Търся книга - хартиена, не електронна

• 85 788
  • 386
  •   1
Отговори
# 270
  • Plovdiv
Здравейте, търся книги на Силвия Браун, която май вече не се издава. Някой знае ли къде мога да открия?

# 271
Някоя конкретна книга ли

# 272
  • Plovdiv
"Живот от другата страна", "До другата страна и обратно", "Посещения на другата страна", "Книга на сънищата" и "Пророчества", "Изцеление от предишните животи"

# 273
Иммам в пДФ , ако ви върши работа дайте мейл на лични да не товаря тук. И няма да мога точно веднага ,заета съм в момента.

# 274
Здравейте. Търся трите книги от поредицата Бастан на Долорес Редондо. Виждам, че ги има в книжен пазар, но предпочитам да си ги взема и трите от един продавач

# 275
Искаш ги на хартия ,да уточним, електронни си ги има. Аз в ПДФ мога да предложа..

# 276
Да, извинявам се, не съм уточнила. Видях, че са доста големи, не знам дали ще успея да ги прочета електронно на таблета, заболява ме главата от него

# 277
Здравейте, търся 2 и 3 част от книгата Вълчан войвода: Златният бог на България !

# 278
  • Mediterraneo
Да, извинявам се, не съм уточнила. Видях, че са доста големи, не знам дали ще успея да ги прочета електронно на таблета, заболява ме главата от него

Четецът ще ти реши проблема Simple Smile

# 279
Търся "Книга за Балтиморови" Жоел Дикер

# 280
Хора, помагайте. Спешно търся на Цончо Родев "Пиратът" за подарък на мой много скъп човек!
Ще се радвам на насоки, къде мога да я открия.

Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 16:02 от AnMary

# 281
Здравейте, търся книгата "Хиперактивното дете" на Милена Манова.

# 282
  • София
Здравейте, търся 2 и 3 част от книгата Вълчан войвода: Златният бог на България !
В базар.бг се продават по 30 лв. .

# 283
Здравейте, търся следните учебници и книги, с автори Стамен Стамов, Йорданка Алексиева и др.

# 284
  • София
Вижте в книжарницата на УХТ в Пловдив, може да погледнете и в библиотеката на университета и да си ги копирате, ако са с изчерпан тираж. Авторите са преподаватели там и затова вероятността да ги откриете там, е най-голяма.

Общи условия

Активация на акаунт