90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 169
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Опитай. Щом не ти е тежко да друго се свиква. Реално не си гладна, стомаха се възпитава. С времето чувството на глад отшумява

# 61
  • София
Съгласна съм и аз , досега след 19:30 не съм хапвала и хапка.
Но ако хапна в 18ч, след това тренировка и вода, в 22-23ч ще съм умряла от глад Simple Smile

Ще търпиш. Все пак никой не е казал, че отслабването е лесно, нито приятно, като надебеляването. Обаче в живота човек трябва да си степенува приоритетите. Стомахът е торба. Колкото я разпънеш, толкова ще се разпъне. Ама с него и задните части и те се разтягат. Wink

# 62
Това не е реален глад. Просто мозъка бие аларма, че стомаха трябва да зареди, понеже досега винаги сме му угаждали.

Тялото няма нужда от много храна. И с малко ще се засити. Да не мислите, че преди векове хората са имали такъв неограничен достъп до храни? Задоволявали са се с много малко, пък ето оцеляли сме като вид  Grinning
Опитайте да се храните тогава, когато изпитвате наистина реален глад този, който идва от стържещия стомах и ще видите колко по-рядко сме наистина гладни  Grinning

Аз си отчитам тренировката 30 минути на пътеката и 10 минути на крос тренажора. След това си хапнах извара, кисели краставички, и буквално две хапки месо, просто защото нямаше повече.

# 63
Утре за белтъчния мисля да си сготвя лапад с пиле , ама не мога да се сетя сега лапада не спадаше към никоя група , мога да го готвя май към първите три дни

# 64
  • София
Утре за белтъчния мисля да си сготвя лапад с пиле , ама не мога да се сетя сега лапада не спадаше към никоя група , мога да го готвя май към първите три дни

Зеленолистните зеленчуци са универсални. Може да се готвят с месо, с ориз или просто така и да се консумират с хляб във въглехидратния.

# 65
Мерси Нана и аз така си спомням от преди , но реших да питам , че да не объркам нещо  Hug

# 66
Здравейте на всички ,които имат силната воля да се справят с ужасните килограми ,които ни тормозят непрестанно  Cry Бих искала да се присъединя към вашата група,за да се пробвам да се отърва от тези 50 килограма които имам в повече Naughty Не знам дали ще се справя,но се надявам с вашата помощ да постигна така желаните резултати Simple Smile Да се запиша:   стартирам с едни 120 килограма ,тежащи и пречещи на здравето ми. Ще ви следя ,за да се мотивирам още повече Hug Приятен ден на всички за сега Simple Smile)

# 67
Съгасих се, няма да му се дам на тоя глад Simple Smile Особено ми хареса теорията за разпънатата торба и връзката със задните части.
Стафидчица, добре дошла . С малко усилия и много мотицавия ще успееш. Момичетата тук дават много добри съвети Simple Smile

# 68
Здравейте на всички ,които имат силната воля да се справят с ужасните килограми ,които ни тормозят непрестанно  Cry Бих искала да се присъединя към вашата група,за да се пробвам да се отърва от тези 50 килограма които имам в повече Naughty Не знам дали ще се справя,но се надявам с вашата помощ да постигна така желаните резултати Simple Smile Да се запиша:   стартирам с едни 120 килограма ,тежащи и пречещи на здравето ми. Ще ви следя ,за да се мотивирам още повече Hug Приятен ден на всички за сега Simple Smile)
Естествено, че ще се справиш  Hug Въобще не се съмнявай в това. Зареди се със силна воля и мотивация в началото и още първия месец ще видиш видимия резултат. Пиши дневните си менюта тук, за да може да те съветваме, ако нещо не е правилно. Успех  Wink Hug

# 69
Благодаря ви за топлото посрещане Grinning Днес закусвах 2 ябълки, за обяд мисля да си направя пържени  яйца  и малко салата с домат и краставица,а за вечеря- същото,но в по-малко количество. Мотивирахте ме с тези страхотни резултати които сте постигнали  и мисля да се справя. Успешен ден на всички, ще докладвам как се справям Simple Smile

# 70
  • ПЛОВДИВ
Здравейте фиданки, днес съм на плодов ден, засега фреш и за после съм приготвила банани .

въпрос : по правила плодове от един вид,  фрешът ми е морков и цвекло ....

Последна редакция: ср, 15 мар 2017, 11:00 от Julia78

# 71
  • София
Благодаря ви за топлото посрещане Grinning Днес закусвах 2 ябълки, за обяд мисля да си направя пържени  яйца  и малко салата с домат и краставица,а за вечеря- същото,но в по-малко количество.

Пържени яйца само, ако са в тефлон БЕЗ мазнина. Като цяло пърженето е крайно нездравословно, затова се избягва.

# 72
Привет, фиданки! Вчера ВГХ ден мина много добре. Вечерях две филии с мармалад от шипки и ред черен шоколад. Днес е плодов ден, още не съм яла, но ще шмугна един банан след малко. Не можах да се въздържа да не сложа линк към тези бонбони, които са подходящи за плодов ден. Само дето трябва да изядете половината, че иначе ще надхвърлите позволеното количество ядки за деня.

http://prigotvenootvili.blogspot.bg/2017/03/blog-post_14.html

Джули, авторките наистина са написали до обяд да не се смесват плодовете, защото така по-лесно се обработват. В плодов ден е разрешено да се смесват след 12.00ч. Peace
Стафидчица, добре дошла! С воля и инат няма начин да не се справиш. Hug

# 73
Благодаря ви за топлото посрещане Grinning Днес закусвах 2 ябълки, за обяд мисля да си направя пържени  яйца  и малко салата с домат и краставица,а за вечеря- същото,но в по-малко количество.

Пържени яйца само, ако са в тефлон БЕЗ мазнина. Като цяло пърженето е крайно нездравословно, затова се избягва.
Благодаря за уточнението, тогава ще са варени Grinning

# 74
Благодаря ви за топлото посрещане Grinning Днес закусвах 2 ябълки, за обяд мисля да си направя пържени  яйца  и малко салата с домат и краставица,а за вечеря- същото,но в по-малко количество.

Това не е съвсем вярно. Вярно е ако се пържи е растителна мазнина.
Масло, мас и кокосово масло са ок е малки количества и дори са полезни.  

Общи условия

Активация на акаунт