90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 165
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте бих искала да попитам според вас удачно ли да се прави диетата на Ваня Червенкова или която и да е друга диета, докато кърмя? Понеже бебето ми е на 4 месеца , но е само на кърма и ме е страх ако вардя диета и променя  начина си на хранене, да не ми намалее кармата. Вие какво ще ме посъветвате  newsm78

# 46
Hrisy_G
Имаше хора, които пазиха 90 дд докато кърмеха, имаше и тема за кърмачки.

Dare

Преди - това е в "приличната" ми форма след като ослабнах с 10 кг.
Скрит текст:

След на първата снимка съм на едно благотворително бягане, което организирахме преди 2 години. Сега съм нещо такова, с малко по-широки бедра горе - тук съм около 58-60 кг. Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

# 47
Ехаа, супер си!
Ядох вегетарианско ризото и зелена салата. Количеството май беше множко. За довечера "сготвих" същото.

# 48
Hrisy_G
Имаше хора, които пазиха 90 дд докато кърмеха, имаше и тема за кърмачки.

Dare

Преди - това е в "приличната" ми форма след като ослабнах с 10 кг.
Скрит текст:

След на първата снимка съм на едно благотворително бягане, което организирахме преди 2 години. Сега съм нещо такова, с малко по-широки бедра горе - тук съм около 58-60 кг. Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

Поздравления за резултата! Ти си доказателство че с упоритост резултат се постига! Благодаря

# 49
Благодаря ви, но не съм само аз. Много момичета, сериозни и отговорни постигнаха същото, просто сега ги няма в темата Simple Smile
Всички сме докатазателство, че промяната се случва първо в ума ни. Сърдечно ви желая успех  Hug

# 50
Хм , днес ми се случи нещо интересно , сутринта ставам , качвам се кантара и хоп 68  Shocked , после легнах да спа пак  Mr. Green и към 13 без да съм яла нищо , защото изпуснах закуската от спане , качвам се и 66кг. а ся де от сън ако се отслабва цяяяял ден ще спа  Laughing защо се получава така newsm78

# 51
Защото тялото ни е холистична система и всяко нещо й оказва влияние Simple Smile впрочем и на кантара ти хахаха особено, ако е електронен - винаги по два пъти.

Подробно обяснение научно не мога да ти дам, но ми се е случвало. Сутрин се меря - едни кила, излизам не съм яла връщам се - по малко съм. Има си научно обяснение и за съня и за не яденето, но нямам сега време са го потърся. Просто се радвай, не се вторачвай толкова - голяма част от теглото ни, което варира са течности Simple Smile

Днес протеини
О - риба с богата салата
В - спанак, праз, лук, гъби, пълномаслена сметана и две яйца на фурна ( аз смесвам белтъци и ще продължавам да смесвам. По книга и по правила не е разрешено )

# 52
Духче  Hug 
Тегля се не по два , ами по 4 пъти  Mr. Green както и да е поне ме показа по-малко , ако ме беше показал 70 кг щях си легна пак  Laughing

# 53
  • ПЛОВДИВ
Благодаря ви, но не съм само аз. Много момичета, сериозни и отговорни постигнаха същото, просто сега ги няма в темата Simple Smile
Всички сме докатазателство, че промяната се случва първо в ума ни. Сърдечно ви желая успех  Hug
Еха! Браво на вас момичета! Достойни за възхищение, много воля се иска да постигнете това което показвате, най-искрено Браво !  Hug bouquet
никога не съм вярвала, че е възможна подобна промяна.

А за диагнозите, наистина е стресиращо при поставянето им, но истината е в нов-начин на живот -хранене и спорт и ИР може да се коригира с режим на хранене.
Е за хипотериодизма -май няма как до живот л-тироксин !

Последна редакция: вт, 14 мар 2017, 15:17 от Julia78

# 54
Духче, невероятна промяна! bouquet Превърнала си се в детенце. Hug
Аз обядвах половин (200 гр.) царевична питка с айвар и готова гъбена крем супа. Закуската ми беше банан. Ще вечерям нещо сладичко, то се знае.
Решила съм след работа да посетя Кауфланд и да си купя гофретник, ако не са ги свършили. Но едва ли ще имам време да го сефтосам още днес.

# 55
Духчеее, наистина невероятен резултат! Браво !  smile3501

Аз съм днес на : з 2 - киви 2 з - банан О - котлет сьомга+ салата домати и краставици, В - уж ще е половин котлет риба, ноо незнам как ще и устоя + зеленчукова супа от неутрални зеленчуци

Имам питанка - започвам да ходя на народни танци и тренировките а от 19:30. Та кога да вечерям?!  newsm78

# 56
  • София
Духчеее, наистина невероятен резултат! Браво !  smile3501

Аз съм днес на : з 2 - киви 2 з - банан О - котлет сьомга+ салата домати и краставици, В - уж ще е половин котлет риба, ноо незнам как ще и устоя + зеленчукова супа от неутрални зеленчуци

Имам питанка - започвам да ходя на народни танци и тренировките а от 19:30. Та кога да вечерям?!  newsm78

Преди това, естествено. Що за въпрос?
Вечерята задължително е до 20 часа, но колкото по-рано, толкова по-добре за отслабването.

# 57
Ако можеш в 18.00 ч. да вечеряш, още по-добре. А след танците само вода. Peace

# 58
Зависи от организма и метаболизма ти. На мен винаги ми е било много трудно да ям преди тренировка- тежко ми е и ме боли стомах. Особено когато ходих на Кик бокс, абсурд ми беше да ям преди тренировка, но иначе са прави Нана и Дари, колкото по рано толкова по добре

# 59
Съгласна съм и аз , досега след 19:30 не съм хапвала и хапка.
Но ако хапна в 18ч, след това тренировка и вода, в 22-23ч ще съм умряла от глад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт