възглавницата се сплесква цялата, а от другата е със странно и неприятно за спане покритие.Проверих в сайта наитина този модел е 30 лева,когато не е на промоция. Чудя се дали не са изработили за Кауфланд специална партида, но не бих пробвала друг техен продукт.

Щях да купувам такава възглавница на промоция преди 3 месеца в Кауфланд. Прочетох коментарите и всички бяха отрицателни. Баща ми я видя и каза и той оценката си, че въобще не струва тази възглавница. Затова щом чуя тази марка "Тед" знам, че са нискокачествени продукти и никога не бих купила нищо от тази марка.

# 130
"плодови" кисели млекца от "Бор чвор" - не знам как да се изразя: "стоманен" вкус,  напомнящ изкуствени подсладители и др. химии, но не и кисело мляко; боядисано.
Имат и "плодови" пресна млека - същата отвратителна химична гад  Sick
Скрит текст:

Явно са развалили качеството на млеката си, макар че никога не съм купувала плодово мляко, а само кисело.

Да не спамя повече с пускане на нов коментар - тук се спомена за шоколад "Своге". Отдавна не съм купувала такъв шоколад. Купувам шоколадите на Милка.

# 131
На Тед съм купувала чаршафи от промоция в Кауфланд - не са мръднали. Но възглавниците ги гледах и не ми харесаха.

# 132
  • оттам, откъдето започва България
Жалко за кашкавала Кенана, че са развалили качеството му. Негативни мнения чух и от близки, които са си купили. Толкова време съм купувала от него и сме доволни. Явно партидата сега е ужасна.
Добре, че в този период сме на домашен кашкавал, иначе и аз щях да се оплаквам тук, защото по принцип само от него купувам.

# 133
Забелязала съм, че има промяна в качеството на продукта, ако е в промоция, в случая от коментираният кашкавал не съм купувала, даже за пръв път го чувам.

# 134
  • оттам, откъдето започва България
Купувала съм и на промоция от него и само един път ми се случи да е с такъв вкус, но беше отдавна. Явно и сега така са го направили.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт