Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 155 806
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Мокри кърпи Naturaverde Bio Baby, нищо био не видях в тях, а за капак са ароматизирани отвратително.

# 286
Повече няма да купя никакво месо от витрината на магазин БМБ в Дианабад. Веднъж хвърлих две свински пържоли, толкова безвкусни, че все едно ядеш гума. Каквото съм купувала в последните месеци изобщо не е вкусно. Последно купих кайма смес от телешко и свинско, която си мелят на място - е, от една голяма шепа кюфтета в тигана останаха наполовина, с една част направих супа топчета - ужасни, никакъв вкус въпреки подправките. А освен всичко продават месото си с много по-високи цени от Фантастико и очаквах поне да е качествено.

# 287
   Розова вода на "Карлово" имам. Бях я купила за лице, за да го почиствам и тонизирам. Но изобщо не ми понесе. Кожата ми е доста суха и като се обтривах вечерно време, кожата ми ставаше опъната, още по-суха и се лющеше. Иначе за след бръснене и епилация действа перфектно. Използвам розова вода и на "Био Фреш". От нея съм доволна. Розовата вода на "Карлово" ми излиза доста скъпо.

Пуснаха кисело мляко на "Тертер". Купих миналата седмица две кофички, но забелязах, че това кисело мляко с 10% е течно и вкусът му е променен. Както винаги в България качеството се променя.

В Билла търсих това сирене на "Президент - Terra" миналата седмица, но не го открих.

# 288
  • София
  ....
   В Билла търсих това сирене на "Президент - Terra" миналата седмица, но не го открих.
Това са две различни сирена.
Terra- твърдо сирене
Президент- меко
Производителите са различни.

Аз днес ще ходя и ще пиша, дали има.

п.с. Допълвам: имаше сирене по 9,99ст за кутия.

Последна редакция: пт, 05 май 2017, 21:46 от missence

# 289
  • София
И аз го открих миналата седмица това Terra, но не взех. Следващия път.
Повече няма да купя продукти на Либрес. Не заради качеството, а заради отношението към клиентите.

# 290
  • Ланкър, планините Овнерог
Фон дьо тен на Алверде (ДМ) - доста странна консистенция и без разлика с него или без него. Заминава в кофата.

# 291
  • София
Има ФДТ, които не са много-много покривни.
Гита Ог, може би твоя е такъв. Не пробва ли преди да купиш?!

# 292
взех мед (не е мед де) на Хрис 90 (Сливен). Улучи се  миричещ на химия. Друг път не е бил такъв.
сайта на буркана vesimed.com не съществува Simple Smile

# 293
  • оттам, откъдето започва България
Ако искаш да им споделиш мнението си, може да пробваш на поща: hallachev@abv.bg или на телефон: 044684101 и 044684101.

# 294
Не помня дали споделих. Привлечена от опаковката реших да пробвам тази разсфасовка.

Получих отвратителен сърбеж на скалпа. А по принцип съм доволна от Head & Shoulders.  Confused

# 295
Опаковка (175 g) дребни вафлички от Лидъл - Sondey.
Безвкусни, сухи, натрошени, а срокът им до края на април 2018 г.
Може и от лошо съхранение да е, но няма да повторя.

# 296
и аз последния път си взех от тях, стават за ядене само накиснати в кисело мляко

# 297
  • Ланкър, планините Овнерог
Има ФДТ, които не са много-много покривни.
Гита Ог, може би твоя е такъв. Не пробва ли преди да купиш?!

Пробвах като цвят как е, но на ръката никога не е същото като на лицето. На лицето някак не попива, а се мести само. Много е странен, друг път няма да повторя от него.

# 298
  • Стара Загора
Фон дьо тен на Алверде (ДМ) - доста странна консистенция и без разлика с него или без него. Заминава в кофата.
Ако все още не си го изхвърлила и пазиш касовата бележка можеш да го върнеш и да ти върнат парите  Sunglasses

# 299
Чанта "Тамарис" от магазина на пазара Красно село; не стига, че излезе към 90 лв., а се скъса на първия месец.

Общи условия

Активация на акаунт