90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 565
  • 734
  •   1
Отговори
# 585

Имам мнооого да свалям  Embarassed. Но, като гледам и при теб нещата вървят добре - за 4 дни -2 кг.

Обяда го скалъпих набързо - 2 сварени яйца, зелена салата + филия черен хляб.
За вечеря пак яйца, но или на омлет, или поширани със зеленчуци.
Продължавам да спазвам правилото каквото за обяд, това и за вечеря, сменям само салатите.

Леко започнах да се обезкуражавам.
Ще стане, не се отказвай.  Hug А и най-важното е, че се чувстваш добре.

Много е малко 2 яйца за обяд.

# 586
Добър ден, дами.
Много е малко 2 яйца за обяд.
Ами на мен ми стигнаха, нахраних се добре с двете яйца /имаше сварено и трето, за всеки случай/, но наблягам на салатата по принцип.

Отчитам се за днес. з. ябълка
                            о. ориз със зеленчуци /морков, броколи, царевица, грах/ и салата от домати и краставици + половин филия хляб
                            в. пак същия ориз, но със зелена салата

Хубав слънчев ден!

# 587
Здравейте, направих си регисстрация само и само за да се включа към вас, че да имам по- голям стимул в диетата. 

Ден 1, Протеини:

З- пропуснах, защото станах късно, изпих кафето, поизчистих и станало 1- време за обяд
О- 200г. печен пипер+ 150г. извара и салатка от маруля и домати
В- планувам да е 100-150г. печен пипер+ 70-80г. извара и същата салатка, защото ми е доста любима.

+ 30 минутна силно интензивна тренировка във фитнеса.

Успех на всички! Simple Smile

# 588
Много добър избор за протеинов ден hristina3011  Hug Към обяда в протеинов ден можеш да добавиш и 1 филийка пълнозърнест хляб.

# 589
Здравей,
благодаря за съвета, но аз хляб почти не ям от години. Много рядко просто ми се дояжда, не ми тежи така без хляб.

# 590
  • Варна
Добре дошли Arizona и hristina  Hug Hug
Отчет за днес: 2бр киви , о и в : ориз със зеленчуци (и аз като tanita, но вместо броколи, имаше пипер  Hug ) плюс салата от червен боб
Лека вечер  bouquet

# 591
  • Пловдив
За днес отчитам един голям провал  Embarassed Отивам да се срамувам в ъгъла и утре продължавам по план  newsm43

# 592
Включвам се с коментар за кураж на новодошлите! Аз през януари започнах режима, спазвах го около 2-3 седмици, бих казала стриктно, но поради медицински причини се наложи да го прекъсна. За това време успях да сваля 5 кг. Сега след повече от 3 месеца не спазване, не съм върнала нито килограм. Успех на всички, надявам се един ден пак да се върна при вас и да изкарам всичките 90 дни.  bouquet

# 593
Добро утро! Днес плодчета, голяма скука, че и дъжд вали като из ведро...Ще си стоя вкъщи. Вчера хапнах малко повечко сладка вечеря, поне беше в 4 часа. Имам си проблем със сладкото и това си е.

# 594
Стамбули, ще ти правя компания с плодчетата днес Wink Аз съм на ягодки  Mr. Green

# 595
Здравейте,
Да се отчета за днес,
Ден 2:
Закуска- 1 зелена ябълка на бегом по пътя за работа.
Обяд- хапвам сега 120-130г. Картофи със сусам на фурна, 150г. Грах(варен и подсолен от буркан, майка така го прави за "зимнина" и мен си ми е вкусен), щолкото място имаше в кутията напълних с чери доматчета.
За вечеря съм си оставила на половина картофи и грах +салатка с маруля и доматки.
Хапвам обяда и  после ще си работя до 19ч., няма и да имам как да ям повече, така че ще си издържа без проблеми.
Довечера съм на рожден ден, смятам само малко винце да пийна, а тортат понеже аз съм я правила, ще си взема в кутийка едно парче за утре! Simple Smile

Лек и успешен ден!

# 596
  • Пловдив
Преспала и поумняла днес:

З - 2 ябълки
О - хлебче с маслини от Лидъл и зелена салата
В - спагети с лютеница и салата

# 597
  • Варна
Привет  Hug
Днес :
З: банан
О: 4 филийки хляб с лимец и лютеница
В: една пастичка така ме гледаше през витрината  hahaha  ...та я поканих ЗА вечеря  Blush и РЧШ

# 598
 Joy хахахаха браво
Аз си рупам ягодите bowuu

# 599
И аз идвам за отчет. Закуска-2 ябълки,обяд-кюфтенца със салата,за вечеря-същото.
И да ви кажа,медения кекс на Пепито е повече от чудесен. И детето,и мъжа ми го харесаха,има вече заявки за кога пак да направя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт