Какво повече НЯМА да купя - тема 10

• 153 942
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Повече няма да купя обувки от Mat star - скапват се след няколко носения...

Повечето обувки, маrаtони и ботuши са ми на Мат стар. Доволна съ. Само на едни мокасини отвътре стелката се събра на пръстите на топка, но аз ги носих мноооогоооо дълго време.

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 13:37 от Amiamo

# 316
Последните маратонки на Матстар издържаха точно 2 (два) дни. Вярно, че ги носи момче и най-вероятно е ритал с тях, но 45 лева за няма и седмица, не мисля, че е ок.

# 317
Какъв беше проблемът, защо не им ги върна?

# 318
  • Ланкър, планините Овнерог
Не е само до цената. Преди години маратонки Найк (от официален техен магазин) на 20-ят ден изглеждаха поне 2-3 годишни, че  се и разлепиха, при положение, че не е валяло. Занесох ги за рекламация с насторйката да се разправяме, а те директно ме попитаха дали искам парите или замяна. От тогава съм предубедена към марката.

# 319
Защо? Защото са били коректни и не са се разправяли с теб ли? newsm78 Странна логика.

# 320
  • Ланкър, планините Овнерог
Заради качеството. Коректни бяха, но качеството на маратонките си беше кофти.

# 321
Заради качеството. Коректни бяха, но качеството на маратонките си беше кофти.

Все пак никой не купува с идеята за връщане, искаме купеното да работи по предназначение...

# 322
Е, случва се да има дефектна стока. Щом я заменят без проблем, за мен това е по-скоро добра търговска практика. Конкретно от споменатата марка аз съм много доволна. Но от почти всички любими мои марки ми се е случвало да попадна на нещо дефектно. Никой търговец не е застрахован дори от цели дефектни партиди Wink
И да, всички искаме купеното да работи, а не са го връщаме, но ако това беше реалност, нямаше да има неща като гаранция, право на замяна и рекламация и т.н.

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 00:14 от Нищо лично

# 323
Аз имам обувки на мат стар, които изглеждат ужасно, но просто толкова са ми удобни, че не ги хвърлям. Нося ги , когато сме по села и паланки Wink
От Дайхман си купих 3 чифта обувки за сватбата, бяха ми много удобни. С много мека стелка. И боти съм си купувала, също удобни. Само Паоло Ботичели не харесвам!!

# 324
  • София
От Дейхман аз не съм доволна от качеството и не пазарувам вече от тях.

# 325
Повече няма да купя обувки от Mat star - скапват се след няколко носения...

Mat star наистина са големи боклуци!

# 326
  • Бургас
Като казвате Дайхман трябва да уточнявате за коя марка става въпрос. Дайхман не е марака, а магазин. Вътре продават от евтини китайски боклуци до адидас и найк. Аз съм сш купувала доста обувки от там. Кецовете им например са пълен боклук. За детето съм взимала пума и адидас, не са мръднали. В Хюманик обувките са на същия принцип. От обувките в ССС от по скъпата секция не съм никак доволна. Направо се разпадат.

# 327
Разлепиха се отпред. На втория ден едната, а ден по-късно и другата. Не ги върнах, защото не знам къде е касовата бележка. Тук проблемът вече си е изцяло мой. Просто не съм и предполагала, че могат да се съсипят чак толкова бързо. Но вече ще си имам едно на ум, когато купувам обувки (не само на Мат стар).

# 328
Разлепиха се отпред. На втория ден едната, а ден по-късно и другата. Не ги върнах, защото не знам къде е касовата бележка. Тук проблемът вече си е изцяло мой. Просто не съм и предполагала, че могат да се съсипят чак толкова бързо. Но вече ще си имам едно на ум, когато купувам обувки (не само на Мат стар).

И при мен така, тоест при мъжа ми... Разлепиха му се на второто носене, а бележката я бях хвърлила, не съм допускала, че чак и един сезон няма да изкарат...

# 329
Като казвате Дайхман трябва да уточнявате за коя марка става въпрос. Дайхман не е марака, а магазин. Вътре продават от евтини китайски боклуци до адидас и найк. Аз съм сш купувала доста обувки от там. Кецовете им например са пълен боклук. За детето съм взимала пума и адидас, не са мръднали. В Хюманик обувките са на същия принцип. От обувките в ССС от по скъпата секция не съм никак доволна. Направо се разпадат.

Така е. Дайхман е магазин за обувки, а не марка. Не съм купувала обувки оттам и едва ли ще си купя някога обувки от този магазин, щом прочетох отзивите какво е качеството на обувките там.

А относно магазините на Мат стар - никога не са ми вдъхвали доверие и затова не съм купувала обувки от този магазин. И също така са прекалено скъпи за подобни китайски боклуци, които във Фениксите можеш да ги намериш къде по-евтини.

Общи условия

Активация на акаунт