Звездни компромати - 317 част

• 94 914
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
 Joy
Скрит текст:

# 316
На мен пък Дидито от Българският топ 100 (това винаги си го изпявам) ми е неприятна още от едно време. Една такава бавна и провлачена ми беше още тогава и се беше взела за голяма звезда. После тъкмо с облекчение си отдъхнах, че изчезна нейде и тя взе, че стана жена на Бахари  Crossing Arms Него го харесвам много!!! Иваше една съфорумка, която им е съседка,беше споделила, че тя никога никой не поздравявала във входа, а той пък всички. Та съвсем си затвърдих мнението.
Моите впечатления са точно обратните, децата ни бяха заедно в градината.

# 317
  • гр.Пловдив
Ромина ми е много симпатична и чаровна, но не я намирам за красива

Абсолютно съм съгласна,на мен пък и не  ми е симпатична ,нито пък чаровна,най -обикновена жена ,какво толкова ..

# 318
  • Варна
Ромина ми е много симпатична и чаровна, но не я намирам за красива

Абсолютно съм съгласна,на мен пък и не  ми е симпатична ,нито пък чаровна,най -обикновена жена ,какво толкова ..
И аз тъй.
Плюс тази Диана, също, само на екран съм я скивала. Не ми допада изобщо и има ужасен глас, тембър.
Мъжът й и той в кюпа  Mr. Green
Оплюх всички, мога да заспивам  Mr. Green

# 319
  • Вестерос
Aз доста от бг звИздите съм ги виждала на живо, от повечето съм била приятно изненадана, известни не българи май не съм , но искам няколко  Blush

# 320
Аз пък като видях Уесли Снайпс на Графа, много се смях! Точно пък там да го видя!  Crazy

# 321
  • Вестерос
хахах аз бих си помислила, че съм се припознала.

# 322
Аз пък като видях Уесли Снайпс на Графа, много се смях! Точно пък там да го видя!  Crazy
Аз пък видях Колин Фарел в градинката на Св. Седмочисленици.  Laughing Направо не можах да повярвам!

# 323
Хм, тези що така в тоя периметър се въртят?! Thinking Уесли го видях на 50 метра след градинката в посока Славейков. Laughing Седеше на едно такова каменно, което отделя тротоара от улицата и е сложено да не може да се паркира, и си говореше с някаква жена.

# 324
  • София
мен пък ме гушна Джаред Лето Heart Eyes /да, знам, малко от вас ще ми завидят/
и пих водка с Бен Крос Laughing

# 325
  • Бургас
Вие сега нарочно ли се дразните с провинциалистките? Crossing Arms Grinning

# 326
ЛилитУ можела да се усмихва.

Скрит текст:

# 327
  • Rock & Roll feeling ...
Анджелина
Скрит текст:

Скрит текст:

# 328
ЛилитУ можела да се усмихва.

Скрит текст:

И въпреки усмивката, погледа пак е бозав, особено на първата снимка.

# 329
мен пък ме гушна Джаред Лето Heart Eyes /да, знам, малко от вас ще ми завидят/

А мен  ме гушна Матю Белами  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт