Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 60 301
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Успокоявам се и чакам! Хубав и пълен с усмивки ден на всички!

# 211
Въпроса ми може би не е за тук,за което се извинявам. С диария съм от вчера . Попринцип си имам проблем с това и единственото което помага е стоперан или лопедиум . Оцет,дренки т.н. не действат при мен. Пише за лопедиум, че може да се приема по време на бременност. Вие приемали ли сте? Има ли някаква опасност?

# 212
  • Телиш/Плевен
Въпроса ми може би не е за тук,за което се извинявам. С диария съм от вчера . Попринцип си имам проблем с това и единственото което помага е стоперан или лопедиум . Оцет,дренки т.н. не действат при мен. Пише за лопедиум, че може да се приема по време на бременност. Вие приемали ли сте? Има ли някаква опасност?
Задължително уведоми гинеколога за състоянието си (както и за това, че по принцип си с такъв проблем), не взимай нищо на своя глава или по съвет във форума. Peace

# 213
Задължително уведоми гинеколога за състоянието си (както и за това, че по принцип си с такъв проблем), не взимай нищо на своя глава или по съвет във форума. Peace
Абсолютно  Peace
Лаленце,
Скрит текст:
Ама много готин аватар си имаш  Hug

# 214
Мисля, че активен въглен ще помогне. Но питай лекар!!

# 215
Пробвай и с някаква лека диета - сухари, препечени филии, пръленки и т.н. Аз миналата седмица освен повръщането имах и диария и така я стопирах. Все пак, ако и това не помогне и трябва да пиеш някакви медикаменти, задължително се консултирай с лекар.

# 216
 Благодаря момичета!
Гинеколожката ми явно е запразнила от рано Grinning тел. и е изключен. Пих лимон, за сега е ок,утре ще отида до личната.

# 217
до кой месец отчитат тестовете за бременност ?

# 218
  • Телиш/Плевен
Не съм сигурна, че разбирам правилно въпроса, но ако питаш дали (например) в девети месец тестът ще отчете бременност - да, ще отчете. Всички Бета референтни ЧХГ стойности се повишават по време на първите 6 до 10 седмици на бременността и след това спадат бавно по време на втория и третия триместър на бременността.
Можеш да прочетеш повече тук, има и таблица с ориентировъчните стойности. Peace

# 219
Не съм сигурна, че разбирам правилно въпроса, но ако питаш дали (например) в девети месец тестът ще отчете бременност - да, ще отчете. Всички Бета референтни ЧХГ стойности се повишават по време на първите 6 до 10 седмици на бременността и след това спадат бавно по време на втория и третия триместър на бременността.
Можеш да прочетеш повече тук, има и таблица с ориентировъчните стойности. Peace

да , точно това питах дали през 3 - 4 месец ще отчете ..
да ще прочета
мерси много  Wink

# 220
То затова се казва тест за бременност, защото отчита бременност.  Laughing

# 221
  • София
Това ми напомни, че ММ ме бъзикаше, че мога да стана фабрика за положителни тестове и той щял да ги продава в продавалник.  Joy

# 222
  • Поморие
 Здравейте момичета.На 40г съм,бременна съм в 9 г.с. От няколко дни изведнъж започва да ми се вие свят,погледа ми се премрежва и продължава от 30 мин до час.Не е от кръвното,100/60 е в момента когато усетя симптомите.На утрогестан съм 3х2,възможно ли е да е от него?

# 223
Утрогестана през устата ли го приемаш ? Ако да, определено е от него.

# 224
  • Поморие
Да,през устата. Пия го от20 март заради отлепяне,но тези симптоми се появиха преди 3_4 дни.

Общи условия

Активация на акаунт