90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 569
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Петъчно преборих десетия килограм. Доволна съм от себе си. Поради това ще наградя домашните с една торта, само да ми изтече работното време след 8 минути и отивам на пазар за продукти  Mr. Green
Нищо не ме успокоява толкова, колкото да се моткам из кухнята и да правя нови неща  Simple Smile
Но пък дегустаторите са доволни, само ММ каза с нервна нотка в гласа: "Жена, ти 40-сантиметрова форма за торта, нямаш ли?  Joy

# 571
И аз идвам да се отчета,днес 10-ти ден. Закуска-две ябълки,обяд-зелена салата и печени картофи,вечеря-зелена салата и боб. Никакви минуси не отчитам Crossing Arms но упорито не се отказвам. 
Приемам предложения за утрешния обяд,за вечерята май ще спретна медения кекс на Пепито Hug

# 572
Тази сутрин кантара показа -4кг  (16дни) bowuu
Започнах да намалям количествата на храната, но не целенасочено, а от само себе си така се случи.
Дано задържа килцата Simple Smile
Честито на празнуващите днес, да са живи и здрави.

# 573
аз се претеглих след първите 4 дни, - 2.1 кг, като ми е ясно, че това не са истински килограми. Няма да се меря повече, както бях решила, чак на първо число.
Днес варива: з: огромна ябълка, в повече ми дойде
                       о и в: много салатка, не знам с какво, или царевица, или нахут.
Довечера ще имаме гости, ама не ми е проблем, нито салата ще ям, нито десерти, само зеленчуци на скара
Честит празник на всички празнуващи днес Simple Smile

# 574
Привет и от мен!
Браво на всички, които успешно борят килцата  bouquet
Днес - ден за мерене /13-ти ден/: - 1.600 за 4 дни и общо до сега -5.600 кг.

В миг на колебания и изкушения или влизам тук в темата да се понадъхам малки от вашите добри резултати, или /както се случи онзи ден/ влязох в един магазин да меря дрехи  Joy, ами помага, да ви кажа...  Joy

Менюто за днес не съм го уточнила, а обяда наближава  ooooh!. Закуската беше бананче.

Честито и от мен на всички празнуващи. Весел празник!

п.п. И внимавайте с алкохола  Joy

# 575
за 12 дни -5.600???? браво!

# 576
И от мен едно голямо браво за свалените килограми Hug Момичета,може ли някоя от вас да ми обясни защо не помръдва кантара Thinking Предните пъти,когато спазвах режима,свалих най-много първите дни. А сега вече две седмици-нищо! Sad Леко започнах да се обезкуражавам.

# 577
  • Варна
И от мен едно голямо браво за свалените килограми Hug Момичета,може ли някоя от вас да ми обясни защо не помръдва кантара Thinking Предните пъти,когато спазвах режима,свалих най-много първите дни. А сега вече две седмици-нищо! Sad Леко започнах да се обезкуражавам.
Аааааа...няма да се даваш  Naughty  Hug
Има дни на застои...може и организма ти да се нуждае от повечко време (все пак и друг път е минавал през този режим)... Аз за първи път го спазвам и пак имам застои от по 10 дни ,но после всичко се нарежда в моя полза  Wink . Нека по запознатите с режима да се изкажат  Peace
Не се отказвай...много сме  Hug ...силни сме  Wink , пък и днес е ден на храбростта  Mr. Green
Честит празник  bouquet
Днес:з: банан о: 2 домата и луканка (трябваше да е печено пиле  Crazy ,е не цялото де  hahaha ) в: все още не знам

# 578
Няма да се отказвам,защото определено се чувствам по добре и ми се струва,че съм посвалила на обиколки. Много имам нужда да сваля тези кила,за собствено удовлетворение. Честно казано темата ми помага много Hug
 Днес съм на брускети с чесън и домат. За вечеря още не съм решила. Дали може да ям само шоколад newsm78

# 579
Първият път като правих режима го започнах след строга диета. Кантара не мръдна първият месец, но след водния ден като се качих бях -4 кг. Как стана това незнам....
И сега нямам търпение да дойде водният ден.

# 580
  • Варна
Няма да се отказвам,защото определено се чувствам по добре и ми се струва,че съм посвалила на обиколки. Много имам нужда да сваля тези кила,за собствено удовлетворение. Честно казано темата ми помага много Hug
 Днес съм на брускети с чесън и домат. За вечеря още не съм решила. Дали може да ям само шоколад newsm78
Ами ето...то това е по-добре...да намаляват обиколките  Wink Аз съм с едър кокал (който тежи  Blush ) и доста често не ми дават килограмите на които съм  Wink . Относно шоколада мисля , че може  newsm78

# 581

Имам мнооого да свалям  Embarassed. Но, като гледам и при теб нещата вървят добре - за 4 дни -2 кг.

Обяда го скалъпих набързо - 2 сварени яйца, зелена салата + филия черен хляб.
За вечеря пак яйца, но или на омлет, или поширани със зеленчуци.
Продължавам да спазвам правилото каквото за обяд, това и за вечеря, сменям само салатите.

Леко започнах да се обезкуражавам.
Ще стане, не се отказвай.  Hug А и най-важното е, че се чувстваш добре.

# 582
  • Варна
Честит празник и честит имен ден на всички празнуващи днес!
Добре дошли на новит еи успех.
Аз днес празнично съм на плодове (ден 20 някъде) , ами нямам много свалени, до 2 кг. и грамове, които падат и после се качват. Ама каквото ,такова. Не се тегля толкова често както преди, но някак забравям всеки път Simple Smile.
Днес: З ягоди
          О: микс ядки , стафиди, ягоди, и понеже децата решиха, че моята храна е техния  десерт , замина, та продължавам на ябълки до края на деня Simple Smile

# 583
Може шоколад на вечеря  Peace

ARIA* никакво отказване  Naughty Hug Има периоди на застой, тялото не е машина и не може само да сваля. Трябва му време, за да свикне с новите килограми и да си пренастрои нещата. Спокойно и търпение.

# 584
Здравейте и от мен!
Нова съм в темата, надявам се приемате попълнения.
Все още кърмя сина си, но имам да свалям 10 кг и реших, че е време. Знам, че тази диета е подходяща за кърмачки. Ще се радвам на всякакви насоки и съвети.

Общи условия

Активация на акаунт