Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 155 604
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Прах за бяло Денк мит - перфектен.  newsm10
Ама нали сме в темата за това, което няма да купим.  newsm78
т.е. Ариел, който е предназначен за БГ пазар. Wink

# 151
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Съгласна съм, защото и той не е каквото беше в началото преди години като го пуснаха.

# 152
# 153
Супер, но аз тези марки със свещ да ги търся няма да ги намеря, къде са големите, те са ми много по-интересни? (въпросът не е към теб, ЧревоУгодник, просто така си питам на общо основание)

# 154
  • Варна
Супер, но аз тези марки със свещ да ги търся няма да ги намеря, къде са големите, те са ми много по-интересни? (въпросът не е към теб, ЧревоУгодник, просто така си питам на общо основание)
Този марки който са дадени в теста поне две от тях съм купувала.. На какво отгоре е тази цена 9.99/10.99лв.кг...
И какво следва да стане да спрът да ги произвеждат или да спрът да ги продават... Защо щом има такива разминаващи се стойности от БДС се стига до продажбата им изобщо... Ние ще си даваме парите те ще си ни тровят,Статистиката и тестовете пак ще си продължават и никой няма да вземе никви мерки за това.... 😑😑😑

# 155
   Снощи гледах новините и като чух от какво се прави кашкавал, изненадаха останах. Мислих, че поне малко влагат мляко. А те слагат всякакви боклуци. А след тази статия, която прочетох за кашкавала, едва ли ще опитам вече кашкавал. Важно е моето здраве. После се чудим как са попаднали определени бактерии в организма ни и защо зрението ни отслабва. Тровят ни яко с храните. Да не би да са се наговорили хранителната промишленост и здравеопазването, за да има повече болни и така да се внасят повече пари в здравеопазването или в джоба на докторите и болниците?

# 156
На мен не са ми попадали тези марки, но и аз не гледам много подробно щандовете, а и напоследък пазаруваме от малки производители директно, но и от магазина купуваме някои неща, но то просто е някакъв кошмар с храните и то основни - мляко, сирене, хляб. Хлябът в магазините е пълен боклук повечето.

# 157
И защо си мислите, че малките производители не ползват същите боклуци?
Аз знам за няколко, които си продават стоката директно, но и тя е произведена с подобрители!
Вече и от там ме е страх да вземам.
Свекърва ми беше взела от съседи прясно мляко и цяла седмица млякото не го сварила и не се е развалило!
Истинското мляко и три дни не може да устиска.
Веднъж ни се наложи да возим един производител, който спешно трябваше да бъде на определено място, за да си получи доставката с подобрители. Колата му се беше прецакала по пътя, та като познат от селото го закарахме, после някой друг го е върнал обратно.
Винаги си имайте едно наум!

# 158
Защото ги познавам, виждала съм им животните и те го ядат същото, което аз купувам, по никаква друга причина. С голяма сигурност е в пъти по-добро от индустриалното производство. Каквото и наум да имам, няма как да се опазиш от боклуци, ако не произвеждаш всичко сам, само да ги сведеш до възможния минимум.

# 159
Всички кашкавали, които са включили в изследването са си "световно неизвестни". Не съм попадала на нито една, от посочените марки.

# 160
Всички кашкавали, които са включили в изследването са си "световно неизвестни". Не съм попадала на нито една, от посочените марки.
Кенана го има в Кауфланд.

# 161
  • оттам, откъдето започва България
Малееее, колко кашкавал Кенана сме изяли.  newsm78

# 162
Малееее, колко кашкавал Кенана сме изяли.  newsm78
А нали видяхте, че е внос от великата Германия!! Тук само го опаковат.

# 163
   Масло, което е произведено в Германия, също не съм доволна. Ужасно е. Един път използвах вместо олио, масло сложих при запържване. Замириса ужасно. Няма да забравя тази смрад.

# 164
  • София
Може би е било старо.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт