Звездни компромати - 317 част

• 94 900
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Аз да се възмутя от д-р Енчев  #Crazy  Гледах малка част от Комбина и имаше интервю с него. Попитаха го дали прави операции на деца под 18 години и той отвърна, че когато случаят го налага. Когато дойде едно дете на 5-6 и има клепнали уши, точно тогава е моментът за операция, преди да са започнали подигравките в 1 клас  ooooh!
Интересно ми е дали ще си оперира неговото дете на 5 годинки, ако има физиономията на майка си.

И на въпросът как някои хора, които имат нужда от пластична операция, а не могат да си позволят такава цена, той отговори: "Ами, както могат да изтеглят кредит да си купят телевизор, така могат да го направят и ако искат да бъдат красиви"  ooooh!

Последна редакция: пн, 20 мар 2017, 08:39 от tooclose

# 646
  • Sofia
Той е такъв позьор и фукльо ooooh!

# 647
Аз да се възмутя от д-р Енчев  #Crazy  Гледах малка част от Комбина и имаше интервю с него. Попитаха го дали прави операции на деца под 18 години и той отвърна, че когато случаят го налага. Когато дойде едно дете на 5-6 и има клепнали уши, точно тогава е моментът за операция, преди да са започнали подигравките в 1 клас  ooooh!
Интересно ми е дали ще си оперира неговото дете на 5 годинки, ако има физиономията на майка си.

И на въпросът как някои хора, които имат нужда от пластична операция, а не могат да си позволят такава цена, той отговори: "Ами, както могат да изтеглят кредит да си купят телевизор, така могат да го направят и ако искат да бъдат красиви"  ooooh!

Ами аз не виждам нищо скандално - наистина се правят такива операции на ушите, те дори не са в общоприетия смисъл пластични операции.

И за телевизора съм съгласна, сравнението му е точно в десетката.

# 648
Скрит текст:

Под "нужда от пластична операция" разбирам здравословен проблем, който налага това. Например обгоряла кожа. В такъв контекст е циничен този отговор. Ако обаче е някаква прищявка за нови гърди, тогава да.

# 649
Братовчедка ми като беше малка й стърчаха ушите и отиде да й го оправят ама попадна на пишман доктор. Тръгна да й реже ушите. Без упойка!!
Според мен Енчев е видял 2 и 200 и за това говори така.

# 650
  • където ми харесва
Естествено.
Не знам какво очаквате да каже един пластичен хирург? Че всички са красиви на тази земя и не трябва да се променят ли? Или само при крайна необходимост е желателно да се правят естетически корекции?
Абсолютно съм съгласна с него за това, което е казал.

# 651
Разбира се, че ще каже, че всеки има нужда от някаква корекция, нали иначе ще остане без работа. Дори интервюиращият го попита какво би коригирал в лицето му и той каза: "Ще ти сложа малко скули, малко ботокс, малко филъри, ще оправим назолабиалните бръчки, и носът ти не е перфектен, но него може да не го пипам"  newsm78
За кредита стана въпрос, ако човек иска да бъде по - красив, а не непременно да е наллжителна операция, заради катастрофа, здр. проблем и т.н.
И не смятам, че е нормално да се оперират деца на 5 години, без значение какви са им ушите, носът или нещо друго.

# 652
  • Пловдив
И не смятам, че е нормално да се оперират деца на 5 години, без значение какви са им ушите, носът или нещо друго.
Малформациите тип "вълча уста", "заешка уста" викаш да ги оставим до пълнолетие?

# 653
  • Gotham City
Има една влогърка с някаква малформация, Айя се казва, но не знам точно какъв е случая при нея. Хубавото е, че не изглежда да и пука
https://www.youtube.com/watch?v=tYqfxt5h-tk

# 654
Знам, че някои естетични корекции (ринопластика) се отказват докато не приключи растежът.  Не знам кога спират да растат ушите Simple Smile

# 655
  • Sofia
Има една влогърка с някаква малформация, Айя се казва, но не знам точно какъв е случая при нея. Хубавото е, че не изглежда да и пука
знам я,учи в у-щето на сина ми...родила се е с вълча уста,през много тежки операции е минала като малка,но с непукизъм,хумор и упорство преодолява трудностите,подигравките и т.н.

# 656
  • София
Знам, че някои естетични корекции (ринопластика) се отказват докато не приключи растежът.  Не знам кога спират да растат ушите Simple Smile
И уши и нос растат през целия живот на човека

# 657
  • Gotham City
знам я,учи в у-щето на сина ми...родила се е с вълча уста,през много тежки операции е минала като малка,но с непукизъм,хумор и упорство преодолява трудностите,подигравките и т.н.

Между другото, шапка и свалям! Не знам, ако бях с въпросния проблем, дали бих могла да съм толкова лъчезарна, колкото е тя, наистина вдъхновяващо момиче, поне според мен!

# 658
Преди години лекарите отказваха да оперират клепналите уши на дъщеричката им, докато не навърши 12 години. Не знам какви са им били съображенията. Не става въпрос за България.

# 659
  • София
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212186000710436&se … ype=3&theater

Ваня Червенкова защо изглежда така....смешно  Tired

Общи условия

Активация на акаунт