90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 165
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
nana  bouquet Hug много се радвам да те "видя" тук. През 2012 година ти ми беше вдъхновението за промяна. Използвам момента, за да ти благодаря от сърце  Hug Hug Hug Благодаря  bouquet bouquet bouquet bouquet

# 16
  • София
Духче, това за филията все едно не съм го прочела.  Twisted Evil
NoMe, надявам се, че си близо до крайния успех.

# 17
Аз успеха го постигнах отдавна. Свалих 40 кила и от тогава успешно задържам. Сега съм 66-67 с надеждата да сваля 2-3.

# 18
Нана, много мило, че те "виждам". Hug Защо предаде темата, виж ме мен, все съм си на диета. Joy
Днес обядвах ориз с гъби, салата от краставица и две филийки, мънички, но момичето в ресторанта ме саботира, поисках една, а то ми даде две. Грижи се за фигурата ми.Mr. Green
За вечеря или картофи, или ориз, ще решавам в движение, че съм и на родителска довечера.

# 19
  • София
Нана, много мило, че те "виждам". Hug Защо предаде темата, виж ме мен, все съм си на диета. Joy

Даре, нe съм предала темата. Просто диетата, която ми наложиха докторите няма грам общо с 90ДД и в този дух на мисли, присъствието ми тук е необосновано. Освен да размахвам тоягата де  hahaha
Нещата могат да се преобърнат в живота на човек само за 10 минути. Едни такива 10 минути в моя живот ме върнаха в начална точка, като в допълнение ми разбиха целия организъм.
Но, избор нямам. Нито пък имам желание да се оставям на някакви си болести да ме командват.

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 21:39 от nana77

# 20
Бабе Wink Присъствието на някой който знае, може и вдъхновява никога не е излишно.
Иначе знаеш си - ти си зла гад, лесно се не даваш - всички водим битки - все пак ако решиш - тази можем да я водим заедно и тук  Hug

# 21
  • София
Убуу де. Тук съм. Ето. Завърнах се.
Ако мога да съм от помощ, насреща съм.
Иначе менюта няма да пиша де, защото само ще обърквам хората, които не ме познават.

# 22
  • ПЛОВДИВ
Аз успеха го постигнах отдавна. Свалих 40 кила и от тогава успешно задържам. Сега съм 66-67 с надеждата да сваля 2-3.

Браво! Наистина ли е възможно ! Когато ви чета ми давате надежда за промяна, така се бях отчаяла, беше ми все едно вече дали съм "Пълна" и, че няма да отслабна... но когато чета колко сте постигнали !
Вярвам, че всичко е възможно и зависи от нас !

# 23
  • София
Естествено, че е възможно, Юлия.
Самата аз свалих 53 кг за три завъртания на 90ДД и три почивки. Въпросът обаче е да си стриктна от първия до последния ден.

# 24
Ако Нана няма против и качи нейни снимки за ефекта от 90ДД, това ще мотивира мнозина.
Нана, съжалявам, че водиш здравословни битки. Hug За темата се пошегувах, то не е хубаво да си ѝ абонат. Но пък ще си полезна със съвети и вкарване в правилния път на такива като мен. bouquet
Вечерях картофи. "Вечерях" е силно казано, защото ги взех от СВА след родителската и ги изядох още в колата.

Нана, писали сме едновременно.

# 25
  • София
Явно през годините снимките ми са изчезнали от първа страница.

Ето, заповядайте.

И любимата моя снимка на Дзак Grinning Това бяха старите ми панталони

# 26
.♥.Петя.♥., ще вървим заедно - и аз започнах на 9ти март Simple Smile

# 27
  • Cavan, Ireland
Къде сте бе, не мога да ви намеря!!!

Много хубава нова тема, постарали сте се!

Бабетке, къде ходиш ма? Да тази снимка ми е любима наистина!

Аз вчера бях на ВХ обаче ядох и сладко на обяд щот катерих едни баири и 15 км нямаше как да минат без нещо с повече енергия.
Вечерта хапнах режимно но се олях с количествата леко...както обикновено!
Днес плодове, фреш за закуска, после ягоди, грозде, смокини, кайсии, ядки, два банана. Кънчо утре ако не покаже поне 3 кила след две четворки направо не знам.
И понеже чак в десет вечерта е прибрах и ще излизам утре в 7 нямам нищо и ме мързи да си готвя, пък съм и изморена, затова яйца и салата марули репички и краставици и за обяд и за вечеря. В сряд ще си дояждам лещата с нещо салатно.
Толкова съм заета, че ако не се организирам по няколко дни напред ще ми е много трудно да влезна в крачка...

Лека нощ Hug bouquet

# 28
Добро ви утро  bouquet

Julia78 - възможно е Wink Аз също свалих 50, а NoMe 40. Да не говоря от техни имена, ще кажа за себе си - задържах постигнатото и дори продължих да свалям, стигнах 56 кг. Моят основен проблем беше, че тогава нямах достатъчно познания относно храната и храненето и продължих да си хапвам както по време на режима - много плодове, много възглехидрати - бързи и бавни, много малко протеини - бях станала почти веган, спрях спорта заради кроманьонеца... като си имаш приятел и сте в началото е малко трудно 4 пъти седмично да ходиш да млатиш мъже по залите  Laughing и така след едно планинарстване - цяло лято по чукарите, в което си хапвах добре, щото 43 км., за ден не си е шега... качих няколко кила. Опитах да ги сваля с глад и стана йо йо хо хо... та стигнах 64-66 (щото съм и с механичен и електронен, електронния в началото на февруари показа 68) и така, започнах пак 90 дд, обаче след толкова време и с малко килограми за сваляне толкова много въглехидрати не ми помагат. Сега правя фастинг 16/8 и опитвам да ям както по 90 дневната само че 2 дни протеини и после един ден бобови и после... смутита ей такива неща, правих и 2 пъти 24 часови фастове - получава ми се и добре се чувствам Simple Smile

Бабет - аз на скоро ги гледах старите теми и снимки, за вдъхновение и кеф. Моите снимки аз сама бях помолила Тинки да ги махне, а и парола май сложих на албума. Но винаги може да ги добави Simple Smile На мен ми подейства добре.. дори само да се видя каква съм била. Пък моята твоя любима снимка ми е една нахилена с торта...  hahaha

Дзаки - проблема с хапването на сладко по обяд е, в теорията за гликемичния индекс - рафинираните бързи въглехидрати като сладкото качват много бързо кръвната захар и инсулина, като една от последиците е повишен апетит няколко часа след хапването му. Но когато е след сериозен спорт е ОК защото попълва глюкогенните депа - демек, не си го слагай много на сърцето, освен ако не ти е разпалил зверски аптит-а. За това обяснявах за салатите... ама не ми се занимаваше да споря - смисъл никакъв няма Simple Smile

На Хепниес и Петя успех желая  bouquet

# 29
  • ПЛОВДИВ
Мили момичета, вярвам с Ваша помощ, че всичко е възможно и зави само от мен  Hug Много чета за 90 дневната диета, за храненето, започвам спорт и вярвам, че ще стана каквато бях. Аз качих 25 кг. може би +/- след като ми откриха хипотериодизъм и инсулинова резистентност, може бе за 2-3 годни. Реших а променя начина на хранене и на живот !  Heart Eyes

днес въглехидрати :
з : Фреш портокал
о: макарони със сос от домати, маслини и поправки
в: може би палачинка /1 бр./

Общи условия

Активация на акаунт