90-дневна диета - килцата стопи и фиданка стани! - тема 364

• 75 553
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, аз вчера не се справих, и винце повече пих и тортичка си хапнах, хубав рожден ден беше, не се чувства гузна, не обичам чувството на самообвиняване, случва се на всеки да греши, важното  е да се старае да не го прави  Naughty . Та така и аз, ще се старая да не се случва повече. Няма да се отказвам, да почвам от начало, да се ядосвам и т.н.
Днес, Ден3 - Въглехидрати:
Закуска- станах много късно, нямаше
Обяд- 2 филийки много черен хляб (от този който е твърд) с малко нутела
Следобед- хапнах 150-200г. чери доматки, че си поогладнях заради много ранния обяд
вечеря- 50г. пълнозърнеста паста с 1 консерва гъби и 1 консерва кис. мляко + малко сушени домати имах останали (3-4 парченца от бурканче)

Лека вечер и ще видим как ще се боря утре с плодове и зеленчуци цял ден, запасила съм се

# 616
Хриси, сладкото само на вечеря и киселото мляко също не бива във въглехидратен ден.

# 617
  • Пловдив
Зла Вещица, аз четох какво си яла през плодовия и изобщо не видях датата.
Помня те още от първите теми за Дюкан.Wink

Дюкан си ми е голямата любов, ама имах нужда от промяна.

Отчет за днес:
Ябълки
Салата
Ябълки
Ягоди
Салата

# 618
Хриси,и закуската е много важна,гледай да не я пропускаш Peace Може би момичетата,които са по напред ще ти обяснят защо е толкова важна. Аз когато правих режима за първи път,беше преди 6 години,ми обясниха защо трябва да зкусвам и то плод,но вече не помня. Когато съм извън режима не закусвам изобщо,пия си кафе и мога да издържа до 1,но в режима си има значение.
И нещо,което не е по темата,ама да ви питам
Скрит текст:
как го издържате тоя пусти Дюкан,колкото пъти съм го започвала,всеки път пълен провал ooooh!

# 619
Дюкан е единствената диета която не съм правила. Имах един опит всъщност, но беше нелеп.
Та или го обичаш тоя Дюкан или не можеш да го гледаш Crazy

# 620
Минавам и аз да се отчета  Laughing
Снощи пак си вечерях спагетките, но опитах и от кекса на децата /едно мааалко парченце/.

Днес плодове: банани, портокали и ябълки. Чудя се как ще издържа на водния ден.  ooooh!

Е, АRIA, поздравления   bouquet, аз утре ще се меря. Усещам, че още съм свалила за последните 4 дни.

# 621
Днес, Ден3 - Въглехидрати:
Закуска- станах много късно, нямаше
Обяд- 2 филийки много черен хляб (от този който е твърд) с малко нутела
Следобед- хапнах 150-200г. чери доматки, че си поогладнях заради много ранния обяд
вечеря- 50г. пълнозърнеста паста с 1 консерва гъби и 1 консерва кис. мляко + малко сушени домати имах останали (3-4 парченца от бурканче)
Малко ще те разочаровам, но този въглехидратен ден го пиши тотал щета  Joy
Първо - закуската е задължителна  Peace
Второ - обяда във въглехидратен ден е винаги постен и солен  Peace Peace Няма малко нутела, няма малко сладичко. Постен и солен.
Трето - вечерята може да бъде сладка. Но какво, за Бога, прави тази консерва с кисело мляко там?
С две думи пълно мазало  ooooh!
Да си знаеш за следващия път, че така не се прави  Hug Hug Hug

И нещо,което не е по темата,ама да ви питам
Скрит текст:
как го издържате тоя пусти Дюкан,колкото пъти съм го започвала,всеки път пълен провал ooooh!
Аз ще отговоря, защото
Скрит текст:
реших да спазвам Дюкан. Преди доста години успях да сваля доста с този режим, но след това, поради безобразно хранене качих. С 90 ДД свалих 40 кг. и съм безкрайно доволна. Сега искам да сваля не повече от 4- 5 кг., т.е. да стигна до 63-64 кг. Обаче с 90 ДД не успявам. Тя е режим, с който изключително успешно се свалят 40 кг., но оказа се, че не работи, когато имаш за сваляне 3-4-5 килограма. То е и логично, защото е високовъглехидратна диета.

