Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 154 901
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
   В една тема публикувана следния сайт:
https://-spam263-/gdbop-savetva-kak-da-se-zashtitim-ot-wannacry/

# 301
  • оттам, откъдето започва България
Реших да избера българското, но повече няма да купя този шампоан: http://apteka.framar.bg/30026654/%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B5%D1%80% … 125-%D0%BC%D0%BB-
Косъмът ми е тънък, косата ми не е гъста, но след измиване с този шампоан няма разресване.
Задължително е ползването на балсам, за да стане по-мека и да се среша.  ooooh!

# 302
Повече няма да купя обувки от Mat star - скапват се след няколко носения...

Дрехи от Principe - един сезон не могат да изкарат... Шевът се цепи, материите стават лесно на топчета, избеляват от две пранета...

Бельо от Oysho - магазинчетата са по МОЛ-овете, та освен, че са скъпи за БГ, се скъсват на второто, третото носене, също лесно избеляват...

# 303
# 304
Да, ама не! Петко Бочаров. Колкото България успя да уличи в злоупотреби енергодружествата, Софийска вода, монопола на вносни стоки, точно в големите вериги магазини за сметка да БГ, толкова и тоа начинание ще успее. А малко надигнем глава срежу накоя еврогейска компания и решим да си търсим правата, то веднага ЕК ни натисне да си знаем мястото. Веднага намират повод за налагане на санкции, за спиране на евросредства, за привикване на Бате и компания в Брюксел, за да им набият канчетата. Ще си ядем техните боклуци и ще си мълчим и това е.

# 305
Повече няма да купя обувки от Mat star - скапват се след няколко носения...

Аз съм много доволна от техни обувки Имам едни, трета година ги нося.

# 306
Аз също съм доволна от Мат стар. Ботушите ми са от 5 години и не са мръднали.  Peace

# 307
  • Някъде там...
Детски сандали от Паоло Ботичели, марката с жирафчето. Едните така и не успяхме да ги носим - неудобни, със странна дължина и ширина на каишката около глезена. Другите се скъсаха за отрицателно време.

# 308
  • Пловдив
Детски сандали от Паоло Ботичели, марката с жирафчето. Едните така и не успяхме да ги носим - неудобни, със странна дължина и ширина на каишката около глезена. Другите се скъсаха за отрицателно време.

+1
Дори не знам защо се подведох, че детските им са с по-добро качество!  ooooh!
Никога нищо повече от тях! Naughty

# 309
 newsm78 Те май и дамските им са с такова качество.

# 310
Е, това са евтини нискокачествени обувки. Какво точно се очаква от дамска обувка за 30-40 лева? Да изкара с години? Аз оттам си купувам ежедневни обувки. Евтини са и точно изкарват един сезон. Накрая на сезона - на боклука и толкова. Тъкмо не мисля къде да ги съхранявам Simple Smile

# 311
Е, това са евтини нискокачествени обувки. Какво точно се очаква от дамска обувка за 30-40 лева? Да изкара с години? Аз оттам си купувам ежедневни обувки. Евтини са и точно изкарват един сезон. Накрая на сезона - на боклука и толкова. Тъкмо не мисля къде да ги съхранявам Simple Smile

+1

# 312
Ако издържат един сезон е добре, но ако се скъсат след седмица или две няма значение, че са 30-40лв. Все пак не всеки може да си позволи по-скъпи обувки.

# 313
  • Някъде по Дунава
Аз съм доволна от Мат стар, за цената си са ок. Редовно купувам на децата сандали, изкарват цяло лято с тях, но бързо им растат краката и после ги давам на някой. Последните сандали сина ми дори ги носи зимата в градина и не са мръднали. Аз имам боти, които нося 3 зими, но редувам и с други обувки.
Не харесвам обаче обувките на Deichman и няма да купувам вече от тях, а са по скъпи от Мат стар.

# 314
Ако издържат един сезон е добре, но ако се скъсат след седмица или две няма значение, че са 30-40лв. Все пак не всеки може да си позволи по-скъпи обувки.

Ако се скъсат след една или две седмици, си имат 30 дни гаранция. Ползвала съм я и дори и пари са ми връщали. В това отношение не ми се е случвало да имам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт