90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 544
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Идвам и аз,днес няма минуси,но пък и плюсове няма.
Закуска-2ябълки
Обяд-филии с лютеница
Вечеря- малко млечен шоколад Heart Eyes и РЧШ
Приемам идеи за въглехидратния ден,с какво друго бих могла да мажа филии,освен с лютеница newsm78

# 631
  • Пловдив
Приемам идеи за въглехидратния ден,с какво друго бих могла да мажа филии,освен с лютеница newsm78

Кьопоолу. Сладко или конфитюр на вечеря? (не съм много сигурна, затова питам)

Аз ям хляб във въглехидратния като си го топя в соса от салатата (олио/зехтин и оцет).

# 632
Пишем ти най-добронамерено, не се напрягай. Hug Наложило се е да хапнеш чери доматчета, защото "леко си поогладняла". Може да не си "зверски" огладняла, но е факт, че обядът ти не е бил достатъчен и не си е свършил работата - да те държи сита до вечеря. Peace
Както искаш я прави, обясняваме как е по правилата. И "критиките" ни са съвсем добронамерени.

Така, първо не съм се напрегнала. Просто си аргумернтирам решенията, а пък туко виж някой научил и нещо от мен, имам голям опит с диетата, въпреки че не я ползвам за отслабване, но пък помогнала на няколко човека със съветите си  Grinning Второ каквото и да си ял, когато обядът е в 12.00 е напълно нормално към 17.00 да имаш нужда от храна, просто метаболизмът работи по този начин. КОгато не съм си вкъщи чери доматите са решение, тъй като от известно време спазвам някои хранителни правила като да не ям плодове след 15.00 часа.

Нямам нищо против "критика", но когато някой с подигравка ти каже "пиши го бегал", когато знаеш, че си си спазил всичко както трябва смятам, че е редно да се защитя и аргументирам. Simple Smile

Лек ден ти пожелавам и повярвай ми нападки във форум са последното нещо, което ще ме "напрегне".

И за да е ясно за бъдеще:
1. спазвам диетата съчетана с още някои правила, които спазвам в храненето си от години
2. не свалям килограми, ползвам диетата за своеобразно пречистване от лекарства (винаги съм я ползвала при силни лекарства, препоръчано ми беше от лекар)
3. диетата ми е съчетана със своеобразен прием на калории, тъй като тренирам 6 дни в седмицата, а ако отслабна, просто ще се затрия от тази земя
4. Лекарствата ми докара отпускане на мускули и от там ми увеличиха обиколките въпреки че тежа същите килограми- така че аз мога да ви говоря за резултати в сантиметри Simple Smile
5. Присъединих се, просто защото попринцип винаги правя диетата с някого, но този път никой не се включи към мен, а поради липсата на "излишни килограми" ми е трудно да се мотивирам, защото мускули и със шейкове и нормалното ми хранене се постигат, но аз не пия шейкове, тъй като съм фен на естественото изграждане, но както всеки си мисля за "лесния начин". 

Лека вечер ти пожелавам и се надявам да си усетила правилната емоция от коментара ми, която е наистина само позитивна  Hug

# 633
Последните хора, от които можеш да очакваш подигравки в тази тема са НоМе и Дарина. Тези жени са сърцати и идеята им беше да ти помогнат в бъдеще да достигнеш целите си.
Относно твоя режим, аз съм напълно ок с него, но в името на жените, които наистина имат нужда от сваляне на килограми, подобни менюта биха могли да доведат до объркване. Нямам нищо против и съм съгласна, че място з интерпретация има, но все пак коментарите им бяха свързани и с кисело мляко във вх ден Simple Smile
Хубава вечер от мен.

# 634
Както казах, написала съм по грешка, доматено пюре си беше, просто като слушам много хора едновремменно да ми говорят и искам да пиша

# 635
Скрит текст:
Аз разбирам, но преди да обвиниш някого в подигравки, е хубаво и ти да опиташ да разбереш защо казва нещо  Peace коментарите им бяха преди уточнението с млякото и доматеното пюре

# 636
hristina3011 не виждам някой да ти се е подигравал. Критикувахме това, което си написала като храна във въглехидратен ден. И не, в 90 ДД НЯМА сладък обяд, а това, че ти си модифицирала диетата си е твой избор, но не подвеждай останалите. Ако си правиш твои вариации пиши, че не е по режима.
А аз обещавам повече да не коментирам твои постове.

# 637
Здравейте.
Днес и аз започвам режима. Надявам се да го завърша успешно.
1ви ден Белтъци
З - 2 ябълки
О - пилешка пържола и салата
В - 1/2 пилешка пържола и салата

Успех на всички.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 16:43 от magnolia4

# 638
  • Варна
Добре дошла magnolia  Hug
Днес варива:
З:2 банана
О и В: салата картофи и червен боб
Усмихнат ден ви желая  bouquet

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 16:45 от Pepity007

# 639
Здравейте и от мен Hug Днес съм на плодчета и кипя от енергия Grinning Закуска-банани,обяд-ябълки и много орехи. За вечеря-пак банани.

# 640
Добре дошла magnolia  Hug 1 ден е Белтъчен  Wink
Благодаря за поправката. Много четох, много таблици си направих абе подготвена съм  Laughing. Този път съм решила да я завърша. Първия път когато правих тази диета преди 2 годинни отслабнах с 12 кг за 48 дни,но се наложи да я спра. От тогава съм си върнала само 2-3 кг и сега искам да я завърша, за да достигна до мечтаните 52-53 кг. Стартирам от 62кг.

# 641
Привет. Добре си дошла Магнолия и успех!  Hug
На мен пък целта ми е 62  Laughing или около тях.

Аз ако не си дам отчета, няма да мигна цяла нощ  Joy
Варива
з. ябълка
о. леща и зелена салата + филия пълнозърнест хляб. Опитах да мина без хляба, ама си го хапнах  Embarassed
в. пак леща  Laughing, но ще сменя салатата /още не съм решила каква ще е /

Хубава вечер от мен!

# 642
От няколко дни не се храня пълноценно, все пропускам нещо и ми се отрази. Днес съвсем като парцал, явно ми падна кръвната захар и едва стоях на крака си. Позволих си да хапна повече на вечеря .
За утре смятам мекици на обяд и вечеря май ще е сладка.

# 643
  • Варна
От няколко дни не се храня пълноценно, все пропускам нещо и ми се отрази. Днес съвсем като парцал, явно ми падна кръвната захар и едва стоях на крака си. Позволих си да хапна повече на вечеря .
За утре смятам мекици на обяд и вечеря май ще е сладка.
При мен така се случи първия месец (да ми падне кръвната захар  Crazy ) , затова 1-2 пъти си позволих малко мед /на върха на лъжицата/ сутрин в чая  Hug 

# 644
Пепи, от три дни едва се нося по улиците, но днес ми беше най-зле. Кръвното перфектно, остава да е захарта. Утре затова мисля, че сладката вечеря ще ми дойде добре.

Общи условия

Активация на акаунт