# 622
Да допълня за ВГХ обяд. Две голи черни филийки хляб са безумно малко и е нормално да си озверяла от глад след един час. Трябвало е да изядеш четири филийки (предполагам, че са и малки) с голяма салата - домати, краставици, маруля (или кьопоолу, постно сварено зеле и др.). Както НоМе вече е казала, обядът е постен и солен, нутелата няма място там. Вечерята е или солена (и отново постна, без животински продукти), или сладка. Ако е сладка, е позволено да има животински продукти в нея( но като съставка на сладкиша - кекс, торта, сладолед). Но само кисело мляко - не.

# 623
  • Варна
Aria  Hug Супер  Wink
Вчера мина без отклонения : банани , ябълки и киви  Grinning
Днес : з:една доста голяма ябълка  Blush
О: (хапва ми се пържена рибка  Blush ,но май ще я пропусна  Mr. Green ) , най -вероятно ще са 2 кебапчета и домати
В: пържола и салата
Лек ден  bouquet

# 624
Отчет:
Закуска... пропуск, признавам си много ми е трудно да ям плодове за закуска.
Обяд - броколи с кашкавал и сирене и домат
Вечеря: кърначета и салата(домат и краставици)
Още 2 четворки и воден... наближава Mr. Green

# 625
Кантарът тази сутрин отчете -500 гр за 4 дни. Общо значи до сега /за 16 дни/ -6,1 кг.

Отчет за любимия ми ден  Mr. Green  
з. банан
о. кебапче и кюфте, салата от домати, краставици и чушки + филия пълнозърнест хляб
в. кюфте със зелена салата /а може вместо кюфте - кашкавал или сирене, че от както съм започнала диетата, мляко и млечни не съм хапвала Confused/

Приятен следобед, дами!

# 626
Хахаах, сега видях не знам защо съм писала кисило мляко, доматено пюре беше, гледах тв докато писах объркала съм се, ама и е логично каква ще е тази рецепта. Извинявам се!

А за протокола първо- когато станеш в 11.30 и трябва да си на работа в 13 е логично да пристъпиш към обяда, при следваща възможност за хранене в 17.00.
И второ това с обяда и вечерята във въгл. ден може да бъде разменено без да й пречи на диетата ( правя диетата за 4ти път, просто исках да съм част от форума този път). Даже няма да се опитвам да влизам в спор защо от здравословна гледна точка бих го сложила и в графа "препоръчително", тъй като наистина диетата казва друго, но никой не е напълнял или развалил отслабването, ако ги е разменил.
 Понякога човек трябва да писпособява диетата към себе си и начинът си на живот, когато това да не пречи на действието й, разбира се.
Пиша си го напълно успешен денят!
За днес, ден 3-плодов:
За сега съм си хапнала 3(в 6.30-1; в 14.30- още 2) ябълки. Имам и доматки в чантата, ако ми се прииска пазнообразие Simple Smile
Благодаря за съветите и ви желая успешно отслабване и усмивки!

# 627
Да допълня за ВГХ обяд. Две голи черни филийки хляб са безумно малко и е нормално да си озверяла от глад след един час. Трябвало е да изядеш четири филийки (предполагам, че са и малки) с голяма салата - домати, краставици, маруля (или кьопоолу, постно сварено зеле и др.). Както НоМе вече е казала, обядът е постен и солен, нутелата няма място там. Вечерята е или солена (и отново постна, без животински продукти), или сладка. Ако е сладка, е позволено да има животински продукти в нея( но като съставка на сладкиша - кекс, торта, сладолед). Но само кисело мляко - не.

Къде казах, че съ озверяла от глад?! 100 грама хляб съм изяла, аз по принцип не ям много, тежа 51 кг. ще има обратен ефект диетата, ако ям повече, а и ще се чувствам отвратително, защо корема ми няма място за повече. А не искам да го разтягам.

# 628
Пишем ти най-добронамерено, не се напрягай. Hug Наложило се е да хапнеш чери доматчета, защото "леко си поогладняла". Може да не си "зверски" огладняла, но е факт, че обядът ти не е бил достатъчен и не си е свършил работата - да те държи сита до вечеря. Peace
Както искаш я прави, обясняваме как е по правилата. И "критиките" ни са съвсем добронамерени.

# 629
  • Пловдив
Любимият ми ден ...  Party

З - 2 ябълки
О - 2 пилешки пържоли - и аз бях озверяла от глад и само това ми се мярна пред очите като отидох да си купувам нещо за ядене
В - скумрия на грил тигана и салата

Общи условия

Активация на акаунт