Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 38

• 60 305
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Имам закъснение 4дни и положителен тестс две ярки черти. Утре съм на Док, но днес ми се появи леко бледо кафеникаво зацапване!Исках да попитам дали на някой от вас се е случвало? Нормално ли е,или е сигнал за притеснение? Благодаря!

# 196
Аз също хванах бременност от 4-ти ден закъснение и имах такова течение .Вече съм в 39 седмица  Simple Smile ...така че ,според мен нямаш за какво се да се притесняваш. Лека бременност и честито Simple Smile

# 197
Благодаря Даянка! Малко се успокоих!
На теб пожелавам успех!!!

# 198
И аз имах такова зацапване преди теста , но беше след интимност.

# 199
Благодаря,  Бюти  bouquet. В Огестан има витамин D3.Аз бях на кардиолог и ми назначи магнерот,  но не ми написа рецепта и аз не знам дали има различни разновидности и ще чакам жк,за да попитам Simple Smile

Само един е магнерота.Разликата е само дали е малка (50бр.) или голяма (100бр.) опаковка.Иначе няма различни видове Simple Smile И аз го пия, затова знам.

# 200
Здравейте! Имам закъснение 4дни и положителен тестс две ярки черти. Утре съм на Док, но днес ми се появи леко бледо кафеникаво зацапване!Исках да попитам дали на някой от вас се е случвало? Нормално ли е,или е сигнал за притеснение? Благодаря!

Напълно нормално е. Това се нарича имплантационно кървене. Имах при първите две бременности.

# 201
  • София
Beauty,как го изследва? На гладно,  на жадно?  Чета в нета,  че трябвало да са минали 2 седмици от прием на витамини, а аз взимам Огестан сега  newsm78
10 дни след последния прием на В12

# 202
Благодаря!

# 203

Напълно нормално е. Това се нарича имплантационно кървене. Имах при първите две бременности.

Имплантационното зацапване може да се получи при имплантиране на оплодената яйцеклетка в матката. Това се случва преди закъснението на цикъла. Обикновено е 6-10 дни след оплождането. След като вече има закъснение и положителен тест, то трябва да се установи от лекар причината за зацапването. Понякога може да няма проблем, но понякога може да има и лекарят следва да прецени дали трябва да се приема препарат за задържане. Подобни мнения, че зацапването по време на бременност е нормално, не трябва да се дават. Само лекар може да каже нормално ли е или не.

# 204
Да, аз така имах зацапване. На 24.1 е било опложането. Аз на 2.2 имах зацапване. Мислех, че е цикъла , но беше само веднъж зацапването. После след 10 дни пак имах след интимност малко зацапване. Но тогава вече се усъмних, че може да съм бременна.
Кървене и бременност са несъвместими. Всяко кървене и зацапване трябва да се Комуникират с лекар. Аз имах кървене в 9та седмица, но не се разбра от какво. Нямам отлепване.

# 205
Имплантационното зацапване може да се получи при имплантиране на оплодената яйцеклетка в матката. Това се случва преди закъснението на цикъла. Обикновено е 6-10 дни след оплождането. След като вече има закъснение и положителен тест, то трябва да се установи от лекар причината за зацапването. Понякога може да няма проблем, но понякога може да има и лекарят следва да прецени дали трябва да се приема препарат за задържане. Подобни мнения, че зацапването по време на бременност е нормално, не трябва да се дават. Само лекар може да каже нормално ли е или не.
Съгласна съм с теб, че е най-добре това да го прецени лекар, но не съм съгласна, че имплантационното кървене задължително е преди датата на цикъла, тъй като много зависи от датата на оплождането и настъпването на овулацията. Аз и двата пъти имах имплантационно кървене точно 2-3 дни след закъснението и даже втория път това ме усъмни, че съм бременна, тъй като ми закъсня и после зацапа малко и край, а цикъл така и не дойде. Малко зацапване не е проблем, когато е за кратко.

# 206
Здравейте мили дами!
Имам един много бърз въпрос.Човек,прекарал варицела ,носител ли е на вируса и могат ли от него да се заразят хора,които не са карали болестта?
Питам,понеже с мъжа,както някои знаят,се опитваме да имаме бебче.Брат му има дете в класа,което е болно.И понеже той е карал тази шарка,ходи при него да го вижда.Обаче аз не съм я карала и се притеснявам след седмица да не се окажа бременна и болна от шарка!Болното дете не е идвало вкъщи,но може ли вируса да се пренесе от брат му?Аз нямам много контакти с него и все пак живеем в един апартамент,а знам колко опасна е шарката за плода

# 207
Здравейте днес бях на доктор. Тя каза,че било нормално, особено в първите дни от закъснението(както съм аз- 5 дни). Организма напомнял за месечният цикъл. В понеделник отново съм на преглед-надявам се вече да видим сакче.Чудя се само дали да не отида на второ мнение!?

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 21:44 от JIVONA

# 208
  • Телиш/Плевен
Човек,прекарал варицела ,носител ли е на вируса и могат ли от него да се заразят хора,които не са карали болестта?
Мисля, че не, но ако няма кой да ти отговори със сигурност тук, ако искаш питай в тази тема. bouquet

Чудя се само дали да не отида на второ мнение!?
Аз май не разбрах съвсем. Blush Второ мнение за какво?

# 209
По- добре си изчакай първото мнение за сакчето, после за ембриончето и тогава ако има нещо ходи на втори. Сега няма как да видят ембрион. Раничко е още.

Общи условия

Активация на акаунт