Търся книга - хартиена, не електронна

• 83 390
  • 377
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,

Търся издание на български език на книгата "Служебно куче - учебно пособие за МВР". Автор - В. Н. Зубко. Дали някой разполага? Благодаря.

# 361
Има я в книжен пазар на български. Цената е подобаваща.

https://knizhen-pazar.net/products/books/2756423-sluzhebno-kuche

# 362
Здравейте, търся книгата "Пиратите умират млади"

# 363
Търся "Нестинарка"- Кармен Мишу

# 364
  • София
Здравейте.Търся книгата  "Нещо повече от този живот" на Тереза Капуто.

# 365
Здравейте. Търся броеве на списание National geographic (по възможност да са повече бройки).

# 366
Здравейте, търся книгата Хюрем московската наложница от Демет Алтънйелеклиоглу.

# 367
Отчаяно търся  книгата История на село Дондуково.

# 368
Здравейте! Търся "Момчето Нинджа 2 част"

# 369
Здравейте , търся една книга : отмъщението на разведената наследница. Намерих я в едно онлайн приложение . Но ми се ще да си купя . Някоя от вас ако знае къде и как да си поръчам, понеже търсих я къде ли не и не ми излиза .Благодаря ви ,предварително

# 370
  • София
Здравейте,

Търся отделни томчета на "Рокамбол" на Понсон дьо Террай. Липсват ми т.1, т.4, т. 12 и т.13. Засега само т.12 и т.13. ги търся .Поръчала съм на други места физическия вариант на т.1 и т.4  и ако не успеят да ми ги доставят ще включа тук в търсенето и тях. Относно т.12 и т.13 бих се развала и на места от където да ги сваля -на руски или български. Ако е във  физически вид, бюджетът не ми е много голям. Някъде 10-15лв/томче. Благодаря.

# 371
Ето тук ги има,ако ви устройва -https://knizhen-pazar.net/products/books/3946848-rokambol-tom-12-13
 Дано съм Ви била полезна.

# 372
търся книгата "Горният Етаж" на Момчил Николов

# 373
Здравейте,
Търся книга за бокса на български за дете 10 – 13 г, така че може би с някакви илюстрации или поне снимки на боксьорите. Това, на което попаднах сама, никак не сметнах за подходящо. Може и да няма изобщо, но от проверката не боли глава.

# 374
Здравейте, търся следния учебник по пиано за начинаещи.
Няма тираж и никъде не го намирам. Има някакво съвременно издание с дискове, но дали учебникът съвпада по съдържание със старото издание, не мога да преценя.

Общи условия

Активация на акаунт